Storbritannien, London
... andra klasser. Grupp B: tillverkad av mjukt glasigt vetemjöl av högsta och första klasser. Grupp C: tillverkad av vetemjöl av högsta och första klasser. Hårda vetesorter har en högre glutenhalt och en lägre stärkelsehalt än mjuka. Pasta tillverkad av dem har ett lägre glykemiskt index. Graden av tillagning av pasta kan variera beroende på dess typ och lokala traditioner. #pasta #spaghetti #makaroner #vermicelli #mjöl...
Portfölj (7)
Bulgarien, Plovdiv
...Förbättrare för spaghetti, makaroner, vermicelli, nudlar, pasta. Denna produkt gör det möjligt att producera pasta och nudlar av "icke-durum vetemjöl". Förbättraren möjliggör användning av vanligt vetemjöl, ris och majs eller blandat mjöl. Pastan och nudlarna har samma kvalitet som traditionell pasta gjord av durumvetemjöl. Priset på den färdiga produkten minskar mer än tre gånger. Ingen skillnad...
Spanien, Zarza De Tajo
En CUI ZSQ Food, S.L. har vi sedan 2010 ägnat oss åt tillverkning av risnudlar, som finns på den nationella och internationella marknaden under varumärkena Kangle, Shuang He Brand och Pastas Iberia. Anläggningar Våra anläggningar ligger i kommunen Zarza de Tajo, provinsen Cuenca, Spanien. Vi har 6 000 m2 där vi producerar mer än 120 ton högkvalitativa risnudlar per månad. Värderingar Vår verks...
Portfölj (3)
Litauen, Kaunas
...Denna vetepasta är gjord av utvald premiumvetemjöl, enligt en speciell teknik, samtidigt som den behåller gamla produktionstraditioner. Speciella produktionsprocesser säkerställer att pastan under tillagning inte klibbar ihop eller blir mjuk, och behåller sin smak och gula färg. Pastan innehåller inga konstgjorda tillsatser. Denna pasta innehåller B-vitaminer, som är nödvändiga för en korrekt...
Portfölj (23)
Frankrike, Dijon
...Dessa pasta är 100% hantverksmässiga! Faktum är att alla ingredienser är färska. Äggen kommer från frigående höns, och mjölet kommer direkt från kvarnen i klostret. För att tillverka dessa hantverksmässiga pasta bryter munkarna i det alsaciska klostret mellan 800 och 1000 ägg per dag, för hand!
Portfölj (10)
Bulgarien, Stara Zagora
Den största bulgariska pastatillverkaren sedan 1958. Högkvalitativ pasta av durumvetesemolina. Spaghetti No 8, 400 g PP-påsar, 30 påsar i en låda 12 kg, 50 lådor på en pall - 600 kg. Vermicelli (Ängelhår), 400 g PP-påsar, 25 påsar i en låda 10 kg, 25 lådor på en pall - 250 kg. Nudlar, kort makaroner, stora snäckor, små snäckor, spiraler, sniglar, couscous, prästkragar: 400 g PP-påsar, 25 påsar i en låda 10 kg, 30 lådor på en pall - 300 kg. Förpackning 400 g PP-påsar i kartonglådor. Kapacitet 1250 MT per månad.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play