Frankrike, La Fleche
... egenskaperna – verifiering av att ni når era mål genom multiplikation av mätpunkterna ÅTAGANDEN Snabb implementering av anpassningar Garanti för integriteten hos era förpackningar Metodologiska rekommendationer som säkerställer reproducerbarheten av prestanda...
Portfölj (22)
Frankrike, Rueil-Malmaison
... blancherare, blancheringskylare och kylare. Beroende på de produkter som ska behandlas. Oavsett om det handlar om konserver eller frysta livsmedel. Designade för den nödvändiga kapaciteten. Med dimensioner som definieras från fall till fall (längd/bredd). Dessa utrustningar möjliggör att: Blanchera i varmt vattenläge eller i ångläge eller i blandat läge. Kyla i kallvattenläge och/eller luft.
Portfölj (159)
Italien, Campobasso
... när som helst och var som helst. Jämfört med andra autoklaver för sterilisering från Frigojollinox kan man med STERYcook även laga mat, fräsa och koka precis som med en vanlig kokgryta. Den dubbla väggen med termisk vätska bidrar till en jämn värmefördelning på väggarna och botten med en omfattande temperaturledning. Tillverkningen av redningar, soppor, såser och mer är mycket enkel, tack vare den extrema enkelheten i hur man kan hantera anläggningen även vid stora mängder.