Frankrike, Maubeuge
Upptäck Excellens inom Kryddor för Ditt Företag! Hos "La Bonne Épice" är vi stolta över att presentera våra exceptionella kryddblandningar, utformade för att förhöja smakerna i dina produkter. Som tillverkare specialiserad på att skapa kryddblandningar av högsta kvalitet erbjuder vi en unik möjlighet att innovera inom din bransch. Varför Välja "La Bonne Épice" för Ditt Företag? Unika Blandninga...
Portfölj (33)
Polen, Brzozów
... kolesterol samt reglerar det. %Protein 12,3g - 25%Fiber 2g < 0,01g < 1%*RDI - Referensintag <strong> Användning </strong> Flingorna kan kokas i mjölk eller vatten eller tillsättas i yoghurt. Du kan lägga till dem med kanel till ett riven äpple. Du kan använda dem som brödsmulor för kött- och fiskfiléer.
Portfölj (781)
Spanien, Malaga
...En blandning av kött, fläskkött och nötkött, långsamt stuvad med örter och grönsaker och alltid i en läcker béchamelsås, täckt med brödsmulor. KATEGORI: Kroketter...
Portfölj (29)
Frankrike, Liverdun
Bloch, ett familjeägt företag med tvåhundraårig historia baserat i Grand-Est, grundades 1811. Det var ursprungligen beläget i Alsace nära Strasbourg. År 1870 flyttades företaget till Lorraine i förorten till Nancy, där det tillverkade soppor och buljonger. Det var först på 2000-talet som företaget köptes upp av HIGY, vilket återfokuserade dess verksamhet på kulinariska hjälpmedel. Under sitt nya...
Portfölj (24)
Tyskland, Geesthacht
Det 1999 grundade företaget ENES får sina kryddor direkt från odlingsländerna. Den 1.600 m² stora lagringshallen i Geesthacht nära Hamburg möjliggör inköp av större tonnage, så att ENES kryddor kan leverera till sina kunder till förmånliga priser. Men det är långt ifrån allt. Vi ser också stolt på följande punkter: • Stort sortiment av kryddor och örter; Du får över 300 högkvalitativa artiklar...
Portfölj (92)
Polen, Warszawa, Poland
...Potatisstärkelse erhålls genom mekanisk separation av andra delar av potatisen genom sköljning, rengöring, torkning och siktning. Den slutliga produkten är olöslig i kallt vatten. Inom livsmedelsindustrin är majsstärkelse en ingrediens i grytor, soppor, fyllningar för pajer, färdigrätter, desserter, bakverkskrämer, konserverat kött och fisk samt förpackad riven ost. Den används också i puddingar och geléer. Majsstärkelse används för att förbättra den krispiga texturen som en komponent i paneringar, brödsmulor, beläggningsblandningar och tempurapulver.
Portfölj (278)
Italien, Giuliano
I över fyrtio år har Di Rosa varit en referenspunkt inom konfektyrsektorn, och erbjuder ett brett utbud av produkter som förenar italiensk hantverksskicklighet med en passion för kvalitet. Med mer än 200 artiklar redo för världsexport är Di Rosa inte bara ett varumärke, utan en garanti för excellens och äkthet. Vårt företag distribuerar inte bara produkter av hög kvalitet, utan är också specialise...
Portfölj (129)
Spanien, Azuqueca De Henares
...Brödsmulor, bindemedel och paneringar för alla typer av företag inom livsmedelssektorn.
Portfölj (1)
...Arancino får genast en att tänka på en kombination av kött, grönsaker, sås, ris och brödsmulor. Vi har istället tolkat det i ett förslag som verkligen är lätt och läckert, genom att kombinera riset med få och utvalda ingredienser. Tärningar av kokt skinka och smält mozzarella är huvudpersonerna i detta recept.
Portfölj (45)
Frankrike, Mulhouse
...Vid fyllning av förpackningar med panerade produkter (fisk, kyckling, vegetariska biffar), cannelés, vårrullar, kakor, donuts, crepes etc., samlas rester som brödsmulor, smulor eller sesamfrön på kanterna. När förpackningen ska förseglas, hindrar dessa felplacerade rester en hermetisk försegling. Vid läckage blir produkten oduglig för konsumtion och måste därför kastas, vilket leder till slöseri...
Portfölj (26)
Frankrike, Paris
...Majspetaler, olivolja, Himalayasalt, svartpeppar och Népita Allergener: spår av gluten ARTIKELDETAILJER Brödsmulor som är perfekta för dina paneringar av kött, fisk och ost. Népita är en korsikansk ört som liknar mynta, mer subtil och sällsynt, passar mycket bra med kalvkött.
Portfölj (27)
Tyskland, Hüfingen
Familjeföretaget FB Food kännetecknas av både innovation och flexibilitet. Tack vare våra strukturer kan vi på bästa sätt möta kundernas önskemål inom livsmedelsproduktion och erbjuder bageri- och konfektyrindustrin, grossist- och detaljhandel samt alla andra vidareförädlare de bästa resultaten – från standardprodukter till skräddarsydda önskeprodukter. För detta är vi gärna aktiva varje dag.
Matchande produkter
Brödsmulor
Brödsmulor
Andra produkter
Snacks
Snacks
Portfölj (12)
Frankrike, Livry Gargan
...Brödsmulor Produktkod: 8311 Märke: Vesce Nettovikt: 200g...
