Spanien, Majadahonda-Madrid
Aceites Heraldo är ett familjeföretag beläget i Jaén, den ledande regionen för olivoljeproduktion, med över 15 års erfarenhet. Vi tillverkar ekologisk och gourmet extra jungfruolja (AOVE), och håller liv i olivodlingstraditionen samt vårt åtagande för hållbarhet. Vi odlar våra egna hundraåriga olivträd, vilket garanterar en 100% naturlig och hälsosam produkt. Vår olja utvinns genom en noggrann kal...
Portfölj (15)
...Princeps är en tidig skörd, robust, intensiv, ofiltrerad, hög Bioaktiv Biophenol EVOO med en stark, frisk smak av vilda örter och en ljusgrön färg som påminner oss om den rika lokala biodiversiteten. Den kommer från vilda olivträd som ympades med Amfissis-olivsorten runt år 1700 och har under århundradena utvecklats till den lokala Pteleos Olea. Naturvänliga odlingsmetoder, det lokala mikroklimatet i ett halvbergigt kustland, den höga biodiversiteten i området och vetenskapliga tillämpningar utgör grunden för denna högkvalitativa EVOO med globalt unika egenskaper.
Portfölj (2)
... jungfruolivolja vi producerar har låga syrahalter, är rik på polyfenoler och har en djup grön färg. Den har en mild, fruktig arom och kännetecknas av sin något bittra smak och sin kryddiga eftersmak. Den kan användas för matlagning, i färska sallader, som en del av en dressing och är idealisk för direkt konsumtion. Det är en olivolja med högt näringsvärde och fördelaktiga egenskaper för kroppen, främst på grund av det ökade antalet polyfenoler, som bekämpar kolesterol.
Portfölj (10)
Spanien, Córdoba
Spanien, Madrid
... Syra:<0,12º Denna olja är ett resultat av skörden under de första dagarna av kampanjen i hjärtat av naturparken Sierra de Cazorla, Segura och Las Villas. PROTOKOLL FÖR TIDIG OLJA Tidig skörd kommer från oliver av sorten Picual med ett mognadsindex enligt FN som är mindre än två. Det handlar om frukter som är friska, fria från angrepp av flugor eller andra patogena agens i korrekt hydreringstillstånd. ORGANOLÉPTISK BEDÖMNING Medel fruktighet > 4 Medel Defekt = 0 Sensorisk klassificering: EXTRA JUNGFRU...
Portfölj (7)
Spanien, Muro De Alcoy
Jungfruolja med ursprungsbeteckning. Vår olja är tillverkad i hjärtat av naturparken Sierra de Mariola i Alicante. Vår olivpress har den senaste teknologin för att producera en högkvalitativ jungfruolja. Vi producerar en AOVE med stor uttryckskraft. Många priser bekräftar kvaliteten på vår olja. Bästa oljan i Valencia-regionen 2018, TOP 10 mest hälsosamma AOVE i världen 2018/19… Vi erbjuder 4 högk...
Portfölj (8)
Vår historia började 2016 i Ayvalık med en olivlund, efter många år inom informationssystemsektorn, i vår strävan att vara nära naturen och leva hälsosamt. Som Nova Vera strävar vi efter att särskilja oss genom att tillämpa rena, hållbara och naturvänliga metoder som sätter hälsan i första hand, både inom olivodling och olivoljeproduktion. Sedan vi köpte våra gårdar har vi skött dem enligt princip...
Portfölj (6)
Grekland, Athens
...Ekologisk olivolja med höga polyfenoler i lyxig förpackning - Ekologisk olivolja med höga polyfenoler i lyxig förpackning. Kallpressad tidig skörd.
Portfölj (2)
...Koncept Olivolja för Barn, Barnolivolja, Barnens Olivolja, Bästa Olivolja - Om du plockar en olivfrukt från sin gren innan den är mogen eller ordentligt bearbetad kommer den att lämna en bitter smak i munnen. Detta hjälper till att skapa den något kittlande gourmet smaken som många vuxna uppskattar i olivoljor från tidig skörd. Men dessa oljor som är rika på polyfenoler kanske inte passar yngre...
Portfölj (10)
Grekland, Monemvasia
...eftersom de — och hostan som kommer efter att ha svalt produkten — indikerar förekomsten av polyfenoler, som är extremt hälsosamma naturliga antioxidanter med antiinflammatoriska föreningar. Faktum är att ju starkare brännande känsla av bitterhet och kryddiga noter, desto bättre indikation på fenolisk dominans (även om många föredrar fruktigare EVOOs för bakning). Vår Premium Early Harvest är en särskilt hög fenolisk EVOO, med över 480 polyfenoler per 20 gram olivolja. Det är väl dokumenterat av EFSA att den minimi mängd polyfenolhalt måste överstiga 250 polyfenoler per 20 gram produkt.
Portfölj (3)
Turkiet, Canakkale
... utan värmebehandling. Alla faser av våra Dardanos Fine Food Extra Virgin Olivolja-märkta produkter, från trädgårdsarbete till konsumentanvändning, är dokumenterade och spårbara. Surhetsvärde: max. 0,6% Tätningprocessen sker vid högst 77 °F. (25 °C) Förberedda produkter lagras vid högst 64,4 °F - 68 °F i särskilt luftkonditionerade lager. (18 °C - 20 °C) Skördade oliver pressas inom högst 8 timmar. Inga färgämnen, tillsatser eller sötningsmedel ingår.
Portfölj (5)
Turkiet, Ayvalik
Sedan 2002 har vi strävat efter att leva, producera och dela i Kozak-platån i Ayvalık-distriktet i Balıkesir. Olivträd, tallar, biodling och endemiska växter utgör grunden för den lokala ekonomin där vi bor. Numera söker konsumenter i allt högre grad efter naturliga produkter som innehåller egenskaper från den region där de växer, för att undvika de negativa hälsoeffekterna av produkter som har ge...
