Italien, Misano Adriatico
...Detta vin kommer att ta dig direkt till hjärtat av den toskanska solen. Med sin intensiva smak av Sangiovese och sin bukett av mogna röda frukter är Soledoro perfekt att dricka med rött kött, lagrade ostar och pastarätter. Prova det och låt dig förföras av de djupa toskanska rötterna i detta vin.
Portfölj (200)
Frankrike, Bordeaux
... aperitifer med charkuterier och ostar. Druvor: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%) Producent: Familj Dufour i Saint-Michel-de-Rieufret (33720) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2021...
Portfölj (93)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Italien, Martina Franca
Pioggia Store är ett italienskt företag som är ledande inom produktion och distribution av typiska livsmedelsprodukter från Puglia, med fokus på export till internationella marknader och grossistverksamhet. Tack vare en noggrant utvald råvaror, som enbart kommer från lokala odlingar och uppfödningar, garanterar vi autentiska och högkvalitativa produkter. Vårt sortiment inkluderar färska ostar som ...
Portfölj (29)
Cypern, Paphos
...Den enastående doften är fylld med toner av mogna trädgårdsfrukter, som ersätter de ljusa tropiska frukterna som är påtagliga från första sniffen. Den medelstora kroppen döljer en välbalanserad syra och en rik fruktig eftersmak. Den ideala följeslagaren för detta vin är grillad fisk eller unga mjuka ostar gjorda på komjölk, samt sallader och snacks baserade på dem. • Druva: 100% Chardonnay • Vinodlingar: Mendoza • Vinanalys: Alc – 13.
Portfölj (15)
Spanien, Cuarte De Huerva
... osten, vilket skyddar den från föroreningar och samtidigt ger den den unika smaken av Boffards ostar. Boffard har producerat ostar i över 130 år och är den officiella distributören för det spanska kungahusets kungliga palats. Mognad: Minst 8 månader för stora ostar på 3 kg och 4 månader för små ostar på 1 kg.
Portfölj (10)
Spanien, Totanes
...Vi skiljer mellan semi-mognad och mognad baserat på mognadsperioden. Den första har en mognadsperiod på en till tre månader, pressad pasta, kompakt massa men inte helt sluten, med små håligheter över hela snittet och en halmgul färg på en elfenbensbakgrund, på grund av blandningen av de tre mjölksorterna. Den mogna osten har en mognadsperiod på tre till sex månader. Alla våra ostar är tillverkade utan livsmedelstillsatser och fria från lysozym, natamycina och sorbater. Glutenfri.
Portfölj (6)
Sedan 1983 har SenrasDairy erbjudit ett urval av hantverksostar gjorda på mjölk från familjejordbruk. Vi väljer noggrant fodret till våra djur för att få mjölk av hög kvalitet och erbjuda ostar med en unik och distinkt smak. Vårt urval består av färska ostar, lagrade i 3 och 6 månader, smöriga ostar med 1 månads lagring, mjuka ostar med en flexibel skorpa, av gulaktig färg vid skärning. Våra ost...
Portfölj (21)
...Det är den yngsta Parmigiano Reggiano, som just har fyllt 12 månader. Det är den minimi lagringstiden för att konsortiet ska kunna ge den D.O.P.-beteckningen. Osten är fortfarande mjuk och slät, särskilt lämplig för dem som föredrar att njuta av de mjukare och sötare smakerna av mjölk. Av experter kallas den "färsk" eller "till matlagning", eftersom den ännu inte har den karakteristiska kornigheten hos mer mogna lagringar.
Portfölj (3)
Frankrike, Roubia
... röda och svarta frukter.\nSmaken är kraftfull, generös och kryddig med inslag av röda frukter.\n\nACCORDS METS-VINS\nVinterrätter, marinerat kött, BBQ revben, vilt. Kraftiga krämiga ostar.\nPrestigevin. Bäst att dricka vid 17°C.\n\nInnehåll (L): 0,75\nBruttovikt (kg): 1,5\nAlkoholhalt (%): 14,5"}...
