Spanien, Córdoba
...Turkisk extra jungfrulig olivolja utvinns från naturliga äggformade medelhavsoliver från Turkiet genom kallpressningsmetoden. Den kan konsumeras med rätter, sallader, bordsoliver och produkten är också lämplig för direkt konsumtion. Ursprung: Turkiet Process: Kallpressad Syrahalt: Under 0,8 Användning: Matlagning, stekning, sallader, rätter Förpackning: Glasflaskor, burkar, PET-flaskor, flexitank Förvaring: Förvara på en torr och sval plats...
Portfölj (11)
Italien, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivolja Extra Jungfru 100% Italiensk Olivolja extra jungfru 100% italiensk av högsta kvalitet, kallpressad. Olja som erhålls från ett särskilt urval av oliver som pressas vid rätt mognadsgrad. Den perfekta kombinationen av de olika sorterna ger en balanserad smak som tillför ett mervärde till rätterna. En olja som inte är överdrivet intensiv i fruktighet, älskas vid bordet...
Portfölj (9)
Turkiet, Canakkale
... utan värmebehandling. Alla faser av våra Dardanos Fine Food Extra Virgin Olivolja-märkta produkter, från trädgårdsarbete till konsumentanvändning, är dokumenterade och spårbara. Surhetsvärde: max. 0,6% Tätningprocessen sker vid högst 77 °F. (25 °C) Förberedda produkter lagras vid högst 64,4 °F - 68 °F i särskilt luftkonditionerade lager. (18 °C - 20 °C) Skördade oliver pressas inom högst 8 timmar. Inga färgämnen, tillsatser eller sötningsmedel ingår.
Portfölj (5)
Grekland, Zacharo
...Grekisk Extra Virgin Olivolja - Ekologisk Extra Virgin Olivolja, Olivolja med Smaker...
Portfölj (1)
Spanien, Aguilar De La Frontera-Córdoba
...Gourmet Extra Jungfru Olivolja kommer från familjen Torrents olivlundar och tillverkas genom en blandning av de bästa sorterna av jungfruolja från vår produktion. Sedan 1898 har familjen Torrent tillverkat denna jungfru olivolja för eget bruk och den säljs nu så att de mest kräsna smaklökarna kan njuta av denna begränsade upplaga. Smaka på denna olja som är full av nyanser, som hittills varit anonym.
Portfölj (4)
Grekland, Pylos Kalamata
...KALLIRROI ORGANIC OLIVE OIL P.D.O. KALAMATA. Äkta produkt från högst biodiversifierade egendomar med historiska och traditionella olivlundar. Säker produkt, oljad - buteljerad - distribuerad i enlighet med höga kvalitetskriterier och med full spårbarhet. Harmonier av organoleptiska sinnen, i välbalanserad olivolja, omogna och medelmogna frukter av Koroneiki-sorten, utrustad med en rik terroir (stenar och mikroklimat) är utgångspunkten för den medelhavsdieten och -köket.
Portfölj (1)
Nederländerna, Rotterdam
...Denna milda extra jungfruolivolja, kallpressad från läckra Kalamata eller i varianten Trilie, är lätt fruktig, smörig och mild i smaken. Allt blir godare med denna olivolja: sallader, soppor, grönsaker, kött, fisk, potatis, pasta, osv... Denna olja kan du använda både kall och varm. Perfekt för att baka, steka och fritera.
Portfölj (2)
Turkiet, Mersin
...OLIVES VALLEY, ett företag som producerar: • Extra jungfruolivolja. • Jungfruolivolja. Våra gårdar ligger i nordost vid Medelhavet i Turkiet. Vi har exporterat vår olivolja till många länder under de senaste fem åren och vi hoppas kunna bli en av era olivoljeleverantörer. Vi har bra priser och kan tillgodose era behov året runt. Vår förpackning: • Flexitank, IBC, Fat • Glasflaska: 1L, 500 mL, 250 mL • Plastflaska: 5L, 1L, 175 mL. • Burk: 5 L, 8 L, 10 L, 18 L,...
