...Conching är en viktig process för produktion av naturlig choklad. Under conching minskas viskositeten hos chokladen som ett resultat av värmeöverföring och mekanisk agitation. Dessutom avlägsnas fukt, flyktiga ämnen och oönskade lukter genom denna process. Enligt processkraven tar conching ungefär 3-12 timmar och består av sex zoner. Systemen är termostatstyrda. Systemet tar kallt vatten när det behövs.
Portfölj (10)
Sedan 1969 tillverkar VOMM kontinuerliga industriella anläggningar baserade på sin egen Turbo-teknologi för livsmedels-, kemikalie- och miljösektorer. Turbo-Torkare för fasta, flytande eller pastösa produkter. Den fungerar på en öppen processgas-cirkel (mjöl, polymerer, salter, oxider…) eller en stängd (kommunala slam, raffinaderi-biprodukter, garveri-slam…). Den är lämplig för torkning av känsli...
Portfölj (5)
Sättet för chokladproduktion som vi designar och tillverkar maskiner för i vår fabrik. Och det implementeras i de bästa och finaste chokladfabrikerna i Turkiet, t.ex. fabriken ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (där vi har långsiktiga kontrakt med dem) sättet beror på: 1 - råvarulagringstankar 2 - Turbo Mixer 3 - tvåcylindrig kvarn 4 - femcylindrig kvarn 5 - Conching-maskin 6 - Tempereringsmaskin 7 - Kylkanal så att du får den bästa chokladkvaliteten redo för fyllning, formning, ...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play