Portfölj (28)
Spanien, Granada
... och ihållande. Rekommenderad serveringstemperatur: 17℃ Rekommenderade maträtter: Passar bra till traditionella grytor (stuvningar, kokta rätter), grillat kött och feta fiskar. Förstärker smakerna av charkuterier, patéer och lagrade ostar. Vingårdarna sträcker sig i foten av Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor och Naturparken Sierra de Baza, på en genomsnittlig höjd av 1 000 meter över havet: Höga Andalusien. Vineriet är integrerat i Centrum för Excellens inom den agroalimentära sektorn i Granada.
Portfölj (5)
Slovenien, Ljubljana
... Åldringspotential: 2018 - 2028. Egenskaper: Färgen är djupt rubinröd. Buketten erbjuder både ungdomliga och mogna noter. Den doftar av mogna mörkröda och svarta frukter samt choklad med en aning av trä. Vinet är torrt i munnen med en sammetslen textur och flexibla tanniner. Mycket intensiv och fruktig karaktär men ändå kan man känna en elegant friskhet. Matparningar: Bra till biff, viltterrine eller rostad anka. Passar också bra med pasta, risotto och lagrade ostar. Serveringstemperatur: 14 - 16° C.
Portfölj (10)
Spanien, La Seca-Valladolid
...Färg: glänsande körsbärsröd, intensiva aromer av mogna röda frukter och mycket elegant trä. I munnen är den robust, smakrik, fyllig och långvarig. Det rekommenderas att konsumera den mellan 14º och 16º Celsius, och den passar bra till charkuterier, grytor, vilt, lagrade ostar och patéer. Ursprungsbeteckning: IGP Vinos de la Tierra de Castilla y León Sort: Crianza Årgång: 2016 Crianza: Tillverkad av druvor av sorten tempranillo, lagrad på franska ekfat (-allier-)...
Portfölj (12)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... att para ihop med fisk och skaldjur men även med vitt kött och ostar! Innehåll: 75 cl Typ: Vitt vin Druva: 100% Chenin AOC: Savennières Lagring: Drick nu och kan lagras fram till 2032 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Auxerre
...\nröda kött, vilt, ostar, choklad\n\nFörpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl\nDomaine: Vignerons d'Alignan Neffies\nAppellation: Pézenas\nÅrgång: 2017\nDruvsort: Grenache, Syrah\nOdling: Hållbar\nMärkning: Kontrollerad ursprungsbeteckning"}...
Portfölj (190)
Frankrike, Brunoy
... torkas sedan i solen tills det blir vitt. Denna peppar väcker den subtila och blommiga sidan av bäret samtidigt som den behåller sin egen fräschör. Den vita pepparn från Madagaskar passar utmärkt med dina såser, fisk eller vitt kött; och den kommer också att vara en tillgång för dina ostar och desserter. Vikt: 250 g Mängd: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfölj (11)
ufs.country_names.RU, Moscow
...och vilt-rätter, sidorätter, ostar, marinader. Smak Aromatisk kryddig, kryddig Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 2,0 Fetter (g / 100g)… 0,2 Kolhydrater (g / 100g)… 8,0 Energivärde (kcal / 100g)… 40...
Portfölj (178)
Italien, Dorgali
... små mogna röda och svarta bär, inslag av körsbär och lakrits blandat med medelhavskryddor, fina och söta kryddor. I munnen är den behagligt varm, smakrik och kryddig, allt perfekt sammanfogat av en mineralisk ton. Dess rika och sammetslena struktur är väl balanserad av den tanniska komplexiteten och den eleganta och långvariga eftersmaken. Detta vin passar utmärkt till de mest exklusiva och raffinerade måltiderna. Perfekt för att komplettera kraftiga och smakrika ostar eller viktiga kötträtter.
Portfölj (5)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av 100% Primitivo-druvor. Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Vinifiering i röd med temperaturkontroll av fermenteringsprocessen. Det kännetecknas av mjukheten i sina tanniner och den smak- och doftmässiga hållbarheten. I doften framträder inslag av mogna röda frukter som jordgubbar, hallon och björnbär, även i form av geléer. Idealisk med lagrade ostar som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognesisk sås, och vita kött i cacciatora-stil.
