Spanien, A Coruña
...Med Da Cunha-brödet strävar man efter en perfekt balans för att få ett bröd med en medeltjock skorpa, med luftig och konsistent inkråm och oregelbundet poröshet. I tillverkningsprocessen kan vi framhäva långa jäsningar i block, med surdeg, i en degtråg. Dessa långsamma jäsningsprocesser är avgörande för att brödet ska kunna visa upp egenskaperna hos en unik råvara (inhemsk galicisk vete).
Portfölj (5)
Spanien, Alcala De Guadaira
...Det traditionella pitabrödet har använts i länderna i Mellanöstern för att göra kebab. På grund av den stora efterfrågan på denna produkt kan vi nu köpa det i stora butiker. Många barer och restauranger använder denna typ av bröd för montaditos, vilket gör att de kan särskilja sig från andra restauranger. Ismaels Kebab erbjuder dig det äkta pitabrödet. Varje förpackning innehåller totalt 12 påsar, och i varje påse finns 6 enheter bröd. Priset inkluderar skatter. Frakten är helt gratis. HALAL-certifierad.
Portfölj (10)
Spanien, Baños Del Rio Tobia
... förrätten är ett gott sällskap och en enkel skiva av en bra charkuteriprodukt. Välj ditt ögonblick. Vi behöver förmodligen inte vara experter på provsmakning. Men på ett eller annat sätt, oavsett var du kommer ifrån, har en bra chorizo, skinka, lomo eller ost en doft när dess tillverkning och kvalitet är utmärkta. Vi är ett företag som traditionellt producerar hemgjorda charkuterier. Vi har en webbutik där ni kan hitta alla våra produkter.
Spanien, La Vall D'uixó
...kakor, ...- Försäljning av traditionellt bröd, bakat dagligen av Migapan, bagare med lång erfarenhet i området.- Tillverkning av beställningar för firanden.- Under namnet Craft&Chic, eventinredning med uppsättning av söta bord och alla typer av tillbehör för olika firanden, såsom dop, kommunioner, bröllop, födelsedagar, ... samt personligt anpassade hantverksprodukter.- Gratis wifi för kunder.- Daglig press. Kaffé, brödförsäljning, traditionell och kreativ bakning. Frukostar, luncher och fikastunder.
Spanien, Porriño
... skinkan och kokta ägg, tillagas och vakuumförpackas. Inga konserveringsmedel eller artificiella färgämnen används. I Galicien serveras den traditionellt som en förrätt, åtföljd av en kall grönsaksblandning. Ett annat populärt förslag är att äta den med färskt bröd; antingen på rostat bröd eller som en utmärkt smörgås. Serveras i sallader, fint hackad och klädd med lätt Modena-vinäger. Ytterligare...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play