... vitaminerna A och C samt mineraler som magnesium och kalcium. Dessutom innehåller citronzest även kalium och beta-karoten. Granulatet har en syrlig och frisk smak, men doftar inte lika starkt som färsk citronzest. När man skalar en citron är det viktigt att endast skala den del av skalet som är gul. Det vita lagret under innehåller många ämnen som smakar bittert.
Det höga innehållet av vitamin C i kombination med de närvarande flavonoiderna säkerställer att denna produkt är ett hälsosamt tillskott till varje måltid. Detta citronzestgranulat kan tillsättas till många olika...
...Produkter
Färsk Mozzarella, Cheddarost
Grad
A, AA+
Hållbarhet
24 månader, måste förvaras vid -4 grader Celsius.
Produktens ursprung
Tyskland/Nederländerna/Italien
Form
Block
Färg
Vit till vitaktig gul
Fuktighet
45 - 50%
Fett på torrsubstans
30 - 44,5%
Salt
Ytan är ren med märken från pressning. Ytan kan vara sprucken.
Kropp och textur
En tät textur kan ha ojämna hål
Arom och smak:
Ingredienser:
Typisk för mjölk
Kossmjölk, salt, startkulturer, mikrobiologiskt löpe.
... information
Alternativa specifikationer finns på begäran.
Viktintervall
Viktintervall från 1,0 kg – 3,0 kg.
Förpackningsspecifikation
1,0 - 1,4 10 per låda
1,5 – 2,3 8 per låda
2,4 – 3,0 6 per låda
Färsk och fryst
Frysta bearbetade kycklingfötter, klass A
Vikt: 35 – 50 g
Storlek: 12- 20 cm
Beskrivning:
Tvättade och rena.
Utan gul hud.
Inga fjädrar.
Ingen dålig lukt.
Inget blod.
Inga blåmärken.
Inga svarta kuddar.
Inga spår av djupa sår.
Inga ammoniakbrännskador.
Brutna ben: under 3%.
Fukthalt: mindre än 5%.
Avrinning: 0 till -5°C i 8 timmar.
...Den exotiska blandningen är tillverkad av färsk ananas, röd papaya, gul papaya och vit guava, skuren i bitar, lätt sötad och förpackad med tillsatt passionsfruktsjuice.
...Fryst brasilianskt helt kyckling
Detaljerad beskrivning:
- Tvättad och ren.
- Utan gul hud.
- Inga fjädrar.
- Ingen dålig lukt.
- Inget blod.
- Inga blåmärken.
- Inga svarta kuddar.
- Inga spår av djupa sår.
- Ingen ammoniakbränna.
- Benbrott: under 3%.
- Fuktinnehåll: mindre än 1%.
- Avvattning: 8 timmar vid 0 till -5 °C.
- Strålad vid: -40 °C.
- Lagring vid: -18 °C.
- 100% färsk...