Portfölj (4)
Frankrike, Cournonterrale
...Olivolja Picholine extra jungfrulig från Oleisys®, en exceptionell cuvée prydd med en kork av naturligt trä, dekorerad med en medaljong i guld präglad med husets emblem. En exceptionell monovarietal olivolja: En certifierad extra jungfrulig serie, med de mest prestigefyllda och läckra oliverna "Picholines." Kvalitet bortom excellens: Handplockning och kallpressning säkerställer en...
Portfölj (10)
...Ofilterad extra jungfruolivolja (EVOO) i 1-litersformat med en fantastisk smak tack vare den speciella blandningen av verdial-, hojiblanca- och picualoliver. Alla olivträd som används för denna olja är belägna i Arenas och angränsande byar. Den produceras med mekaniska processer och utan tillsats av några tillsatser. Formatet på denna flaska är 1 liter i PET, vilket är idealiskt för transport...
Portfölj (2)
Spanien, Escúzar (granada)
...Extra jungfruolivolja från Spanien av högsta kvalitet, förpackad i glas.
Portfölj (2)
Frankrike, Valréas
...En ekologisk extra jungfruolivolja utvald för sin aromatiska rikedom, förhöjd av den delikata doften av tryffel (Tuber Melanosporum), en verklig svart juvel från den provensalska jorden! Smakråd: På en sallad, carpaccio, risotto, färsk pasta eller en krossad potatis.
Portfölj (10)
Frankrike, Paris
...Kallpressad, rik på polyfenoler, omega 3 och 6 samt vitaminerna K och E, denna extra jungfruolivolja är tillverkad av nyplockade gröna Koroneiki-oliver. Utan konserveringsmedel, utan kemiska processer. Den måttliga intensiteten i denna produktion gör den också till en diskret allierad för matlagning av dina grönsaker och fiskar. Minimi hållbarhetsdatum: 18 månader. Speciella förvaringsvillkor: förvaras skyddat från ljus och värme. PCB - KARTONG: 15 enheter...
Portfölj (21)
Italien, Paterno'
...Endast de bästa av lokalt soltorkade tomater, som traditionen föreskriver, smakfullt kryddade med kapris, vitlök och lokala kryddor. Konserverade endast och uteslutande i extra jungfruolivolja. En stolthet i det hantverksmässiga produktionen av typiska sicilianska produkter från Conserve Conti.
Portfölj (9)
Portugal, Fornos De Ledra
...Ekstra jungfru ekologisk olivolja som erhållits från Cobrançosa och Verdial oliver. Mycket låg syra (< 0,2) Medium bitterhet och kryddighet. Produkt av ekologiskt jordbruk.
Portfölj (4)
Grekland, Amaliada
...Grekisk extra jungfruolja...
Portfölj (1)
Spanien, La Pobla De Benifassà
...Exceptionell extra jungfruolivolja med arom av svart tryffel, tryffeln från Perigord, Tuber melanosporum Vittad. Blandning av sorterna Farga, Aragonesa, Nana, Regues och Llumeta, plockade vid exakt rätt mognadsgrad. Genom att blanda och macerera i rätt proportioner med svart tryffel, uppnås denna olja med intensiv smak och mineraliska toner. Tillverkningsprocessen är traditionell, precis som man...
Portfölj (6)
Grekland, Monemvasia
...eftersom de — och hostan som kommer efter att ha svalt produkten — indikerar förekomsten av polyfenoler, som är extremt hälsosamma naturliga antioxidanter med antiinflammatoriska föreningar. Faktum är att ju starkare brännande känsla av bitterhet och kryddiga noter, desto bättre indikation på fenolisk dominans (även om många föredrar fruktigare EVOOs för bakning). Vår Premium Early Harvest är en särskilt hög fenolisk EVOO, med över 480 polyfenoler per 20 gram olivolja. Det är väl dokumenterat av EFSA att den minimi mängd polyfenolhalt måste överstiga 250 polyfenoler per 20 gram produkt.
