Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Produktion av Cacio di Pienza är en tradition med mycket gamla rötter som har överförts från generation till generation fram till idag. Mjölkproducenterna har samlats i Cooperativa di Cotignano, där de använder och bevarar de typiska metoderna för bearbetning: anskaffning av mjölk med speciella aromer från örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstekniker och, fram...
Doly-Com Distributie SRL är en rumänsk ledare inom köttbearbetning, belägen i Botoșani, Rumänien. Ett av de största slakterierna för nötkreatur, får och en urtagningsanläggning för fläsk, nötkött och lamm/ fårkött.
Företaget har en kapacitet att slakta 60 000 djur per år och en produktionskapacitet på 2 672 ton per vecka, vilket täcker 7 477,65 kvm.
Vi är certifierade som en av de främsta kvalitet...
Jamones och iberiska charkprodukter.
Våra iberiska produkter är en spegling av den miljö där de växer fram: dehesan, en gåva från naturen där våra exemplar växer och utvecklas för att erbjuda de bästa iberiska produkterna.
På Castro y González är vår prioritet att ta hand om och utveckla denna livskälla på ett hållbart sätt, och vi är medvetna om att varje bäck, ek, korkek, slätt och källa i våra...
...Avlång och stiliserad bit av fin rör. Den har en livlig färg, en mild smak, en extraordinär doft och marmorering av fett. Produkterna är hantverksmässigt tillverkade, låga i salt och har en mognad på mellan 20-24 månader.
Ingredienser: Iberisk skinka, salt
Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad ska den hållas vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC.
Ingredienser: Iberisk skinka, salt...
...Påse: 30 x 60 cm 58mic vakuumförpackad
Låda 465 x 265 x 210 cm + 3 avdelare
4 enheter per låda
Vikt 18 kg per låda
Pallar: 98 lådor/pall
Hållbarhet: 18 månader
Fryst: hålls fryst vid -18℃.
...Introducera premiumkomfort i dina hotellrum med Viva-kudden. Fylld med polyester mikrofiber med en vikt på 800 gram, erbjuder denna kudde bekväm stöd för en vilsam natts sömn. Mikrofiberöverdraget ger en mjuk känsla, vilket säkerställer en lyxig upplevelse för gästerna. Idealisk för hotell som strävar efter att kombinera kvalitet, komfort och hållbarhet i varje detalj.
DETAILS
Storlek: 60cm x 80cm
Sammansättning: Tyg - 100% Mikrofiber Polyester | Fyllning - 100% Polyester
Vikt: 800gr
Ultraljudsteknik
Produkten är vakuumförpackad.
SKU:EBALG0122-A
VARUMÄRKE:BgEurope...
...Upptäck våra vakuumförpackade humrar, fångade i de renaste vattnen för att garantera en exceptionell kvalitet. Varje hummer är noggrant förberedd och vakuumförpackad för att bevara all sin färskhet och sina delikata smaker. Perfekt för gastronomiska rätter, kommer den att glädja skaldjursälskare med sin möra textur och utsökta smak. Beställ nu för en kulinarisk upplevelse av högsta klass.
...Vår frysta riven mozzarella produceras också av färsk komjölk. Mjölken kommer från registrerade och godkända europeiska gårdar. Därefter pastöriseras mjölken och omvandlas till ostmassa innan den blir mozzarella.
De huvudsakliga ingredienserna i vår rivna mozzarella är mjölk, startkulturer, löpe och salt. Den rivna mozzarella förpackas vakuumförpackad i polyetenpåsar. Varje förpackning innehåller 6 frysta påsar om 2 kg vardera.
...Avtagbar stoppning: Kuddens översta lager på Cecilias madrass är avtagbart.
Hårdhet: H2-H3
Total kärnhöjd ca.: 34 cm
Andningsbar & Hållbar
Leveransvillkor: Vakuumförpackad & rullad
Med Cecilia-madrassen får du en mjukare, temperaturbalanserande, svettfri, hålfri sovkomfort på madrassens yta tack vare naturlig bomull. De mikropackade fjädrarna som används i stoppningen säkerställer...