Portfölj (1)
Turkiet, Istanbul
...Hög Polyfenol Kallpressad Tidig Skörd Skyddar mot hjärtsjukdomar. Hjälper till att bekämpa cancer och Alzheimers sjukdom. Minskar risken för typ 2-diabetes. Skyddar nervsystemet. Hjälper till att förebygga eller reparera leverskador. Minskar risken för sjukdomar, inklusive fetma, högt blodtryck och höga blodsockernivåer.
Portfölj (5)
Turkiet, Adana
Vi är DY LTD, ett turkiskt företag som exporterar alla typer av ekologiska, gourmet- och naturliga livsmedel. Sedan 1999 har vårt företag gjort sig ett namn inom gourmetmat och förpackningssektorerna. Det beror på den kvalitet av service och förståelse vi erbjuder de företag vi samarbetar med, oavsett deras storlek. Vi är stolta över vårt team, vår kunskap om den globala marknaden och vårt engagem...
Portfölj (10)
...VÅRA OLIVER SOM NOGA HAR SAMLATS FRÅN AĞACIK BURHANİYE I BALIKESİR (EDREMİT KÖRFEZİ) HAR PRESSATS SOM KALLPRESSAD OLJA I NOVEMBER 2020 OCH PACKATS I 1 LITERS OCH 5 LITERS METALLFÖRPACKNINGAR. CIRKA 7 KILO GRÖNA OLIVER GER 1 KG OLIVOLJA. SYRAHALTIGHETEN ÄR CIRKA 0,5 %.
Portfölj (1)
...Oliven skördas från den södra delen av Marmara-regionen i Turkiet under perioden när mängden polyfenoler är som högst och de erbjuds till försäljning som ofiltrerade med hjälp av kallpressningsmetoden. Tidig skörd av naturlig extra jungfruolivolja har en rik smak och en frisk doft av frukt, omogna mandlar och gröna äpplen. När du provar Nil Queen Olive Oil kommer du att känna doften av jord och natur.
Portfölj (2)
Spanien, Jabalquinto
...AOVE Finca Badenes, Cosecha Temprana Picual 24/25 är en extra jungfrulig olivolja i begränsad upplaga, tillverkad av oliver som skördats vid den optimala mognadsgraden. Denna olja utmärker sig för sin intensiva smak och fruktiga arom, vilket gör den till ett idealiskt val för dem som söker en produkt av hög kvalitet. Perfekt att använda rå eller för att förhöja smaken på vilken rätt som helst.
Portfölj (22)
Spanien, Barcelona
...Den aove vi presenterar är en tidig skörd av olja som produceras genom ekologiskt jordbruk. Den kommer från Dílar, en liten by belägen vid foten av Sierra Nevada. Den levereras i förpackning om 500 cl. Det är en olja med en mycket intensiv doft och en pepprig smak i halsen.
Portfölj (2)
Spanien, Cadrete-Zaragoza
...AOVE Envero Arbequina Oleazara. Kapacitet 500 m.l. Skörd 1:a veckan i november Första pressning, KALLUTVINNING Om du stänger ögonen och föreställer dig ett olivträd vid gryningen vars frukter börjar ändra färg och färgar det gröna med svagt röda nyanser, indikerar det mognadsgraden av oliven, känd som ENVERO i tidig skördestadium, vilket ger mening åt mitt namn. Olivträdets grenar är...
Portfölj (10)
Spanien, Fuente el Fresno
...Exklusiv kvalitet extra jungfruolivolja från Cornicabra-sorten. Format: 500ML flaskor och 5L dunkar, - Traditionell skörd - Tidig skörd (premium) - Premium med rosmarin...
Portfölj (6)
Turkiet, Mugla
Tidig skörd kallpressad olivolja Hög polyfenololivolja Boutique-produktionsolivolja Hälsa Skönhet Funktionell mat Aromatiserad olivolja Extra virgin olivolja Naturlig extra virgin olivolja Låg syra olivolja...
... skördetid kommer börjar vi skörda frukten vid den mest lämpliga tiden för tidig skörd och plockar våra oliver en och en för hand. För att säkerställa kontinuitet i produktkvaliteten kombinerar vi medvetna, goda jordbruksmetoder med noggranna driftsmetoder. Vi erbjuder er vår kallpressade olivolja, naturlig extra virgin olivolja och våra olivoljesåpor.
Turkiet, Canakkale
...Ekologisk extra jungfruolivolja - Första kallpressning Punkt 2. Ekologisk olivolja extraherad från utvalda vilda oliver. Punkt 3: Ekologisk extra jungfruolivolja - Ofiltrerad första kallpressning. Olivolja av överlägsen kategori som erhålls direkt från oliver och enbart genom mekaniska metoder vid tidig skörd. Certifierad av Ecocert och IMO. Ekologisk extra jungfruolivolja från vilda oliver är mycket eftertraktad inom läkemedels- och kosmetikindustrin. Vår fördel är syrahalten som är låg, på 0,47 eller 0,50. Prov skickas med testresultat på begäran. Begränsad produktion!
Turkiet, Izmir
... OLIVOLJA: Fri fettsyra av oleinsyra får maximalt vara 0,8 procent. a-Naturliga kallpressade olivoljor måste ha olivens unika fruktiga egenskaper, bitterhet och hetta. I vissa olivsorter och vid tidig skörd kan bitterhet och hetta vara mer framträdande. Men sensoriskt får det inte finnas några defekter, dålig lukt eller smak. Naturliga olivoljor är som färsk fruktjuice. De är mycket rika på vitaminer och mineraler.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play