Italien, MILANO
... restauranger och livsmedelsbutiker. Med ett långt utgångsdatum fram till 07/05/25, är denna skinka en pålitlig och mångsidig produkt, lämplig för ett brett spektrum av recept. Perfekt för den som älskar den italienska kulinariska traditionen, är det en viktig ingrediens för den som vill föra in den autentiska smaken i sitt kök. Lätt att använda och redo att använda, är det det perfekta valet för den som söker kvalitet och bekvämlighet. KG 10.010 nettovikt Minimi beställning: 50 förpackningar med 2 skinkor...
Portfölj (229)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Italien, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese är en typisk salami från den pugliska traditionen, tillverkad av högkvalitativt kött och kryddad med lokala kryddor. Denna salami kännetecknas av en smakrik och aromatisk smak, vilket gör den perfekt att njuta av ensam eller som en del av ett urval av charkuterier. Salsiccia martinese är en hantverksprodukt, tillverkad enligt traditionella metoder och med genuina ingredienser. Dess unika smak och hantverksmässiga bearbetning gör den till en utmärkt produkt inom den pugliska gastronomin.
Portfölj (29)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... det till ett populärt val bland köttälskare. Denna köttbit är inte bara läcker, utan också en rik källa till näringsämnen. Mogote Ibérico är känt för sitt höga innehåll av proteiner och hälsosamma fetter, vilket gör det perfekt för en balanserad kost. Dessutom gör dess mångsidighet i köket att det kan tillagas på olika sätt, från traditionella rätter till mer innovativa recept. Utan tvekan är Mogote Ibérico ett värdefullt tillskott till varje meny som vill utmärka sig genom sin kvalitet och smak.
Portfölj (8)
Tunisien, Tunis
...linjer för charkuterier installationer och utrustning köttkvarnar - Slakteri och charkuterier - maskiner och utrustning slakterier och charkuteriföretag - maskiner och utrustning linjer för charkuterier installationer och utrustning för köttbearbetning köttkvarnar malare linjer för charkuterier produktionslinjer för skinkor Maskiner för köttbearbetning...
Portfölj (35)
Storbritannien, London
...Tillgänglighet av rå skinka mec, lagring 10/12 månader, tillgänglig i hela pallar (100 skinkor) eller med lastbil, minimiupphämtning av 3 pallar. Förutom skinkorna har vi också ett komplett utbud av charkuterier, med möjlighet till en blandad pall.
Portfölj (9)
...Urval av charkuterier och ostar från den italienska traditionen. Prosciutto crudo 30 månader, ländfilet, salami med röd vitlök och pecorino med svart tryffel, oliver, chili och komjölksost. Klara att avnjutas som snacks eller till aperitifen med vänner.
Portfölj (10)
Frankrike, Soreze
...Rektangulär multifunktionell rök med hela i rostfritt stål, mått 48,5x29x88,5 cm, som möjliggör rökning av olika fiskar (öringar, laxar, ålar...) och charkuterier, även stora skinkor. Rökning är möjlig både varmt och kallt. Rökning på varmt sätt gör att man kan röka (för smaken) samtidigt som man tillagar maten. Detta görs genom att "förvärma" din rök med flera glödbitar och sedan tillsätta spån...
Portfölj (195)
Spanien, Murcia
...Köttprodukt som är härdad och tillverkad av kött som motsvarar muskelmassan med ben, ben och klövar från bakdelen av halva kroppen av den iberiska grisen som föds upp med spannmål och naturliga resurser och som är lämplig för mänsklig konsumtion. Vikt: 0,100 g...
Portfölj (178)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Från Frankrike, Spanien eller Italien erbjuder Le Delas ett brett utbud av charkuterier: från den berömda hela Pata Negra till färdigskivade skinkor, för att inte nämna terriner, korvar och andra kokta eller rökta köttprodukter...
Portfölj (10)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 och 12 månader Jambon de Bayonne IGP 9 och 12 månaders lagring. Våra skinkor har ofta belönats med medaljer i Paris. Därför kan du märka en verklig smakskillnad jämfört med de traditionella jambon IGP Bayonne som finns på marknaden. Styckvikt 5 till 6 kg. Jambon de Bayonne saltas traditionellt med salt från Salies de Béarn för att uppnå IGP. Detta salt är en bergsalt från...
