...Olja av oliv (aceite de oliva) är en olja som erhålls genom pressning av oliver, frukten från olivträdet. Känd för sin karaktäristiska smak och sina hälsofördelar, är olivolja en grundläggande del av den medelhavsdieten. Den är rik på enkelomättade fetter och antioxidanter, och används både för matlagning och för att smaksätta kalla rätter.
Portfölj (141)
Spanien, Santa Bàrbara-Tarragona
... Freginals: Denna olivolja är tillverkad av en strikt urval av friska, mogna och hela oliver, med särskild omsorg vid pressning och filtrering. Verge Grusco och Cosenia: Denna olivolja erhålls från samma sorter som de tidigare, det vill säga från inhemska olivträd i Montsià. Iberolei Millenari: Montebre S.C.C.L. strävar efter att fortsätta utöka sitt produktsortiment med DOP-distinktion, och lanserar olja från Farga-sortens monumentala och tusenåriga olivträd.
... rumstemperatur utan några tillsatser, använda rostfritt stål i hela extraktionsprocessen och strikt hygienkontroll, får vi en äkta och naturlig OLIVSAFT. Oljan extraheras från mogna oliver, mellan sex och åtta månader gamla, och vi väljer det ögonblick då de har den högsta nivån av fettsyror i fruktköttet, mot slutet av hösten. Olivarna genomgår ett första tryck för att extrahera sin saft. Kvaliteten på oljan...
Spanien, Cortijos Nuevos (jaén)
... endast genom mekaniska processer från våra egna oliver, vilket gör att vi kan garantera den bästa kvaliteten på vår produkt. Hela processen i allmänhet, från uppfödning, genom skörd, extraktion, slutpackning, och till och med marknadsföring, utförs av oss själva, vilket minimerar kostnaderna till det maximala för att kunna erbjuda er en produkt med exceptionell kvalitet till ett pris som kommer att överraska er.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play