• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • teblandningar

Resultat för

Teblandningar - Tillverkare Producent - Tyskland

TysklandTillverkare/producent
  1. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    H.C.Buhle GmbH grundades 1889 och är idag ett juridiskt oberoende företag. H.C.Buhle GmbH erbjuder lösningar för blandning, smaksättning och förpackning enligt kundens önskemål. Sedan 1957 är Felix P. Wesenberg GmbH & Co. KG kontaktperson för import och export av teprodukter av hög kvalitet. Företaget som grundades av Felix Paul Wesenberg drivs idag av andra generationen, och kombinerar den hundraåriga traditionen av tenjutning med modern logistik i den globaliserade världen. Titta gärna in på vårt partnerföretags webbplats.

  2. TEEKANNE GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Företaget TEEKANNE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom infusioner och örtteer, grönt te, och teblandningar. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

  3. P & T - PAPER AND TEA GMBH

    Tyskland

    Företaget P & T - PAPER AND TEA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom grönt te, örtte, och teblandningar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

  4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH – företaget grundades år 2013. Vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. Vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av Kombucha i världen. Det gör våra produkter unika på marknaden. Vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (Ecocert-certifiering DE-ÖKO-005). Med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden, genom fyra generationer, utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. Vår Kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. Familjen Fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. I vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. Sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0, 5 g/l). Vi avstår medvetet från pastörisering, värmebehandling och filtrering. Det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.