Portfölj (31)
...IL SENESE Prosciutto cotto från "Cinta Senese DOP" Råvara: Färsk skinka från "Cinta Senese DOP" med utvald fot kg .15,00 Ingredienser: "Cinta Senese DOP" färsk skinka, utan polyfosfater, mjölkprodukter, gluten och glutamat: salt, aromer och kryddor, dextros, fruktos, antioxidant E316, konserveringsmedel E250 Färdig produkt: Kg 10, kokt i tyg för att behålla tillagningssaften i kontakt med produkten, snörad, förpackad i transparent Cryovac och pastöriserad, förpackning i kartonger med 2 st.
Portfölj (4)
Spanien, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"Slakt av gris som äger rum i den norra delen av Aragonien.","FORMA":"Hästskoformad.","PREPARAZIONE":"Skuren i tunna, lätt rundade skivor.","DA CONSERVARSI":"På en sval och torr plats.","PRESENTAZIONE":"Bitar av kaliber 28/30; inlindad i naturligt tarm.","INGREDIENTI":"Magra delar av grisen och bacon.","DA ACCOMPAGNARE":"Med rostat bröd smaksatt med tomat eller vitlök, eller alternativt osmakad.","SAPORE":"Smakrik, lätt kryddad med örter.","CONFEZIONAMENTO":"I kontrollerad atmosfär.","SCADENZA":"6 månader; datum angivet på förpackningen."}...
Portfölj (10)
...Det toskanska råa köttet, med en ovanligt rund form och en livlig röd färg, kännetecknas av en verkligen unik mognadsprocess och de miljöfaktorer som påverkar bearbetningen, vilket bidrar till att ge köttet den oemotståndliga, delikata, salta och aromatiska smaken.
Portfölj (8)
...Vakuumförpackade 80 g paket med handskuren ekfoderad iberisk skinka. Vi producerar skivor av iberisk skinka, axel och charkuterier.
Portfölj (7)
Frankrike, Carquefou
...Färsk förpackad rayon: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Korvar X4 - Rökt korv X2 - Frankfurtare X4 - Korv 2X1 delbar - Vit blodpudding X2 - Svart blodpudding X2 - Naturell bacon - Rökt bacon - Skinkor med ben X3 skivor - Rökt grillskinka X2 skivor - Tillagad rostbiff skiva - Vendéeskinka X4 skivor - Leverpastej skiva - Lantpastej skiva - Paj i skorpa X2 - Huvudpastej skiva...
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...Skinkskäraren har en skärlängd på 190 mm och en höjd på 130 mm. Med denna skinkskärare kan du ställa in skärtjockleken från 0,2 till 12 mm. Denna skinkskärare i vintagefärg (röd) gör att du kan skära dina skinkor, korvar och hårdostar för att få vackra presentationer. Optimera smaken på dina produkter med skärtjockleken som sträcker sig från 0,2 till 12 mm. Denna korvskärare är praktisk att...
Portfölj (188)
Internationell agentur för mäklare inom jordbruks- och livsmedelssektorn. Korv, ost, färsk och fryst fisk. INTERNATIONELL MATMEGLARE INOM LIVSMEDELSSEKTORN, FÄRSKA OCH FRYSTA PRODUKTER. SKINKOR, OST, FÄRSK OCH FRYST FISK.
Frankrike, Pleucadeuc
...• Griskött: ytligt fett från skinnet • Grisköttsrester: fett som kommer från skärning av skinnet • Fet eller mager svål 21 cm bred och högst 1 cm tjock • Råvaror från godkända slakterier inom EU ANVÄNDNINGAR • Fett: charkuterier, salami (korvkött, fyllningar, patéer…) • Svål: skinkor, knorr… FÖRPACKNING • Fett: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 till 25 kg • Svål: oskyddad block eller block under polyetenförpackning på 20 kg FÖRVARING • Fett: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C • Svål: Färskt: 9 dagar vid 0 +4°C Fryst: 12 månader vid -18°C...
Portfölj (9)
Italien, Villafranca Piemonte
Med ett nytt slakteri enligt CE-normer är Aimaretti en industri för slakt av griskött och produktion av kvalitetscharkuterier och skinkor. Verksamheten erbjuder ett brett urval av charkuterier och högkvalitativt, färskt och genuint kött som slaktas i enlighet med de strängaste hygien- och hälsoreglerna. De bästa färska produkterna, garanterade och utan konserveringsmedel, för att varje dag kunna...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto är en fabrik för charkuterier och skinkor som erbjuder följande produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Distribution och representation av utvalda livsmedel för specialbutiker och Horeca-kanalen. Sedan 1990 har vi betjänat våra kunder med ett brett utbud av produkter: inhemska och importerade ostar, kvitten, charkuterier, skinkor, iberiska skinkor, vita skinkor, ursprungsbeteckningar, nötkött, iberiskt fläskkött, saltad torsk, fryst torsk och torsk med rätt salthalt, konserver, oljor, rökta...
