Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter tillverkade i Spanien, därför vill vi dela dem med resten av världen. Asturierna är stolta över sin getost, valencianerna över sin paella, riojanerna över sitt vin, men hela Spanien gläds när våra produkter och recept går längre än våra gränser. Som spanjorer är vi stolta över vår gastronomi och den variation av produkter som tillverkas i vårt land. Gourmet Corpo...
Portfölj (178)
Frankrike, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE är en nätbutik och en butik i Brive-la-Gaillarde som erbjuder olika hantverksprodukter för att låta dig upptäcka terroiren i Corrèze, Frankrike, och dela med dig av det bästa från denna region. Från gastronomi till dekorationsartiklar, knivar, ljus, smycken eller kosmetika, hittar du allt i vår nätbutik. Vi väljer ut de bästa hantverksprodukterna made in Corrèze: - gastronomiska pr...
Portfölj (71)
Bulgarien, Rakovski
...Anka gizzards confit, 0.380kg/Ankbröst, 0.380 kg - Anka gizzards confit, 0.380kg Ingredienser: Ankbröst (51%), ankfett, salt. Förvara på en torr och sval plats. Förvaringstemperatur: 0 ° till 4 ° c. Hur man förbereder: Tillaga tills gyllene i ugnen. Konsumera varm eller kall. Produkt från Bulgarien. Pris: 2.86 € Ankbröst konfit, 0.380 kg Ingredienser: Ankbröst (51%), ankfett, salt...
Portfölj (10)
Frankrike, Saint-Fraimbault
Frankrike, Vaulx-En-Velin
Sedan 2001 har företaget BHS OLIVES specialiserat sig på konfektyr, förpackning och marknadsföring av olivprodukter och deras derivat på den nationella marknaden och avser att fortsätta exportera, vilket var en av företagets huvuduppgifter. Det deltar också inom området för underleverantörstjänster genom att bidra med sin expertis, sina lagringsmöjligheter och sin personal med stor erfarenhet inom...
Portfölj (61)
Grundat 1986, VIJAYA® är ett franskt märke. Som ett familjeägt företag och pionjär inom ekologiska produkter, är vi specialiserade på import och distribution av ekologiska torkade frukter. Vijaya väljer de mest smakrika sorterna och storlekarna, vilket ger de köttiga frukterna en unik mjukhet. Tack vare mer än 35 års långvariga relationer med sina producenter och partners, erbjuder Vijaya prod...
Portfölj (123)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous är stolt över att erbjuda sina gastronomiska produkter från Sydvästra Frankrike, med särskild uppmärksamhet på den berömda "cassoulet de Castelnaudary". Vi är noga med kvaliteten på våra ingredienser och arbetar med lokala producenter för att ge er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessbutiker, vinhandlare och specialbutiker inom gast...
Portfölj (37)
Frankrike, Valence
Belägna i hjärtat av Sydvästra Frankrike, i Albigeois-regionen, ägnar vi hela vår verksamhet åt tillverkning av högkvalitativa produkter som foie gras, confit och cassoulet, bland mycket annat. I fyra generationer har vi erbjudit färska produkter året runt, utöver våra sortiment av konserver och delikatesspaket. Upptäck utan dröjsmål våra magret och våra confit av gås eller anka från Sydvästra Fra...
Portfölj (4)
Frankrike, Puyricard
...konfityr av ekologiska korsikanska clementiner med rörsocker. Confit de Provence erbjuder en ekologisk konfityr av korsikanska clementiner. Kokta i kittel, de extra konfityrerna från Confit de Provence är framställda av noggrant utvalda frukter och så ofta som möjligt med frukter med ursprungsbeteckning: korsikanska clementiner. Tillverkad med ekologiskt rörsocker, är konfityr av korsikanska...
Portfölj (48)
Martinique, Rivière-Pilote
...Chili confit 'Bondamanjak', med sin uttalade och kraftfulla smak, kommer starkt att förbättra dina rätter eller såser.
Portfölj (31)
Frankrike, Brue Auriac
... fruits exotiques. En bouche, l’attaque vive et fraîche laisse rapidement place à une sensation pleine et charnue évoquant les fruits blancs et le citron confit. La longue finale est soutenue par des notes fruitées intenses. Accords mets-vinPoissons, coquillages, crustacés, viande blanche Service8-10°C ConservationA boire dans les 3 ans ParticularitéLe nom de la cuvée Héritage de Saint Victor fait référence aux moines de l’Abbaye de Saint Victor de Marseille.
