... omvandla dem till svart vanilj enligt den traditionella processen av blanchering och torkning som möjliggör utvecklingen av dess aromer.
Referens: VANIAB1B
Produktfamilj: VANILJ
Typ av extrakt: Absolut
INCI-kod: 100% EXTRAKT AV VANILLA PLANIFOLIA FRUKTER
Tillverkningsland: FRANKRIKE
Skördeland: MADAGASKAR
Del av växten: Kapsel
Användningskategori för privatpersoner: Ingrediens
Botaniskt namn: Vanilla planifolia Jacks. ex Andrews (Syn. Vanilla fragrans Ames)
Sammansättning: 100% Ren och naturlig.
...Elektrisk pastakokare för professionellt bruk
För att laga färsk, torr och fryst pasta
Idealisk för att separera pastakokning från andra matberedningar.
Perfekt för restaurangverksamhet och överallt där portionering är nödvändig.
Möjliggör matlagning, dränering och kylning i portioner
Sköljtank möjliggör snabb kylning av produkten under tillagning, perfekt för blanchering
Kropp i borstat...
...Blanchering, förkokning, kylning… kontinuerliga termiska behandlingar är vår andra expertis. Att stoppa enzymatisk aktivitet, avlufta produkter, sätta deras färg, behålla så mycket som möjligt av Brix-graderna och smakerna; det är alla utmaningar i termiska behandlingar av produkter i burkar som bevaras eller djupfryst med målet att säkerställa livsmedelskvalitet och säkerhet.
Vi erbjuder ett...
Natural Age S.r.l. är ett sardinskt läkemedelsföretag som arbetar med forskning och utveckling av produkter som är användbara för dermatologiska behandlingar av dermatiter, solbränna, sår, brännskador, hemorrojder och hudbehandlingar för ledvärk, tillverkade med exklusiva aktiva ingredienser som aldrig tidigare använts globalt, utvunna från medicinalväxter på Sardinien.
För närvarande producerar ...
...Integrerad blancher och kylare
Blanchering i vatten (sprutning) eller nedsänkning
Blanchering i cirkulerande ånga
Kylning med vatten
Kylning med utomhusluft
Kylning med isluft...
...skaldjur och fisk, torkad frukt, grönsaker (bearbetade genom blanchering, torkning eller inläggning), färdigrätter, ost (inte all ost kan vakuumförpackas), pasta, nudlar, helt torkade spannmål, majskärnor, jordnötter, etc.
Modell: WEP-430A
Max film bredd: 400 mm
Max film diameter: 300 mm
Behållarens djup: ≤120 mm
Spänning: 3.5-6KW
Effekt anpassa: 380V(220V)50/60H, 3p
Packningshastighet: 1~3 varv/min
Övergripande storlek: 1050X720X940 mm
Nettovikt: 245 kg
Luftkompressor: 0.6-0.8(Mpa)
Förpackningstyp: MAP...
... dessutom oumbärlig vid blanchering av livsmedel, eftersom den förhindrar en oaptitlig brunfärgning av frukt och grönsaker. Dessutom stödjer den antioxidanter, såsom vitaminer och mineraler, i kampen mot fria radikaler som kan uppstå genom stress eller rökning.
Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosfri, Vegansk
Livsmedelsmärkning: E296
Tillverkning: Äppelsyra framställs genom bioteknologiska metoder som en metabolit från bakterier.
...Blanchering före frysning inaktiverar enzymer, vilket förhindrar förändringar av färg, smak och lukt hos frysta produkter. Frysning säkerställer den bästa bevarandet av näringsvärdet hos produkterna och instabila komponenter som vitaminer.
Vi erbjuder:
Grundläggande grönsaker: ärtor, gula bönor, gröna bönor, sötmajs, potatis, morot, lök etc.
Grönsaksblandningar: royal mix (morot, blomkål, broccoli), gryta...
Ozstar livsmedelsbearbetningsmaskiner grundades år 2000 och har utvecklats till en av de ledande tillverkarna inom maskinindustrin för rostningsmaskiner för torkade nötter. Vår kärnspecialitet är tillverkning av bearbetningssystem för torkade nötter för rostning, fritering, blanchering, skalning, siktning, beläggning och inneslutning. Vi specialiserar oss också på lösningar för kaffebönor. Vi har...
... mandlar på flera sätt. Vi gör enkla transformationer som blanchering, skivning, tärning eller tillverkning av mjöl eller pasta och några komplexa processer som rostning, fritering, kryddning eller beläggning. Vi producerar också premiumprodukter som marsipan, spanska nougater (turrón), konfektyr, mandelprotein eller först kallpressad olja och gör skräddarsydda produkter. Vi är certifierade enligt...