PHARMA BIO UNIVERS, grundat 2018, är ett företag baserat i Neuilly-sur-Seine, i regionen Ile-de-France.
PHARMA BIO UNIVERS är en fransk skapare och tillverkare av skönhets- och naturliga vårdprodukter, säkra och utan några kemiska ingredienser. Våra produkter är framställda av 100 % naturliga ingredienser. Alla våra produkter tillverkas hantverksmässigt av passionerade och kvalificerade yrkespers...
...En speciell, saltfattig ost för hundar från Gouda-landet!
För att smaken ska kunna utvecklas fullt ut är hundosten vakuumförpackad i enskilda 20g-portioner, vilket gör den till ett perfekt "fick-snack" för mellan måltiderna.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
++ unikt produkt
++ populärt träningssnack
++ idealisk att ta med
++ TOP marginaler
++ merförsäljning nästan utan konkurrenstryck
++ distributionsrätt för Tyskland...
... behållaren är tillverkad av 430 kvalitet CR-NI rostfritt stål. För att säkerställa termisk isolering har 5 cm polyuretanisolering applicerats mellan de två behållarna. På så sätt förhindras värmeförlusten i behållaren. Vakuumrören har skapats genom att kombinera två glasrör som är insatta i varandra. Röret som är kvar inuti har en selektiv yta och luften mellan de två rören är vakuumförpackad. Därmed har eventuell värmeförlust reducerats till noll. Vakuumrörens solenergisystem kan användas utan problem även under svåra vinterförhållanden.
...Ionbytarharz; Blandbäddsharts för full avsaltning 12,5 liter förpackning, vakuumförpackad. Palletvara
Testad 2-komponents blandbäddsharts med en stor andel anjonharz för en pålitlig full avsaltning vid kontrollerad pH-nivå. Filtrerar bort kalk och aggressiva salter från vattnet.
12,5 liters säckar, vakuumförpackade.
För tillverkning av fyll- och kompletteringsvatten för värmesystem och kylsystem, rengöringsvatten för solpaneler, fönster, högtryckstvättar etc., destillatliknande vatten för batterier, strykjärn, luftfuktare, akvarier etc.
... 20 kg
• Vakuumförpackad i paket om 2,5 eller 5 kg: Kartong 20 kg eller korg
• Under modifierad atmosfär: I polystyrenbehållare om 3 eller 5 kg eller i mjuk förpackning om 3 eller 5 kg
FÖRVARING
• Färsk: 9 dagar vid 0 +4°C
• Fryst: 12 månader vid -18°C
• Vakuumförpackad: 15 dagar vid 0 +4°C
• Under modifierad atmosfär: 21 dagar vid 0 +4°C...
...Granatäpple-Churchkhela (Chuch-Hela) med valnötter – MAGGIO - 80 g, vakuumförpackad - Otroligt god: orientalisk sötsak Churchkhela (Chuch-Hela) med fruktjuice och nötter.
Ingredienser: Granatäpplejuice, valnötskärnor, socker, vetemjöl av högsta kvalitet.
Näringsvärde per 100 g: Protein 6 g, Fett 16 g, Kolhydrater 59 g. Energi: 396 kcal / 1658 kJ.
Vakuumförpackning. Skydda mot direkt solljus.
Nettovikt::80g
Hållbarhet::Minst 180 dagar hållbar vid lagringstemperatur mellan + 15 ° C och + 21 ° C...
...Tournedos tillverkat av oxfilé, skuren med såg och skalad, trimmad och handavfettad. Produkten är fryst och vakuumförpackad individuellt.
Vikt: 4x80g...
... marmorering och en mjuk struktur.
Grand Caractère har valt den transparenta Skin Pack-teknologin för sina förpackningar. Den formar sig efter köttet och låter dig se din produkt direkt i hyllan så att du kan välja utifrån dina preferenser: marmorering, färg, form, … . Med en strävan att minska matsvinnet har Grand Caractère valt vakuumförpackad Skin Pack-teknologi för längre hållbarhet. Du kommer inte längre att missa sista förbrukningsdatum i ditt kylskåp.