Spanien, Cuarte De Huerva
... osten, vilket skyddar den från föroreningar och samtidigt ger den den unika smaken av Boffards ostar. Boffard har producerat ostar i över 130 år och är den officiella distributören för det spanska kungahusets kungliga palats. Mognad: Minst 8 månader för stora ostar på 3 kg och 4 månader för små ostar på 1 kg.
Portfölj (10)
Spanien, Totanes
...Vi skiljer mellan semi-mognad och mognad baserat på mognadsperioden. Den första har en mognadsperiod på en till tre månader, pressad pasta, kompakt massa men inte helt sluten, med små håligheter över hela snittet och en halmgul färg på en elfenbensbakgrund, på grund av blandningen av de tre mjölksorterna. Den mogna osten har en mognadsperiod på tre till sex månader. Alla våra ostar är tillverkade utan livsmedelstillsatser och fria från lysozym, natamycina och sorbater. Glutenfri.
Portfölj (6)
Spanien, Granada
... och ihållande. Rekommenderad serveringstemperatur: 17℃ Rekommenderade maträtter: Passar bra till traditionella grytor (stuvningar, kokta rätter), grillat kött och feta fiskar. Förstärker smakerna av charkuterier, patéer och lagrade ostar. Vingårdarna sträcker sig i foten av Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor och Naturparken Sierra de Baza, på en genomsnittlig höjd av 1 000 meter över havet: Höga Andalusien. Vineriet är integrerat i Centrum för Excellens inom den agroalimentära sektorn i Granada.
Portfölj (5)
Spanien, La Seca-Valladolid
...Färg: glänsande körsbärsröd, intensiva aromer av mogna röda frukter och mycket elegant trä. I munnen är den robust, smakrik, fyllig och långvarig. Det rekommenderas att konsumera den mellan 14º och 16º Celsius, och den passar bra till charkuterier, grytor, vilt, lagrade ostar och patéer. Ursprungsbeteckning: IGP Vinos de la Tierra de Castilla y León Sort: Crianza Årgång: 2016 Crianza: Tillverkad av druvor av sorten tempranillo, lagrad på franska ekfat (-allier-)...
Portfölj (12)
Spanien, Madrid
...Ostarna, tillverkade i en unik miljö belägen i det leonesiska fjället, vid foten av Picos de Europa. Djuren -ko, get och får- som producerar grunden för alla våra ostar, betar på magnifika ängar och är omgivna av det karaktäristiska klimatet i området. Temperaturen och luftfuktigheten i miljön är idealiska för att mogna ostarna, vilket ger en slutprodukt av mycket hög kvalitet. Det är därför...
Spanien, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO är ett företag specialiserat på Manchego-ost, som består av personer med stor erfarenhet. Vårt sortiment kompletteras med getost, fårost och iberiska ostar (50% ko, 25% get, 25% får), alla tillverkade av mjölk av högsta kvalitet. Våra ostar DANSO och CANTARERO är fasta i konsistensen, aromen och smaken är mild i de yngre (halvmogna), mer framträdande i de mogna och kraftfull i...
Portfölj (1)
Spanien, Malagón
... populära osten i Spanien: semi-cured, cured, eller lagrad i extra jungfruolivolja. Dessutom erbjuder vi också ett utbud av olika förpackningsalternativ för catering och självbetjäning. Med en kombination av den senaste teknologin och traditionen samt kunnandet hos våra yrkesverksamma, kan vi optimera vår mejeriförsörjning och produktionsprocesser. Vi tar stor omsorg om att mogna alla våra ostar i en naturlig källare och tillämpar strikta kvalitetskontroller hela tiden för att få enastående produkter.
Portfölj (8)
Spanien, Manacor
Vi är ett företag med över 25 års erfarenhet på marknaden för ägg och äggprodukter, ledande på den baleariska marknaden (Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera). Vi arbetar med hotellkedjor över hela landet och erbjuder vår service genom distributörer i alla autonoma regioner. Vi har en produktionslinje som gör det möjligt för oss att sälja färsk eller fryst pastöriserad flytande ägg, och en annan där färska ägg från egna gårdar packas, antingen i förpackningar eller i bulk. I vår portfölj av inhemska produkter har vi också en linje av ostar (färska, semi-mogna och mogna), yoghurts och kefir.
Spanien, Tomelloso
... känna friska aromer som påminner om någon form av anisette eller balsamiska smaker, över en väl mogen bakgrund av röda och svarta frukter. När vi dricker det känner vi en frisk ingång och en mild skärpa, som övergår till en tannisk smak och ett varmt avslut. Det rekommenderas särskilt med alla typer av kött, vilt och mogna ostar. COUPAGE: Årgång: 2004 Sort: 50% Tempranillo, 50% Cabernet Sauvignon Tillverkning: Rostfritt ståltank vid 28-30º. Vår coupage vilar i fyra månader i franska och amerikanska ekfat, där vinframställningsprocessen, som började för ett år sedan, avslutas. Visuellt finner vi en...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play