...Olja av oliv (aceite de oliva) är en olja som erhålls genom pressning av oliver, frukten från olivträdet. Känd för sin karaktäristiska smak och sina hälsofördelar, är olivolja en grundläggande del av den medelhavsdieten. Den är rik på enkelomättade fetter och antioxidanter, och används både för matlagning och för att smaksätta kalla rätter.
Portfölj (141)
Italien, MILANO
...OLIO som deklareras 100% italiensk är en olja vars oliver har skördats i Italien och vars pressning har skett i Italien. Beteckningen av ursprunget för oljan är alltid obligatorisk för alla oljor av kategorin "extra vergine di oliva". FÖRPACKNING AV 3 ST = 1 ST EURO 21,90 1 PALLETT 48 FÖRPACKNINGAR UTGÅNGSDATUM 24/06/2025 MINIMI BESTÄLLNING 15 PALLETT...
Portfölj (229)
Turkiet, Izmir
...Extra jungfruolivolja från Turkiets Egeiska region, kallpressad för naturlig smak och hälsofördelar. Med en FFA på högst 0,8 och peroxid på 20,0, är denna 1000 ml unika flaska perfekt för matlagning. Njut av den rika smaken och hälsofördelarna idag! EAN:8696487008350...
Frankrike, Calvi
...Druva: Sciaccarellu och Niellucciu 15 år 25 hl/hektar Skörd: manuell 5 000 flaskor Vinifiering: direkt pressning följt av en lätt kall avskiljning. Jäsningstank med tillsats av jäst. Jäsning 14-16°C. Mild filtrering på cellulosa och lätt svavelbehandling innan tappning. Tappning på våren 2023. Kork Diam 3 märkta Enclos des Anges. Lagring 4 månader på fin jäst. Provning: Dess ljusrosa färg med...
Portfölj (5)
Frankrike, Le Monastere
... Totalt 0,37% Utseende: Brun / Mörkröd Textur: Mjuk / Fet Produktklassificering: Kollektion Filtreringsnät: 120 mikron Typ av pressning: Formad för hand Förpackning: Tvål på 200g i växtcellofan Basvariant: Futura 75 - Dioïca 88 Franskt analyslaboratorium: Test-CBD...
Portfölj (17)
... en "blandning". Odling, skörd, pressning, förvaring och buteljering av oljan utförs alla i enlighet med de strikta standarder som föreskrivs av EU-lagstiftningen för ekologiska produkter. Redan uppskattade av utmärkta restauranger i området, är vår avsikt att göra våra produkter kända över hela det nationella och internationella territoriet.
Portfölj (6)
Grekland, Chania/crete
ELEOFARM Olivoljor är en ren kretensisk ingrediens som är världskänd för sin enastående smak, höga smältbarhet och hälsoegenskaper. Den är rik på enkelomättat fett och är därmed mycket fördelaktig för vårt fysiska välbefinnande. Dess produktion innebär direkt pressning av färska oliver i en kvarn. Vår exklusiva olivoljeproduktion sker genom helt mekaniska metoder, med kallpressning utan kemisk...
Portfölj (9)
Polen, Warszawa
...Dewizą företaget Monti är att använda kreativitet för att skapa flexibla lösningar som tillfredsställer de mest krävande kunderna. Varje kund är unik, därför tror vi starkt på att anpassa våra tjänster. Utforska vårt erbjudande och dela med dig av din åsikt eller ställ en fråga. Du kan också träffa oss direkt. Vi är också exklusiv distributör för Europa och världen - olivolja av första pressning: Apuliens "gröna guld". Olivoljan produceras av oliver som kommer från områdena i "Murgia", i Andria och i provinserna Bari och Bat: historiskt bördiga territorier som kännetecknas av ett milt klimat.
