Spanien, Montoro. Cordoba
...Upplysande - Avgiftande - Regenererande Japan Matcha Bio Saft, upplysande. Koncentrerat extrakt av växter, frukter och jungfruliga oljor. Denna saft synkroniserar rengöring, toning, rening och intensiv remineraliserande näring, grundläggande i processen för cellulär regeneration som säkerställer ungdomlig hud. Användningsanvisningar: Skaka alltid före användning. Häll några droppar på en...
Portfölj (50)
Spanien, Boiro (a Coruña)
Jealsa är ett familjeföretag från Galicien som grundades 1958 med huvudkontor i Boiro (A Coruña – Spanien), och som är specialiserat på tillverkning och försäljning av konserverade fisk- och skaldjursprodukter. Under dessa mer än 60 år av historia har det galiciska konserveringsföretaget uppnått många framgångar. Innovation, hållbarhet och satsningen på diversifiering av företaget är de huvudsakli...
Portfölj (10)
Spanien, Peligros
...Blandning av stärkelse och växtfibrer, för tillverkning av alla typer av köttprodukter av malet kött (beredningar och köttprodukter, värmebehandlade och icke värmebehandlade). Denna produkt förbättrar texturen, ger kropp och konsistens, behåller saft, minskar svinn och ökar avkastningen. Innehåller inga tillsatser. Format: låda 6 kg...
Cocedero för galiciska musslor med en produktionskapacitet på 40 000 ton. Vi säljer galicisk musselkött i alla storlekar. Förkokta produkter såsom (romersk bläckfisk illex, panerade bläckfiskringar... etc.) Kokt bläckfisk i sin egen saft. Vi erbjuder tjänster för tredjepartsbearbetning.
Spanien, Santoña
... och inläggningar, bonito med paprika, ansjovis, bläckfisk på galiciskt vis och centollo. Dessutom har vi förberedelser tänkta med mottot "värm och klart" som kokt bläckfisk i sin egen saft förpackad i vakuum, fyllda bläckfiskar i sin bläck och fyllda paprikor med béchamelsås och bonito eller med svamp och räkor som är en delikatess. Alla dessa är tillverkade på hantverksmässigt sätt.
Spanien, Rois
...Vi är specialister på bläckfisk (rå, kokt, kyld eller fryst) och hantverksprodukter av V-kvalitet med bläckfisk. Vi satsar på gastronomiska format som underlättar kostnadskontroll i köket och samtidigt gör arbetet enklare för kockarna. - Kokt bläckfiskben, kyld (0-4º) med lång hållbarhet (6 månader). - Bläckfisk kokt i sin egen saft, traditionell kokt bläckfisk utan saft, pris/enhet, fasta...
... rumstemperatur utan några tillsatser, använda rostfritt stål i hela extraktionsprocessen och strikt hygienkontroll, får vi en äkta och naturlig OLIVSAFT. Oljan extraheras från mogna oliver, mellan sex och åtta månader gamla, och vi väljer det ögonblick då de har den högsta nivån av fettsyror i fruktköttet, mot slutet av hösten. Olivarna genomgår ett första tryck för att extrahera sin saft. Kvaliteten på oljan...
Spanien, San Sebastian De Los Reyes

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play