Logo
Verifierat

JAMONES PESÓN

Ctra. N-232 Km. 98,7, Monroyo (teruel) 44652
Spanien
Leverans
Leverans: Hela världen
Grundat
Grundat: 1898
Leverantörstyp
Info
Produktion

Företagsvideo

Play
Om oss
Vi är tillverkare av skinkor och charkprodukter i provinsen Teruel, och har producerat hantverksmässigt sedan våra början 1898. Vi följer en strikt tillverkningsprocess där den slutliga kvaliteten är av största vikt, för att uppnå en högdifferencierad produkt. För detta baserar vi oss på en noggrann urval av råvaror och en rigorös tillverkningsmetod där vi kombinerar vår traditionella kunskap om tillverkning och hantering med den mest avancerade teknologin.

43 Produkter och tjänster

Search
Serrano-skinka Reserva Teruel 18-22 månader benfri - Serrano-skinka Reserva med 18-22 månaders mognad tillverkad i Teruel
Serranoskinka med en torkning som inte är kortare än 18 månader, lagrad i källare, får vila under den tid som krävs för att uppnå en fusion av fettern...
Serrano-skinka Reserva 18-22 månader skivad. - Serrano-skinka Reserva Serrano-skinka Reserva 18-22 månader skivad. 500g.
Serrano-skinka Reserva med en torktid på 18 / 22 månader, och en medelhög vikt och fetthalt, med en mild smak och mycket lite salt. Detta är ett skiv...
Iberisk Cebo Skinka 26 månader - Iberisk Cebo Skinka med 26 månaders lagring tillverkad i Los Pedroches
Jamón ibérico de cebo tillverkat i våra anläggningar i dalen Los Pedroches, och kommer från utvalda djur som vi själva föder upp genom vårt integrerad...
Next
Duroc Kokt Huvud
Kryddad nacke av fläskkött gjord med 50 % Duroc-fläskkött.
Duroc Cular Chorizo Extra Kvalitet - Extra Kvalitet Duroc Chorizo i Cular Hölje
Vid tillverkningen av denna hemgjorda chorizo används de finaste delarna av grisar med "Ursprungsbeteckning Teruel" Duroc, såsom axeln och sidfläsket,...
Med hov och fasad i V-form
Med hov och avfasad i V-form ref:21001 Modning:8-9 månader Genomsnittlig vikt per enhet:4,5-5,5 kg. ungefär Nettovikt ungefär per låda:18-22 kg. unge...
Next
Duroc Fläskfilé
Lomo embuchado tillverkat av 50% Duroc-korsade grisar, produceras med en minimum torktid på 2 månader.
Med hov avfasad i V-form
Med hov. Fasad i V-form Ref:13001 Kurerad:16 månader Genomsnittlig vikt per enhet:7 - 8 kg. ungefär Nettovikt ungefär per låda:14 - 16 kg. ungefär En...
Next
Benfri, skalad och polerad Reserva Skinka - Benfri, skalad och polerad Reserva Skinka, torkad i 18-22 månader.
Jamón serrano Reserva med en torkningsperiod på 18 / 22 månader, och en vikt och fetthalt som är medelhög. Denna skinka benas ur, poleras helt på fra...
Benfri och V-formad fasad
Benfri och avfasad i V-form Ref:13002 Modning: 16 månader Genomsnittlig vikt per enhet: ca 5,5-6 kg Nettovikt per låda: ca 11-12 kg Enheter per låda:...
Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad - Serrano-skinka Reserva 18 / 22 månader skivad 100g.
Serrano-skinka Reserva med en torkningstid på 18 / 22 månader, och en medelhög vikt och fetthalt, med en mild smak och mycket lite salt. Detta är ett...
Next
Extra Aragon-typ Chorizo
"Extra" Aragon typ Chorizo ref: 50013 Genomsnittlig vikt per enhet: ca 0,250 gram Nettovikt ca låda: 3 kg Enhet x låda: 12...
Benfri, polerad och bunden
Benfri, polerad och bunden Ref:13003 Modning: 16 månader Genomsnittlig vikt per enhet: ca 5,5-6 kg Nettovikt per låda: ca 11-12 kg Enheter per låda: ...
Utan hov och hel hud
Utan hov och hel hud Ref:12001 Modning:15-16 månader Genomsnittlig vikt per enhet:7-8,5 kg. ungefär Nettovikt ungefär per låda:39-51 kg. ungefär Enhe...
Next
Extra Rörfylld Länd
"Extra" Rörfylld Länd ref: 50040 Genomsnittlig vikt per enhet: ca 1,8 kg Nettovikt ca. låda: ca 9 kg Enhet x låda: 5...

Företagsbilder

Betalningsmetoder

SWIFT-överföring

Betalningsvillkor

D/C - Dokumentinkasso

Plats och kontakt

JAMONES PESÓN
AddressCtra. N-232 Km. 98,7, ES-44652 Monroyo (teruel)
Företagsledare
Försäljningschef:
N/A
Försäljningschef:
N/A

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play