Portfölj (3)
Italien, Silvi
... sorterna som finns i Abruzzo-regionen, och pressas inom kort tid efter skörd i en traditionell kvarn med granitstenar, genom avrinning från "första kallpressningen" som bevarar alla de organoleptiska egenskaperna hos den mest genuina olivoljan av högsta kvalitet, som enbart framställs genom mekaniska processer, precis som en riktig pressning av oliver.
Spanien, Santa Bàrbara-Tarragona
... Freginals: Denna olivolja är tillverkad av en strikt urval av friska, mogna och hela oliver, med särskild omsorg vid pressning och filtrering. Verge Grusco och Cosenia: Denna olivolja erhålls från samma sorter som de tidigare, det vill säga från inhemska olivträd i Montsià. Iberolei Millenari: Montebre S.C.C.L. strävar efter att fortsätta utöka sitt produktsortiment med DOP-distinktion, och lanserar olja från Farga-sortens monumentala och tusenåriga olivträd.
... rumstemperatur utan några tillsatser, använda rostfritt stål i hela extraktionsprocessen och strikt hygienkontroll, får vi en äkta och naturlig OLIVSAFT. Oljan extraheras från mogna oliver, mellan sex och åtta månader gamla, och vi väljer det ögonblick då de har den högsta nivån av fettsyror i fruktköttet, mot slutet av hösten. Olivarna genomgår ett första tryck för att extrahera sin saft. Kvaliteten på oljan...
Il Vecchio Frantoio Pace har producerat extra jungfrulig olivolja sedan 1910, med oliver från typiska kultivarer från Apulien. Den olivoljekultur som finns i Apulien resulterar i en olja av högsta kvalitet, producerad med den traditionella metoden för kallpressning. Idag, i tredje generationen, utvinner familjen Pace saften från oliverna med den gamla metoden för malning och pressning, vilket...
Turkiet, Istanbul
... halsen. ANALYSRESULTAT Syrahalt: Max % 0,7 Mättat fett: 17,45 g (100 g) Energi: 898 Kcal (100 ml) Protein: % 0,01 Vad skiljer Deren DURU Naturala Sextra Olivolja från andra oljor? Syrahalten är låg. (Syrahalt % 0,7) Endast handplockade oliver från träd används vid pressningen, bottenoliver blandas inte in. De plockade oliverna skickas för pressning samma dag utan förvaring. Bordoliver används. Olivolja från olivträd blandas inte in. Eftersom vår olivolja pressas under dessa förhållanden har den en låg syrahalt. Den skickas i en specialdesignad, hälsosam, inre lackad plåtbehållare.
Spanien, Cortijos Nuevos (jaén)
... endast genom mekaniska processer från våra egna oliver, vilket gör att vi kan garantera den bästa kvaliteten på vår produkt. Hela processen i allmänhet, från uppfödning, genom skörd, extraktion, slutpackning, och till och med marknadsföring, utförs av oss själva, vilket minimerar kostnaderna till det maximala för att kunna erbjuda er en produkt med exceptionell kvalitet till ett pris som kommer att överraska er.
... kallpressning. Den extra virgin oljan som erhålls har förutom en mycket låg syrahalt en aromatisk doft, är rik på smaker och har en karaktäristisk fruktig smak: en äkta pressning av oliver! Agriturismo Le Farnie är certifierad som ekologisk verksamhet (ccpb) FÖRPACKNINGAR: BURK på 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 liter; GLASFLASKA i mörkt glas på 0,25 och 0,75 liter; KRUKA i glaserad och handmålad terrakotta på 4; 0,75; 0,25 liter. Hemleveranser görs i Italien och Europa. Fullständig prislista finns på www.agriturismolefarnie.it...
Italien, Castronovo Di Sicilia
...L’Oleificio Milazzo erbjuder olika typer av extra jungfruolja, som produceras uteslutande i det sicilianska inlandet. Förutom produktionen som kommer från skörd och pressning av egna oliver, samarbetar Oleificio Milazzo med några jordbrukare som har stora olivlundar i området kring Castelvetrano (TP) med den typiska oliven från området, som vanligtvis kallas "Nocellara Del Belice".
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play