Frankrike, Libourne
...BIBO skapar varma drycker med en unik smakupplevelse genom att hantverksrosta franska spannmål, som ett miljövänligt alternativ till te och kaffe som kommer från andra sidan jorden. Vårt signaturrecept, L'Original, är en blandning av korn, cikoria, spelt och bovete, rostade i Libourne; att brygga för att få en delikat dryck med toner av rostat bröd och rostade nötter. Bryggningen kan göras med...
Portfölj (15)
... i bekväma rum med TV och privat badrum. Ägaren Maria Antonietta förgyller varje morgon med en italiensk frukost bestående av skummande kaffe-cappuccino (som på café), kex, durumvete-bröd, sylt och krämer, fruktjuice-yoghurt, i rotation; pasticciotto leccese, tårtor och bakverk. För de som älskar det salta: La friseddhra (typiskt salentino rostat bröd) med tomat och säsongsgrönsaker (spureddhra-meloncella) och andra läckerheter från Salento baserade på det lokala jordbrukarsamhället. Färska, hälsosamma och otroligt goda produkter!
...obearbetat pollen, propolis och obearbetad propolis. De ansvarar för skörden: insamling av honung och kvalitetsanalys av honung. De producerar också bakverk och kex samt rostat bröd: pepparkakor och honungskex. Famille Michaud Apiculteur producerar även lönnsirap (Maple Joe®) och agavesirap (Sunny Via® och Sunny Bio®). År 2005 var företaget en av de första honungsproducenterna i Europa med sina 5800 bikupor spridda över Pyrenéerna och Provence, och idag distribueras deras produkter i mer än 80 länder och i 100% av försäljningsställena i Frankrike.
Portugal, Idanha-A-Nova
BEIRA SALGADOS är ett portugisiskt företag som verkar inom livsmedelsindustrin, särskilt inom produktion och försäljning av pajer (beirã, vegetariska, anka, torsk med brödsmulor, kyckling och mjuka bakverk), och snart kommer de även att erbjuda skaldjurspajer: tillverkning av kex, småkakor, rostat bröd och konserverad bakverk. Företaget ligger i Idanha-A-Nova industriområde (Castelo Branco).
Spanien, Leganes
... miljöcertifieringar i företaget. Olfaktiv marknadsföring syftar till att väcka konsumenternas känslor genom att skapa en sensorisk påverkan på dem, vilket får dem att associera ett varumärke eller en specifik produkt med en känsla, en emotion eller ett bestående minne. Lukten av nybakat bröd eller aromen av rostat kaffe är känslor som väcker känslor i vår hjärna och driver oss att fatta beslut. Den känslomässiga kopplingen till ett varumärke spelar en avgörande roll när det kommer till att göra ett köp. Luktsinnet är den bästa sinnen.
Belgien, Havelange
... Ekologiskt fullkorns- och halvfullkornsmjöl Vete, spelt, bovete, råg. Ekologisk müsli Müsli 100% spelt utan tillsatt socker. Agribios speltflingor, tärningar av äpple och plommon, rostat bovete, nötter och hasselnötter, solros- och pumpafrön. Ekologisk pasta Marelli pasta 100% spelt. Halvfullkornsmjöl av spelt med grodd. Korta spiralpasta utan ägg.
Spanien, Porriño
... skinkan och kokta ägg, tillagas och vakuumförpackas. Inga konserveringsmedel eller artificiella färgämnen används. I Galicien serveras den traditionellt som en förrätt, åtföljd av en kall grönsaksblandning. Ett annat populärt förslag är att äta den med färskt bröd; antingen på rostat bröd eller som en utmärkt smörgås. Serveras i sallader, fint hackad och klädd med lätt Modena-vinäger. Ytterligare...
Pancarré och specialbröd för catering, barer, restauranger, hotell och samhällen. Panini, grissini, rostat bröd, panbrioche.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play