Belgien, Liège
...Företaget "Les Cochonnailles" är beläget på den privata platsen för morgonmarknaden i Liège. Cochonnailles har ambitionen att erbjuda sina kunder en personlig service som framhäver service, val och ett mycket bra pris/kvalitet-förhållande för charkuterier, salami, ostar, konserver, delikatessbutik, förpackningar, frysta varor och rengöringsprodukter. Vi erbjuder våra kunder en daglig...
Frankrike, Merris
... KAWASAKI OMFB PALFINGER POCLAIN ROSSI SALAMI SAM HYDRAULIK SUROIL UCC UCHIDA VICKERS VOLVO HYDRO LEDUC ICA ZF Konstruktion av flexibla och styva rörsystem Optimering av system Hydrauliska enheter Industrier för mobila TP-maskiner och jordbruksmaskiner...
... bifogade broschyrerna) Företagsprofil och kapabiliteter: Ikbal är ett koncernföretag som omfattar en köttfabrik (som producerar korv, salami, pastrami och skinka), en konfektyrfabrik, cirka 50+ franchiserestauranger, ett femstjärnigt termalhotell och ett köpcentrum. Vi är stolta över att säga att Ikbal har blivit en av de största konfektyrtillverkarna i Europa. Vi sysselsätter för närvarande mer än...
Belgien, Machelen (Bt.)
...rökta råskinka 'Cobourg', rökta bacon), cateringprodukter (frukostbacon, rökta bacon, kokt skinka), ekologiska produkter (Ekologiskt frukostbacon, Ekologisk salami, Ekologisk kokt skinka, Ekologisk skinkkorv, Ekologisk filet de saxe, Ekologisk råskinka, Ekologisk kalkonfilé).
Italien, Caltrano
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, vid foten av Asiago-platån. Vi producerar salami utan GMO, utan mejeriprodukter, utan gluten, utan allergener. Vår produktion består av ett komplett utbud av söta och kryddiga salami, samt ett brett urval av både rå och kokt sidfläsk, alla formade för bättre användningseffektivitet. Vi inbjuder er att besöka vår webbplats: www.salumisantorso.it...
Italien, Guastalla
I Guastalla, mellan Reggio Emilia och Parma, förenar ett familjeägt företag de två bästa traditionerna i Emilia Romagna, den kulinariska konsten och ingenjörskunnandet. Bertazzoni är arvtagare till regionens gastronomiska arv, produkter som parmaskinka, salami och mortadella, Parmigiano Reggiano och balsamvinäger. Av denna anledning använder de som älskar att laga mat Bertazzonis kök och spisar, byggda med passion och kompetens av köksexperter.
Italien, Ginestreto-Pesaro
Mångfalden av läckerheter som erbjuds kunderna inkluderar lonza, lonzini, korvar, salami och skinkor med olika smakprofiler, värdefulla specialiteter som kommer från utvalda griskött och skickligt kryddas av våra erfarna hantverkare. Den minimi garanterade mognadstiden för varje charkprodukt och det ideala klimatet där denna fullbordas gör varje produkt extremt smakrik och välsmakande...
Ungern, Budapest
Hazai Meat Plc är ett ungerskt företag som tillverkar torkad salami och korvprodukter samt kokta marinerade köttprodukter.
Belgien, Quaregnon
Pino Zaccaria är specialiserad på import av livsmedelsprodukter (charkuterier, ostar, oljor, ...) och är en specialist inom horeca av alla italienska livsmedelsspecialiteter från alla regioner i Italien: parmaskinka, san daniele, parmesan, pasta, salami, olivoljor, inlagda produkter, glass, desserter, prestigefyllda viner och grappa...
Luxemburg, Ehlerange
... priser, vi vill koppla dessa till den nya teknologin på internet för att underlätta din vardag. Vår pålitliga och exklusiva leverantör och partner: Artisal och Kern. Våra produkter: Slakteri: nötkött, Angus nötkött, kalv, fläsk, smågrisar, lamm, fågel, häst, vilt och exotiskt kött. Charkuterier: italienska produkter, tillagade produkter, korvar, salami och inläggningar. Catering: sallader och patéer. Fisk: fiskspett, skaldjurscocktails, skaldjur, fiskfiléer, fiskstek. Produkter från COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Bulgarien, Sofia
...KEN JSC är ett bulgariskt köttbearbetningsföretag med stora och moderna produktionsanläggningar, marknadsledande inom många segment – korv, charkuterier, salami, skinkor etc. Vi är mycket flexibla och kostnadseffektiva som leverantör och kan utveckla privata etiketter/kundreceptprodukter med önskad smak, förpackning och pris på mycket kort tid. Vi kan producera allt från kött för er, med utmärkt...
Frankrike, Le Rouget
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Luxemburg, Rambrouch
Sedan 1948 har JEAN MARET S.A. varit tillgänglig för er. Inom charkuterier och salami, oliver, kryddor och kaffe, sylt, konfektyr och foie gras erbjuder vi det mest kompletta och specialiserade sortimentet på den luxemburgska marknaden. Inom varje produktfamilj erbjuder vi PREMIUM-märken, ikoner inom varje segment. Vår styrka är kvalitetens konstant. Vårt sortiment är inriktat på behoven hos...
Belgien, Herstal
På Joiris Distribution är vi specialiserade på distribution av livsmedel: charkuterier, salami, cateringprodukter, sallader, kryddor, såser, ostar, konserver, drycker och mer. Vårt företag riktar sig till yrkesverksamma (köttbutiker, cateringföretag, F2, etc.). Vi har byggt vårt företags rykte på noggrant utvalda produkter och de tjänster vi erbjuder våra kunder. Ett stort lager av produkter finns i vårt lager för att snabbt kunna möta efterfrågan. Utrustade med kylbilar och skåpbilar levererar vi dina beställningar i tid och följer noggrant hygienstandarderna.