Spanien, La Muela
... svinlager, Reserva och Gran Reserva samt på skinkor med Duroc Gran Reserva svinben. Våra produkter är alltid riktade till yrkesverksamma: livsmedelsdistributörer, catering, charkuterier och hotellverksamhet. Kontakta oss så ger vi dig en skräddarsydd offert.
Spanien, Madrid
...Specialiserad försäljning av skinkor, paletter och iberiska charkuterier av märkena "IBÉRICO DEL BRILLANTE" och "JAMONIA". Färskt iberiskt kött. Julkorgar och iberiska paket. Sierra Extremeña tillsammans med JAMONIA täcker hela produktionscykeln från uppfödning av iberiska grisar i Castuera (Badajoz) till den efterföljande traditionella bearbetningen och mognaden i vårt naturliga torkeri i Extremadura. Slutligen kan våra produkter köpas i våra JAMONIA-butiker.
Spanien, Las Rozas De Madrid-Madrid
...Onlinebutik för charkuterier och iberiska skinkor av bellota och Pata Negra, producerade i dehesas i Andalusien och Extremadura. Distribution till Europa (Spanien, Italien, Benelux, Frankrike, Portugal, Tyskland, Österrike, England, Norge, Schweiz), Latinamerika, Ryssland och Kina. Produkten är märket "Selección Jabugo Nature, S.L."...
Spanien, Badajoz
...Grisuppfödning belägen i den sydvästra delen av Extremadura, födelseplatsen för Bellota-skinka. Vi har egen betesmark, boskap, fabrik och vinkällare samt en "Vit Sal" med personalutrustning för olika typer av skivning och vakuumförpackning eller med inert gas. Vi erbjuder en serie av egna och hantverksmässigt tillverkade iberiska produkter, skinkor, skuldror och charkuterier från rena iberiska grisar som föds upp på Dehesa Extremeña. Som kvalitetsleverantörer erbjuder vi ett urval av de bästa varianterna av portugisiska viner, Manchego-ostar D.O. och extra jungfruolja av högsta kvalitet.
Portfölj (9)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi är ett familjeföretag som tillverkar och säljer iberiska produkter av högsta kvalitet från vår egen uppfödning, där vi kontrollerar alla processer från början. Vi producerar skinkor, paletter, ländstycken, charkuterier och alla typer av produkter från iberisk gris. Vi kännetecknas av tradition, omsorg och engagemang i varje steg av tillverkningen av den slutliga produkten. Vi har flera...
Portfölj (2)
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... linjer av naturliga produkter som tillverkas hantverksmässigt. Charkuteriet producerar skinkor, extra färsk korv, lufttorkad korv, Luganega, salame zia ferrarese, grillkorv, bondgårdskorv och grov nostransk, Milano-korv, ungersk korv, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, lagrad guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino och zampone, bondiola, prästens hatt och andra specialiteter för detaljhandel, GDO och restaurangverksamhet.
Embutidos Don Hilarión är ett företag som är specialiserat på försäljning av chorizo, skinkor, fuet, ländkött, sidfläsk,... i Haro. Produkter av hög kvalitet i La Rioja. Skinkor från Haro, Chorizo från Haro, Ländkött från Haro, Fuet från Haro, sidfläsk från Haro. Försäljning i köttbutiker och charkuterier, livsmedelsbutiker, vinbutiker och du kan även avnjuta dem på restauranger och barer. Vi har distributörer i provinser i Spanien för distribution av våra produkter.
Spanien, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, är tillverkare och distributör av patéer och bredbara krämer i engångsförpackningar och steriliserade burkar. Och genom att utnyttja det bästa av den extremadura dehesa, tar vi också med våra skinkor, skinkor, charkuterier och kött från den iberiska grisen till ditt bord. Vi tillverkar ett brett utbud av produkter för restaurangsektorn. Varje dag njuter tusentals människor i skolor, sjukhus, hotell, restauranger och kaféer av våra produkter gjorda med råvaror av högsta kvalitet.
Portfölj (6)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play