...Traditionellt röktpaprika från La Vera-dalen i den spanska regionen Extremadura.
Så är det också en tradition i den spanska Extremadura att röka paprikan och på så sätt skapa en helt extraordinär specialitet. Användning: Söt och stark röktpaprika passar, beroende på smak, till anka, färskost, de flesta baljväxter och grönsaker, kyckling, nötkött och kalvkött, ris, fläsk. Den får självklart inte saknas i någon BBQ-sås och ger såsen en oöverträffad arom. Paprika älskar inte stark värme, annars blir den bitter. Detta är den typiska kryddan för den spanska korv-specialiteten Chorizo.
Det 1999 grundade företaget ENES får sina kryddor direkt från odlingsländerna. Den 1.600 m² stora lagringshallen i Geesthacht nära Hamburg möjliggör inköp av större tonnage, så att ENES kryddor kan leverera till sina kunder till förmånliga priser.
Men det är långt ifrån allt.
Vi ser också stolt på följande punkter:
• Stort sortiment av kryddor och örter;
Du får över 300 högkvalitativa artiklar...
...Steakkrydda med belgiskt havssalt och färgglad krossad peppar, tillsammans med röktpaprika och lite rosmarin, förfinad med en touch av chili och vanilj.
Klassikern från den familjeägda Monheimer kryddfabriken i det älskvärda Monheim am Rhein.
Steakkrydda med belgiskt havssalt och färgglad krossad peppar, tillsammans med röktpaprika och lite rosmarin, förfinad med en touch av chili och vanilj...
...Kategori: Pimp-kryddor
En riktigt bra bas + våra nya Pimp-kryddor = 1001 möjligheter för snabba grilldippar och såser!
Beroende på önskad intensitet, rör ner 1-2 teskedar i ca 100 ml tomatketchup, låt stå en kort stund och njut. Även utmärkt för heta dippar baserade på färskost eller crème fraîche!
Ingredienser: Röktpaprika (paprika, rök), delikatesspaprika, vitlökspulver, cayennepeppar, spiskummin, svartpeppar, pimento, nejlika
Obs för allergiker: Kan innehålla spår av nötter, jordnötter, sesam, senap och selleri.
Innehåll: 30 g i plåtburk...