Italien, Avigliana
... MICHELE RÅSKINKOR, RÅSKINKOR MED CHILI, SVART PEPPAR OCH STUCCAT, ARNAD LARD, LONZARDO, SALAMI OCH RÅ OCH KOKTA SKINKOR MED TRUFFEL, URVAL AV DE BÄSTA LOMBARDISKA OCH CALABRESISKA RÅSALAMIN OCH SPECIALITETER FRÅN SALUMIFICIO RENZINI, VI KAN ÄNDÅ FÖRSÖRJA ER MED ALLA BEGÄRDA SPECIALITETER.
Italien, Sambuca Val Di Pesa
Företaget grundades 1959 av Guido Corti och är nu inne på fjärde generationen. Beläget i hjärtat av Chianti i Florens, producerar vi alla typer av salami, skinkor, korvar och skinkblock som är avsedda för vår huvudmarknad, skivade produkter i påsar för storskalig distribution, och vi är även villiga att utföra bearbetningsavtal.
Tillverkare av korv och salami.
Estland, Tartu
...bacon, grönsaker, kyckling, bacon. Vi kan också göra pizzor efter ditt recept. Exempelpriser: Pizza Margherita 500g - 1,60 euro Hampizza 570g - 2,10 euro Pizza med köttfärs 570g - 2,05 euro Pizza med kyckling och fetaost 660g - 2,70 euro Skinka och salami pizza 900g - 3,30 euro...
Frankrike, Manosque
Företaget Le Séchoir des Alpes är ett företag specialiserat inom livsmedelssektorn, mer specifikt inom produktion av charkuterier och salami. Med sin traditionella och hantverksmässiga kunskap som har överförts från far till son erbjuder Le Séchoir des Alpes ett sortiment av kvalitetsprodukter som representerar alla smaker från Provence.
... Antonino. Från sin början har slaktaren, norcineria Galvano, sedan 1971 erbjudit förstklassigt hantverkskött och charkuterier, resultatet av en ständig dialog med de relevanta uppfödarna, och från detta djupa arbete och denna kärlek föds den mycket speciella produktionen av högkvalitativa hantverkscharkuterier, från den typiska lagrade korven till olika sorters salami, med läckra cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta och mycket mer. En produktion av delikatesser från svunna tider, för att kunna tillfredsställa sina kunders och deras gästers smaklökar.
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Frankrike, Domont
ENS casing är specialiserat på försäljning och distribution av HALAL naturliga tarmar (får och nötkreatur) avsedda för tillverkning av dina charkuterier, merguez, korvar, salami. ENS casing är distributör för företaget BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt företag har också exklusivitet på deras produkter som kommer från Algeriet (Jus el-Arabi, vinäger, apelsinblomsvatten, osv.) på den franska marknaden. Med vänliga hälsningar.
Slovakien, Michalovce
... köttbearbetningsföretag, grossister, handlare. Råvaror som används för produktion av korv, salami, kokt skinka, konserverat kött, charkuterier, frankfurters, bacon. Biproduct som inälvor, ben för djurfoder, fläskhud och fiskhud, fiskfjäll för kollagenproduktion.
Luxemburg, Holzem
Företag som säljer online via en e-handelsplattform livsmedel från det italienska regionala köket och gastronomin. Försäljning av de mest kända produkterna från det italienska köket, från parmesan till pecorino, från toskansk pasta till kalabresiska salami eller salame felino och stronchino. Extra jungfruolja från Ligurien och Kalabrien. Inlagda grönsaker och konserver, marmelader och färdiga såser samt pesto. Vi söker efter de produkter vi säljer på vår webbplats i de olika italienska regionerna, efter en noggrann undersökning provar vi själva kvaliteten på produkten som vi säljer.
Spanien, Torrent
Handla online av 100% iberisk bellota-skinka, den autentiska pata negra-skinkan, och andra traditionella hantverksprodukter av iberisk gris, noggrant framställda utifrån de traditionella recepten från våra regioner (i Extremadura, Spanien). Vi vill direkt servera det bästa av smakerna från vår region till ditt bord: Pata Negra-skinka, Ibérico Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota-salami... äkta...
Italien, Modena
Prog. och Prod. hydrauliska komponenter Växelpumpar och motorer Monoblock- och modulära distributörer Fjärrstyrda hydrauliska och pneumatiska kontroller...
Italien, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har specialiserat sig sedan 1923 på produktion av typiska toskanska charkuterier, specifikt färsk korv, toskansk salami, toskansk finocchiona, kryddig salami och toskansk pancetta; företaget visar sin förmåga att anpassa sig till nya marknader genom att marknadsföra charkuterier av olika slag och i olika format för att tillfredsställa alla nuvarande och framtida krav från...
...snabbmatsutrustning, konvektionsugnar, köksrobotar, rostfria köksutrustningar, bageriugnar, pizzautrustning, pizzaugnar, pizzadegmaskiner, pizzaförberedelsebord, tallrikautomater, sallader, salladsbar-enheter, skivmaskiner för salami, kalla rum, spiraldegblandare, horisontella och vertikala kylskåp m.m.
Spanien, Huesca
- Produktion av hantverksmässiga och premiumkvalitets kalla köttprodukter. - Specialiserad på salami, chorizo och Duroc-skinka (förstklassig svinras). - Eget slakteri, särskilt utvalt kött. - Skräddarsydd produkt, du väljer ditt format och produktspecifikationer.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play