Portfölj (46)
Turkiet, Istanbul
...Brödsmulor Brödsmulor är vanliga livsmedelstillsatser för att fritera mat som friterad kyckling, fisk, skaldjur (räkor), kycklingben, kycklingvingar, lökringar, etc. De är krispiga, mjuka, läckra och näringsrika. Brödsmulor är vanliga livsmedelstillsatser för att fritera mat som friterad kyckling, fisk, skaldjur (räkor), kycklingben, kycklingvingar, lökringar, etc.
Portfölj (9)
Tyskland, Köln
Jag skulle gärna vilja kort presentera vårt företag: Sungrano är ett råvaruhandelsföretag specialiserat på snabbrörliga konsumentvaror (FMCG) och jordbruksprodukter med säte i Tyskland. Under de senaste åren har vi utvecklats till ett fullvärdigt råvaruhandelsföretag med kunder i Europa och Mellanöstern. Inom jordbruket fokuserar vi på handel med vetemjöl under vårt eget varumärke Sungrano Type...
Portfölj (4)
Rumänien, Nicolae Balcescu
...panko-brödsmulor med olika smaker...
Portfölj (10)
Frankrike, Pontault-Combault
Turkiet, Sakarya
...9-Kmark KÖFTE HARCI Grillade köttbullar, hamburgarbullar, kort sagt, alla typer av köttbullar används för att göra köttbullar. Innehåll: Innehåller svartpeppar, het peppar, koriander, timjan, spiskummin, röd söt paprikapulver, kryddpeppar, brödsmulor, lök, vitlök, persilja, salt. Innehåller inga konserveringsmedel eller smakförstärkare.
Portfölj (6)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
LA MAISON DU PAIN D’EPICES är ett företag som har varit verksamt i Loir-et-Cher sedan 1999, i hjärtat av Loiredalen. Vi är specialiserade på hantverksmässig tillverkning av pepparkakor med ren honung utan konserveringsmedel, vår ingredienslista är enkel: honung och mjöl från regionen Centre, en blandning av kryddor som vi själva har tagit fram, frukter (apelsiner, fikon, aprikoser, plommon, nötter...
Portfölj (28)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser Ingredienser till degen vetemjöl, durumvetesemolina, ägg (11,2% av den färdiga produkten), vatten. Ingredienser till fyllningen brödsmulor (vetemjöl, vatten, salt) ricotta (7,5% av den färdiga produkten) (vassle, grädde), palmolja, mjölkpulver, palmolja, potatisflingor, vassle, spenat (2% av den färdiga produkten), ost (mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel lysozym från ägg), salt...
Portfölj (188)
...Lätt och smidig för nomadbruk (7,5L, batteritid runt 15-30 min) - Lätt (3,9 kg) och portabel, modell 50000 på batteri är utformad för områden där elförsörjningen är begränsad. Kompakt och mångsidig, 50000 har de nödvändiga tillbehören och kraften för att rengöra bilinteriörer, små mattor, brödsmulor, tillfälliga vätskespill osv. 150W, 20V...
Portfölj (8)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...Risnudlar, serverade med Cheddarsås och krispig broccoli, med glutenfria rostade brödsmulor tillsatta för smak och krispighet. Vikt: 5x350g...
Portfölj (184)
Spanien, Vilassar De Dalt
Portfölj (1)
Italien, Brusaporto
... padano, brödsmulor, ägg, mjölk, smör och kryddor. ”Scarpinòcc De Par” från Pastificio Davena är certifierade av märket ”Bergamo Città dei Mille... Sapori” utfärdat av Handelskammaren. Finns i förpackningar om 250g och 500g.
Portfölj (10)
Ukraina, Dnipro
...majonnäs, tomatpuré, kondenserad mjölk, sylt, ketchup, schampo, gel för själen. Styckprodukter: nötter, brödsmulor, torkad frukt, kex, frysta frukter och bär, konservering (gurkor, tomater, kål), husdjursmat, etc.
Portfölj (10)
Italien, Palagonia
...Format: Glasbehållare på 212 g Idealiska som aperitif tillsammans med läckra tilltugg. Att kombinera med friska och bubbliga viner som Prosecco Di Valdobbiadene; 8° är serveringstemperaturen. Bruttovikt: 350 g. Nettovikt: 212 g. . Ingredienser: Sparris 35%, Torkade tomater 30%, Solrosolja 30%, Brödsmulor 5%, Vinäger, Salt, Vitlök, Malen svartpeppar, Persilja, Citronsyra, Askorbinsyra. Tips: Förvara på en sval plats med en temperaturintervall från +4°c till 20°c Behållare från: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, Ponte Galeria
...Det är en brödsmulor i flingor typisk för det japanska köket, som används för att förbereda friterade livsmedel, antingen som en vanlig panering eller tillsatt till tempura. Nipponia Panko tillverkas enligt tradition, med vitt bröd som är speciellt framtaget för att krossas i mer eller mindre stora flingor och utan närvaro av brödskorpa, för att producera en oöverträffad panering. Tack vare storleken på de grovt malda brödflingorna blir paneringen lättare, torrare och krispigare.
Portfölj (8)
Turkiet, Istanbul
...Jordbruks- och landsbygdsministeriet, livsmedelskontaktprodukter har erhållit produktionslicenser och certifikat, och lösningsmedelsfri produktionsteknik används i lamineringprocessen. Egenskaper Det har egenskaper som inte sätter människors hälsa i risk och en struktur som säkerställer färskhet, Det erbjuder speciallösningar för bröd, brödpinnar, brödsmulor och många andra bageriprodukter, Med...
Portfölj (16)
ufs.country_names.RU, Vladimir
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play