Portfölj (3)
Italien, Sant'agata De Goti
...Den ekologiska extra jungfruoljan BIO Terre Caudine är en produkt från ekologiskt jordbruk som kännetecknas av en mycket låg syrahalt (0,1%) och ett högt innehåll av polyfenoler och vitamin E. Oljan är gjord av olivsorterna Ortice, Ortolana och Racciopella, som plockas direkt från våra olivlundar. Odlingen av oliverna sker ekologiskt med enbart användning av organiska gödningsmedel. Efter skörden i slutet av oktober följer en omedelbar pressning av oliverna med den traditionella kallpressningsmetoden, som bevarar oljans organoleptiska egenskaper.
Portfölj (1)
Italien, Biancavilla
...Ekologisk extra jungfruolivolja, 100% siciliansk. En produkt för finsmakare till ett fördelaktigt pris. Erbjuds i en 5 liters burk, innehåller den dofterna och den intensiva smaken av Nocellara Etnea. Precis som alla våra produkter handlar det även här om en olja som är producerad med oliver odlade utan användning av bekämpningsmedel. Som företag garanterar vi produkten från odling till förpackning. Varje flaska bär på historien av 4 generationer och den passion som har kännetecknat oss sedan 1904.
Portfölj (8)
...Nobilis Traditional är en välbalanserad medelflavor EVOO. Den kommer från hälften gröna och hälften svarta oliver från Pteleos Olea-träden och skördades i oktober 2018. Den har en gyllene-grön färg, en sammetslen textur, en söt fruktig smak och en doft av nyklippta oliver. Den representerar många århundraden av lokal olivodlingskultur och historia i den utmanande strävan att producera extra jungfruolja i den branta halvbergiga kustregionen Pteleos Olive Land.
Portfölj (2)
Grekland, Lamia
...Vilia Olivolja är en utmärkt jungfruolivolja som genom kallpressningsmetoden bevarar sin kvalitet och alla sina näringsvärden oförändrade. Den är 100% grekisk, med en frisk doft och en rik, unik smak. Ursprunget från de fruktbara olivlundarna i regionen Sterea Hellas säkerställer ett resultat som är en klar, guldgrön och helt balanserad olivolja med en rik, fruktig smak och låg syra.
Portfölj (4)
Turkiet, Izmir
... pris naturlig kallpressad olivolja 5 l tariş naturlig kallpressad olivolja 5 l komili naturlig kallpressad olivolja kristall naturlig kallpressad olivolja edremit naturlig kallpressad olivolja bästa naturlig kallpressad olivolja syrahalt naturlig kallpressad olivolja a101 naturlig kallpressad olivolja ayvalık naturlig kallpressad olivolja hur man känner igen naturlig kallpressad olivolja kristall...
Portfölj (6)
Italien, Arquà Petrarca
...Utvald extra jungfruolivolja, kallpressad, med grön färg och gyllene reflektioner. Intensiv smak med inslag av kronärtskocka och mandel, med behagliga bittra och kryddiga toner. Passar perfekt till rätter med starka smaker, kött och fisk.
Portfölj (3)
Spanien, Córdoba
...KVALITET OCH TRADITION, VÅR GARANTI Med en delikat och mjuk smak är Boromeo en extra jungfruolivolja som produceras i hjärtat av de soliga olivlundarna i Andalusien. Denna olja får sin underbara och blommiga arom från kallpressningen av de bästa oliverna, noggrant utvalda. Harmonisk och välbalanserad kommer denna fantastiska extra jungfruolivolja att lyfta din vardagsmatlagning och dina mest raffinerade dressingar. Olja av högsta kvalitet som erhålls direkt från oliver och endast genom mekaniska metoder.
Portfölj (2)
Polen, Warszawa
...100% italiensk olivolja tillverkas av oliverna av sorterna Ogliarola och Coratina: denna olja fascinerar oss med de kryddiga och bittra tonerna från Coratina, mildrade av den delikata touchen från Ogliarola, vilket skapar en olja med en doft och fruktighet som är intensiv som hjärtat av Apulien. PASSAR BRA MED: Den passar mycket bra med bruschetta med tomat, tonfiskcarpaccio, svampsallader, grillad radicchio, grönsakssoppor, första rätter med korv, kokt bläckfisk, röd kött eller vilt, lagrade hårdostar.
Portfölj (3)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play