Croissanter
Glaserad marmeladcroissant 48 g En visuell höjdpunkt Artikelnummer: 3582 Mått: 12 x 5 x 4 cm Kartong: 75 st.
Croissantmjöl
W: 320 - 330. Patentmjöl erhållet från utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska vetesorter. Lämpligt för att producera degar som kräver att...
Vetemjöl T65
T65-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, något mer fullkorn än T45- och T55-mjölen. Det erhålls genom en mindre noggrann siktning, vilket gör att en större...
Rustik vetebulle
Sedan 1999 står coolback för smak och färskhet i högsta bagerikvalitet. Frysbakverk Vetedeig med naturlig surdeg. Särskilt krispig och aromatisk. Ba...
Mjöl - Denti Kvarn
Urval av mjöl producerat av Mulino Denti. Mjöl med olika egenskaper för olika behov. Smördeg, bakverk och frukost, stora jästa produkter. Mjöl för nap...
Bageri Crepe Papper
används för att absorbera matolja från friterade bakverk eller som underlag...
LECKER'S Bioland Ekologisk Fullkorns Surdeg Torkad
Surdegen är en av världens äldsta degtyper. Redan för 4000 år sedan fermenterade egyptierna spannmålsgröt till surdeg för att göra luftiga flatbröd.
Sandwichbutik
Ett komplett sortiment av bröd för att skapa läckra rätter för avhämtning eller att äta på plats. Smörgåsar, panini, hamburgare, bagels eller bullar, ...
Next
Skärbräda
Ciabatta 300 g är ett av de mest ikoniska bröden hos OKIN. Det är ett bröd med en mycket uttalad rustik karaktär, med en krispig skorpa och en tydlig ...
Personlig Brödpåse
Även känd som brödpåse eller anpassad brödpåse, är den anpassade påsen det nummer ett mediet för att sprida ditt budskap i hushåll!
Next
Bageripåsar
Vi specialiserar oss på att leverera skräddarsydda varumärkesväskor till bagerisektorn i en rad olika stilar. De varianter som vi erbjuder inkluderar ...
Brödförpackning
Bröd är den mest konsumerade produkten på våra bord. Därför vill vi skapa förpackningar som gör att vi kan njuta av fräschören och smaken av tradition...
Fullkornsbrödpinnar
Fullkornsbrödpinnar...
Next
Surdegsfermenter Tradilevain 270 Liter - JAC - TL220 - Fermenter
19.260,00 €
Fermentator för surdeg Tradilevain 220L JAC TL220 Presentation av surdegfermentatorn "TradiLevain" från JAC En viktig maskin inom professionellt bager...
Vetemjöl T55
T55-mjöl är ett mjöl av mjukt vete, känt för sin mångsidighet och sitt breda användningsområde i matlagning. Det är något mindre fint än T45, vilket g...
Ekologiska bröd
Våra ekologiska bröd är tillverkade av obearbetade mjölsorter (typ 65 eller 80) som kommer från ekologiskt jordbruk och bevarar de flesta av de näring...
Next
Gourmet Sandwich
Gourmet-sandwichen är det perfekta valet för att servera smörgåsar. Med en gyllene, krispig och mjölig skorpa är det ett bröd med en mjuk textur vid t...
Next
Gourmet Rågbröd
Med en oöverträffad, tjock och något mörkgrillad inkråm har detta bröd en karaktäristisk smak tack vare blandningen av vetemjöl (50%) och rågmjöl (50%...
Next
Premiere 380
Familjebakverken från Première kännetecknas av sin intensiva smak som uppnås genom surdeg och en lång jäsningsprocess. I detta fall är Première 380 en...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play