Spanien, Barcelona
...Elabora dina choklad, praliner, pasta eller krämer (Jordnötter, Pistagenötter, Hasselnötter, Valnötter och mer...) på ett hantverksmässigt sätt med denna automatiska kvarn. Tillgänglig i vår onlinebutik, kan du göra ditt köp direkt. Vår specialiserade webbplats för onlineförsäljning av kakao och dess derivat erbjuder ett brett utbud av produkter i olika storlekar och format så att du kan välja...
Portfölj (8)
Tyskland, Braunschweig
...Skruvmatarsystemet möjliggör volymetrisk dosering av pulvriska produkter med fin granulation, som ibland kan ge problem med kompaktitet, damminnehåll och variabel densitet, såsom kakao, curry och andra "pulvriga" produkter. De olika problemen som är kopplade till bearbetning av produkterna löses genom att mata in produkten via en hermetiskt förseglad tratt utrustad med en nivåsensor och en...
Portfölj (111)
Tunisien, Tunis
...Distribution av kompletta linjer med installation inom choklad- och konfektyrindustrin världen över. Särskilt industriell komplett beläggningslinje. Vår spanska partner är en referens inom maskiner och tillbehör för bearbetning av choklad i alla dess former: godis, tabletter, tryfflar, barer, med teknik anpassad till kunden, praktisk, flexibel, lättanvänd och effektiv. Tempereringsmaskiner...
Portfölj (35)
...Klotkvarn Klotkvarn är en batchtyp av raffinör för bearbetning av grädde, naturliga och palm-baserade chokladprodukter samt liknande produkter. Klotkvarnstanken är dubbelmantlad och värms upp av elektriska motstånd. Inre och yttre mantel, omrörare och kulor är av rostfritt stål. Systemet inkluderar också ett termostatstyrt värmesystem. Chokladpumpen som används för cirkulation används också för urladdning. Bearbetningstiden beror på råmaterialets finhet. Processen tar ungefär 2½ timmar.
Portfölj (10)
Utrustning för bearbetning av kakao, nötter, spannmål och malt, samt utrustning för pastörisering och sterilisering av fasta och pulverformiga livsmedel.