Portfölj (5)
Spanien, Madrid
...Ostarna, tillverkade i en unik miljö belägen i det leonesiska fjället, vid foten av Picos de Europa. Djuren -ko, get och får- som producerar grunden för alla våra ostar, betar på magnifika ängar och är omgivna av det karaktäristiska klimatet i området. Temperaturen och luftfuktigheten i miljön är idealiska för att mogna ostarna, vilket ger en slutprodukt av mycket hög kvalitet. Det är därför...
Italien, Marciano Della Chiana
... rubinröd färg. Tack vare den saftiga och fylliga smaken är det perfekt att njuta av på egen hand eller med choklad. Utmärkt att kombinera med lagrade ostar. Format: 0,5 l. Typ av vin: Passito. Årgång: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druvsort: 100% Aleatico. Mognad: 6 månader i små träfat - 6 månader på flaska. Färg: Intensiv rubinröd. Aroma: Jordgubbe, Plommon, Vildros. Temperatur: 12° C. Idealisk med: Choklad, lagrade ostar.
Portfölj (10)
Spanien, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO är ett företag specialiserat på Manchego-ost, som består av personer med stor erfarenhet. Vårt sortiment kompletteras med getost, fårost och iberiska ostar (50% ko, 25% get, 25% får), alla tillverkade av mjölk av högsta kvalitet. Våra ostar DANSO och CANTARERO är fasta i konsistensen, aromen och smaken är mild i de yngre (halvmogna), mer framträdande i de mogna och kraftfull i...
Portfölj (1)
Spanien, Malagón
... populära osten i Spanien: semi-cured, cured, eller lagrad i extra jungfruolivolja. Dessutom erbjuder vi också ett utbud av olika förpackningsalternativ för catering och självbetjäning. Med en kombination av den senaste teknologin och traditionen samt kunnandet hos våra yrkesverksamma, kan vi optimera vår mejeriförsörjning och produktionsprocesser. Vi tar stor omsorg om att mogna alla våra ostar i en naturlig källare och tillämpar strikta kvalitetskontroller hela tiden för att få enastående produkter.
Portfölj (8)
... använder endast det bästa av teknologin och råvarorna och säkerställer med noggranna kontroller det maximala resultatet. MJÖLKEN kommer uteslutande från KONTROLLERADE GÅRDAR, som omedelbart analyseras och kontrolleras av vårt interna laboratorium. När kontrollerna är godkända pastöriseras mjölken och får mogna med mjölksyrabakterier: utvalda specifika mjölksyrabakterier, som är nödvändiga för att bearbetningen ska lyckas, förbereds i förväg för varje produkt.
Spanien, Manacor
Vi är ett företag med över 25 års erfarenhet på marknaden för ägg och äggprodukter, ledande på den baleariska marknaden (Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera). Vi arbetar med hotellkedjor över hela landet och erbjuder vår service genom distributörer i alla autonoma regioner. Vi har en produktionslinje som gör det möjligt för oss att sälja färsk eller fryst pastöriserad flytande ägg, och en annan där färska ägg från egna gårdar packas, antingen i förpackningar eller i bulk. I vår portfölj av inhemska produkter har vi också en linje av ostar (färska, semi-mogna och mogna), yoghurts och kefir.
Spanien, Tomelloso
... känna friska aromer som påminner om någon form av anisette eller balsamiska smaker, över en väl mogen bakgrund av röda och svarta frukter. När vi dricker det känner vi en frisk ingång och en mild skärpa, som övergår till en tannisk smak och ett varmt avslut. Det rekommenderas särskilt med alla typer av kött, vilt och mogna ostar. COUPAGE: Årgång: 2004 Sort: 50% Tempranillo, 50% Cabernet Sauvignon Tillverkning: Rostfritt ståltank vid 28-30º. Vår coupage vilar i fyra månader i franska och amerikanska ekfat, där vinframställningsprocessen, som började för ett år sedan, avslutas. Visuellt finner vi en...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play