... jungfruolivolja vi producerar har låga syrahalter, är rik på polyfenoler och har en djup grön färg. Den har en mild, fruktig arom och kännetecknas av sin något bittra smak och sin kryddiga eftersmak. Den kan användas för matlagning, i färska sallader, som en del av en dressing och är idealisk för direkt konsumtion. Det är en olivolja med högt näringsvärde och fördelaktiga egenskaper för kroppen, främst på grund av det ökade antalet polyfenoler, som bekämpar kolesterol.
Portfölj (10)
Vår historia började 2016 i Ayvalık med en olivlund, efter många år inom informationssystemsektorn, i vår strävan att vara nära naturen och leva hälsosamt. Som Nova Vera strävar vi efter att särskilja oss genom att tillämpa rena, hållbara och naturvänliga metoder som sätter hälsan i första hand, både inom olivodling och olivoljeproduktion. Sedan vi köpte våra gårdar har vi skött dem enligt princip...
Portfölj (6)
...Koncept Olivolja för Barn, Barnolivolja, Barnens Olivolja, Bästa Olivolja - Om du plockar en olivfrukt från sin gren innan den är mogen eller ordentligt bearbetad kommer den att lämna en bitter smak i munnen. Detta hjälper till att skapa den något kittlande gourmet smaken som många vuxna uppskattar i olivoljor från tidig skörd. Men dessa oljor som är rika på polyfenoler kanske inte passar yngre...
Portfölj (10)
Turkiet, Canakkale
... utan värmebehandling. Alla faser av våra Dardanos Fine Food Extra Virgin Olivolja-märkta produkter, från trädgårdsarbete till konsumentanvändning, är dokumenterade och spårbara. Surhetsvärde: max. 0,6% Tätningprocessen sker vid högst 77 °F. (25 °C) Förberedda produkter lagras vid högst 64,4 °F - 68 °F i särskilt luftkonditionerade lager. (18 °C - 20 °C) Skördade oliver pressas inom högst 8 timmar. Inga färgämnen, tillsatser eller sötningsmedel ingår.
Portfölj (5)
Turkiet, Ayvalik
Sedan 2002 har vi strävat efter att leva, producera och dela i Kozak-platån i Ayvalık-distriktet i Balıkesir. Olivträd, tallar, biodling och endemiska växter utgör grunden för den lokala ekonomin där vi bor. Numera söker konsumenter i allt högre grad efter naturliga produkter som innehåller egenskaper från den region där de växer, för att undvika de negativa hälsoeffekterna av produkter som har ge...
Portfölj (1)
Turkiet, Istanbul
...Hög Polyfenol Kallpressad Tidig Skörd Skyddar mot hjärtsjukdomar. Hjälper till att bekämpa cancer och Alzheimers sjukdom. Minskar risken för typ 2-diabetes. Skyddar nervsystemet. Hjälper till att förebygga eller reparera leverskador. Minskar risken för sjukdomar, inklusive fetma, högt blodtryck och höga blodsockernivåer.
Portfölj (5)
Turkiet, Adana
Vi är DY LTD, ett turkiskt företag som exporterar alla typer av ekologiska, gourmet- och naturliga livsmedel. Sedan 1999 har vårt företag gjort sig ett namn inom gourmetmat och förpackningssektorerna. Det beror på den kvalitet av service och förståelse vi erbjuder de företag vi samarbetar med, oavsett deras storlek. Vi är stolta över vårt team, vår kunskap om den globala marknaden och vårt engagem...
Portfölj (10)
...VÅRA OLIVER SOM NOGA HAR SAMLATS FRÅN AĞACIK BURHANİYE I BALIKESİR (EDREMİT KÖRFEZİ) HAR PRESSATS SOM KALLPRESSAD OLJA I NOVEMBER 2020 OCH PACKATS I 1 LITERS OCH 5 LITERS METALLFÖRPACKNINGAR. CIRKA 7 KILO GRÖNA OLIVER GER 1 KG OLIVOLJA. SYRAHALTIGHETEN ÄR CIRKA 0,5 %.
Portfölj (1)
...Oliven skördas från den södra delen av Marmara-regionen i Turkiet under perioden när mängden polyfenoler är som högst och de erbjuds till försäljning som ofiltrerade med hjälp av kallpressningsmetoden. Tidig skörd av naturlig extra jungfruolivolja har en rik smak och en frisk doft av frukt, omogna mandlar och gröna äpplen. När du provar Nil Queen Olive Oil kommer du att känna doften av jord och natur.
Portfölj (2)
Turkiet, Mugla
Tidig skörd kallpressad olivolja Hög polyfenololivolja Boutique-produktionsolivolja Hälsa Skönhet Funktionell mat Aromatiserad olivolja Extra virgin olivolja Naturlig extra virgin olivolja Låg syra olivolja...
... skördetid kommer börjar vi skörda frukten vid den mest lämpliga tiden för tidig skörd och plockar våra oliver en och en för hand. För att säkerställa kontinuitet i produktkvaliteten kombinerar vi medvetna, goda jordbruksmetoder med noggranna driftsmetoder. Vi erbjuder er vår kallpressade olivolja, naturlig extra virgin olivolja och våra olivoljesåpor.
Turkiet, Canakkale
...Ekologisk extra jungfruolivolja - Första kallpressning Punkt 2. Ekologisk olivolja extraherad från utvalda vilda oliver. Punkt 3: Ekologisk extra jungfruolivolja - Ofiltrerad första kallpressning. Olivolja av överlägsen kategori som erhålls direkt från oliver och enbart genom mekaniska metoder vid tidig skörd. Certifierad av Ecocert och IMO. Ekologisk extra jungfruolivolja från vilda oliver är mycket eftertraktad inom läkemedels- och kosmetikindustrin. Vår fördel är syrahalten som är låg, på 0,47 eller 0,50. Prov skickas med testresultat på begäran. Begränsad produktion!
Turkiet, Izmir
... OLIVOLJA: Fri fettsyra av oleinsyra får maximalt vara 0,8 procent. a-Naturliga kallpressade olivoljor måste ha olivens unika fruktiga egenskaper, bitterhet och hetta. I vissa olivsorter och vid tidig skörd kan bitterhet och hetta vara mer framträdande. Men sensoriskt får det inte finnas några defekter, dålig lukt eller smak. Naturliga olivoljor är som färsk fruktjuice. De är mycket rika på vitaminer och mineraler.
Turkiet, Manisa
kallpressad extra jungfrulig olivolja tidig skörd Syrahalt max. är 0,6. Pressningsprocessen sker vid högst 20 °C. Den erhålls från mogna oliver genom kallpressningsmetoden. De beredda produkterna lagras vid högst 18 °C - 20 °C i ett särskilt luftkonditionerat lager. Skördade oliver pressas inom högst 5 timmar. Den skarpa fruktiga smaken, bitterheten och beskan från de gröna oliverna känns i en...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play