Portfölj (7)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
... smör, lovar ren njutning för alla smaklökar, inklusive de som följer specifika kosthållningar. Vårt erbjudande börjar med "Nougat Cacahuète dit 'Nouga Péyi'", en ikonisk konfekt från Karibien, där krispigheten av rostade jordnötter möter sötman av nougat för en oförglömlig smakupplevelse. "Gingembre Confit Chocolat Noir" förenar modet hos ingefära med djupet av mörk choklad, en harmoni av smaker...
Portfölj (3)
Frankrike, Pomarez
I tre generationer har familjen DUMECQ, belägen i hjärtat av Chalosse, producerat foie gras. Förutom foie gras producerar företaget DUMECQ konserver och färska produkter från gården. De erbjuder därmed ett brett utbud av produkter: färska produkter (ankfiléer, hel anka, anka foie gras, anka magret), konserverad foie gras av anka i burk eller glas, magret, gizzards, confit, anklår och vingar i burk, lokala produkter i burk (ankchichons, ankorridor med foie gras...) och presentlådor.
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I över trettio år har vi varit hantverkare och tillverkare av gås- och anklägg samt kastanjer i Dordogne. Våra konserver tillverkas på plats, enligt de traditionella recepten från Périgord. Konserveriet är av mänsklig storlek. Fågellever och färdigrätter (cassoulet, confit, civet...) förbereds med omsorg och får största uppmärksamhet genom hela tillverkningskedjan. Vårt laboratorium är godkänt enligt europeiska normer och HACCP. De värderingar vi står för är gästfrihet, gastronomi, tradition och kvalitet.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette-peppar, lantpaté, rillettes, hure, baskisk blodkorv, confiterade korvar och confit av Ibaïona-fläsk) och vilt (terriner av hare, terriner av vildsvin och salmis av palombe). Slutligen producerar charkuteriet Mayté oumbärliga baskiska recept som axoa, piperade och baskiska trippar samt recept som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Vigan (Le)
Företaget THOCAVEN är specialiserat på uppfödning av ankor. Vi utfodrar ankorna med korn för att säkerställa hälsosamma och naturliga produkter. Vi erbjuder ett komplett sortiment av ankkött såsom foie gras, bröstfiléer, confit, tournedos, rillettes, korvar, lår...
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, även kallad Foie Gras Kuster, producerar anka- och gåslever. Domaine erbjuder lever utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Domen säljer också specialiteter med foie gras, patéer, rillettes, grattons, confit, gizzards, konfiterade specialiteter, torkad magret samt färdigrätter som cassoulet Périgourdin. Som förädlare av nötter och torkad frukt säljer domen även ekologiska gårds- och hantverksprodukter (valnötskräm, valnöts senap, fikon- och valnötsmarmelad, etc). Domaine de la Barbe garanterar hälsosamma, kvalitativa och smakrika produkter.
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE är ett företag som specialiserar sig på hantverksmässig tillverkning av regionala livsmedelsspecialiteter. DROSERA GOURMANDE producerar därmed många livsmedel baserade på anka, såsom foie gras, block av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confit, anklår, etc. Företaget erbjuder även tripoux, korvar, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner för aperitif och terriner av vilt.
Portfölj (2)
Nederländerna, Amstelveen
...Här är ett urval av franska produkter, från foie gras och champagne till kulinariska läckerheter som den utsökta ekologiska sjögräsetartaren, terriner, confit de canard, cassoulet du Perigord, ekologisk cider från Bretagne... traditionellt tillverkad med en mängd naturliga och ekologiska ingredienser. Vårt sortiment av gastronomiska produkter är en livsstil. Vi använder högkvalitativa produkter, tillverkade enligt traditionella recept.
Frankrike, Cambiac
...Alla våra ankor föds upp på mer än 20000 m2 park. Familjejordbruk som praktiserar självförsörjande uppfödning, utfodring med vitt majs, godkänd konservering. Vår politik baseras på uppfödningskvalitet och livsmedelsspårbarhet för djuret. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Vi erbjuder ett sortiment av konserverade produkter som strikt kommer från vår uppfödning: foie gras, paté, galantine, confit.
Portfölj (1)
Frankrike, Figeac
Huset Jean LARNAUDIE är specialiserat på tillverkning av regionala specialiteter baserade på anka. Företaget producerar därmed foie gras, confit, terriner och färdigrätter. Hos Jean Larnaudie tillagas hela foie gras fortfarande på ett manuellt och traditionellt sätt. Förankrad i mer än 60 år i Lot i Quercy, handlar Jean Larnaudie framför allt om män och kvinnor som är hängivna det regionala...
Frankrike, Ascain
Frankrike, Beuste
Populära länder för denna sökterm