Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Skinka med avlång form, med mörk och sliten klo från långa promenader på fältet. Dess feta del har en pärlaktig ton och proportionen av detta i stycket gör att vi kan njuta av en mjuk och behaglig bouquet. Med en minimal mognadstid på 36 månader och en noggrant utvald kost av naturliga spannmål, gräs och ekollon, är den alltid en garanti för smak och kvalitet.
Portfölj (55)
Italien, Orbassano
...De mignon-kött tortellini är ett hantverksmässigt mästerverk från den italienska kulinariska traditionen, ett emblem för gastronomisk kultur i Emilia-Romagna. Pastadegen rullas ut till en minimal tjocklek, vilket ger dessa små och eleganta tortellini en unik lätthet och delikatess. Fyllningen är en balans av kött, kokt skinka, mortadella och en touch av muskotnöt. Varje ingrediens är noggrant utvald och doserad för att säkerställa en intensiv och smakrik slutsmak.
Portfölj (63)
Spanien, JAÉN
...På Jamón Selección har vi i många år ägnat oss åt ett enda syfte: att erbjuda våra kunder de bästa produkterna av iberisk skinka, noggrant och med passion utvalda. Vi har arbetat hand i hand med de mest prestigefyllda varumärkena och de mest kända tillverkarna i hela Spanien, och delat en gemensam mission: att bevara äktheten och den oöverträffade smaken av iberisk skinka. Idag, efter år av erfarenhet, kunskap och djup kärlek till denna delikatess, är vi stolta över att presentera vårt eget sortiment: Vår Selección Especial.
Matchande produkter
En unik iberisk upplevelse.
Utvald Skinka
Portfölj (1)
...IL SENESE Prosciutto cotto från "Cinta Senese DOP" Råvara: Färsk skinka från "Cinta Senese DOP" med utvald fot kg .15,00 Ingredienser: "Cinta Senese DOP" färsk skinka, utan polyfosfater, mjölkprodukter, gluten och glutamat: salt, aromer och kryddor, dextros, fruktos, antioxidant E316, konserveringsmedel E250 Färdig produkt: Kg 10, kokt i tyg för att behålla tillagningssaften i kontakt med produkten, snörad, förpackad i transparent Cryovac och pastöriserad, förpackning i kartonger med 2 st.
Portfölj (4)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produkt framställd med en noggrant utvald blandfärs, tillsatt med kryddor och örter, är vår Salchichón Sarta Ibérico Extra. En riktig delikatess för smaklökarna som utan tvekan kommer att imponera på den som provar den. De iberiska grisarna Brisa De iberiska grisarna Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i iberiska produkter av högsta kvalitet. De är...
Spanien, Murcia
Spanien, Dso Hermanas
... kvaliteten. Om du vill upptäcka hur man vet om en skinka är iberisk ekollon eller cebo, har du kommit till rätt ställe, för på Jamones Luna kommer vi att ge dig all information du behöver veta. Det första att tänka på är att båda styckena kommer från iberiska skinkor, men cebo-skinkorna tas från grisar som föds upp med foder, medan cebo de campo dessutom har fått äta fritt i dehesan, även om de inte har nått sin slutliga fettningsfas, och slutligen hittar vi den iberiska ekollonskinkan, som erhålls från grisar som under sina sista månader av livet matas med ekollon, växter och örter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play