Spanien, Malaga
...Våra empanadas är tillverkade med de bästa kvalitetsingredienserna, helt naturliga och utan tillsatser, färgämnen eller konserveringsmedel. De är ett underbart alternativ att smaka som en del av en meny eller som en förrätt, eftersom de finns i olika storlekar och smaker. KATEGORI: Empanadas...
Portfölj (29)
...Arbequina I doften, grön fruktighet med aromer av nyklippt gräs, tomat och grön äpple. I munnen rund och lätt. (Rekommenderad i sallader och med mogna tomater). Hojiblanca I doften, grön fruktighet med aromer av nyklippt gräs, mandelskal, tomat och grön äpple. I munnen medelstark bitterhet och kryddighet som är kvarstående. (Rekommenderad på rostat bröd och som förrätt att bre på färskt bröd...
Portfölj (19)
Spanien, Barcelona
... kvällarna på Restaurang Cabañeros erbjuder vi en omfattande meny av tapas (portioner) tillagade med produkter av högsta kvalitet, kombinerade rätter och även vår kvällsmeny. För bokningar gjorda online för alla kvällar från måndag till söndag erbjuder vi en rabatt. Våra menyer Dagsmeny på Restaurang Cabañeros (bredvid Sants station och AVE hållplats). På Restaurang Cabañeros kan du njuta av en dagsmeny bestående av en förrätt av rostat bröd med iberisk charkuterier, fyra första och fyra andra rätter att välja mellan, med de bästa färska fiskarna och köttet som vi får dagligen från våra leverantörer.
Spanien, Porriño
... skinkan och kokta ägg, tillagas och vakuumförpackas. Inga konserveringsmedel eller artificiella färgämnen används. I Galicien serveras den traditionellt som en förrätt, åtföljd av en kall grönsaksblandning. Ett annat populärt förslag är att äta den med färskt bröd; antingen på rostat bröd eller som en utmärkt smörgås. Serveras i sallader, fint hackad och klädd med lätt Modena-vinäger. Ytterligare...
Populära länder för denna sökterm