Spanien, Guijuelo-Salamanca
...), marinerad med naturliga kryddor, salt, vitlök och oregano. Nettovikt: 100 gr. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga begränsningar. Om den är vakuumförpackad vid temperaturer under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Macerering, marinering, stoppning, torkning, mognad, skivning och förpackning. Ingredienser: Lomo de Cerdo Ibérico Bellota, Pimentón D.O från La Vera, marinerad med naturliga kryddor, salt, vitlök. Nettovikt: 100 gr.
Portfölj (43)
Spanien, Xativa-Valencia
...Dessa kartongbaser fungerar som baser för rökning, inläggningar, skivning och pajer. Godkända för livsmedelskontakt, med alla kvalitets- och säkerhetsgarantier (ISO/BRC). Ett brett utbud av färger och former som kan anpassas. Olika ytbehandlingar för extra skydd mot fukt, fett och produktens skydd. Det är också möjligt att tillverka termoplastiska format.
Portfölj (17)
Spanien, Badajoz
Grisuppfödning belägen i den sydvästra delen av Extremadura, födelseplatsen för Bellota-skinka. Vi har egen betesmark, boskap, fabrik och vinkällare samt en "Vit Sal" med personalutrustning för olika typer av skivning och vakuumförpackning eller med inert gas. Vi erbjuder en serie av egna och hantverksmässigt tillverkade iberiska produkter, skinkor, skuldror och charkuterier från rena iberiska gri...
Portfölj (9)
... mandlar på flera sätt. Vi gör enkla transformationer som blanchering, skivning, tärning eller tillverkning av mjöl eller pasta och några komplexa processer som rostning, fritering, kryddning eller beläggning. Vi producerar också premiumprodukter som marsipan, spanska nougater (turrón), konfektyr, mandelprotein eller först kallpressad olja och gör skräddarsydda produkter. Vi är certifierade enligt...
Spanien, Ceuti (murcia)
...TILLVERKNING AV MASKINER FÖR LIVSMEDEL, KONSERVER OCH DRYCKER * MOTTAGNING/KALIBRERING * TILLVERKNING/PROCESSER * FÖRPACKNING / DOSERING / VÄGNING * * KARTONGERING/PALETTERING * BIOMASSA (VÄRME-DAMP) * KAMMA OCH KALLTUNNEL * ANVÄND MASKINERI * - GRÖNSAKER (I - V SORT.) - JORDGUBBE - PAPRIKA - PERSIKA - LÖK - TOMAT - SVAMP - BROCCOLI - KÅL - ZUCCHINI - ÄGGPLANTA - INLAGDA GRÖNSAKER - KAPERS - OLIV - QUINCE - HONUNG - OLJA - JUICER / PURÉER / GRÄDDER OCH FRYSTE - SYLT - FISK - KÖTT - RENING - IS - ÖL * * ROSTNING / GRILLNING / PASTEURISERING / KOKNING / TORKNING / SKIVNING / FRITÖRING / Frysning * *...
Spanien, Barbastro
I våra lokaler på 12 000 kvadratmeter utför vi främst salting, torkning och mognad av skinkor (med garanti från CONSORCIO DEL JAMON SERRANO och ESPECIALIDAD TRADICIONAL GARANTIZADA - ETG) samt av skinkor. Vi avbenar och styckar dem (hela och halva avbenade skinkor och skinkor, med och utan skinn och helt putsade, samt skinkor och skinkor i form för skivning, skinkbitar, småskinkor, etc.). Vi...
Spanien, Ribafrecha
Företag som är dedikerat till produktion, skivning och förpackning av traditionella charkuterier från La Rioja. Embutidos Montaña är det kommersiella varumärket för Laidiez Alimentación SL.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play