Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal förankring i södra Frankrike, har Groupe Rivière, i tre generationer, skapat och utvecklat läckra och innovativa färdigrätter baserade på traditionella franska recept. Tillverkade av naturliga ingredienser, är deras recept utan färgämnen, utan konserveringsmedel och utan artificiella aromer. Genom sina varumärken visar Groupe Rivière sin hängivenhet till kvaliteten på sina produkter ...
Portfölj (56)
Grundat 1986, VIJAYA® är ett franskt märke. Som ett familjeägt företag och pionjär inom ekologiska produkter, är vi specialiserade på import och distribution av ekologiska torkade frukter. Vijaya väljer de mest smakrika sorterna och storlekarna, vilket ger de köttiga frukterna en unik mjukhet. Tack vare mer än 35 års långvariga relationer med sina producenter och partners, erbjuder Vijaya prod...
Portfölj (123)
Frankrike, Arles
Gourmet Provence är en samarbetsgrupp som grundades 2018 av Corine Marmotan och tre företagare med hantverksbakgrund för att utveckla försäljningen i Frankrike, Europa och på den globala marknaden. Den växande efterfrågan från våra kunder på att erbjuda ett bredare sortiment av gourmetprodukter, tillsammans med vår önskan att främja Medelhavet, inklusive Provence, har lett till att vi med glädje ...
Portfölj (142)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
Sedan 2001 har företaget BHS OLIVES specialiserat sig på konfektyr, förpackning och marknadsföring av olivprodukter och deras derivat på den nationella marknaden och avser att fortsätta exportera, vilket var en av företagets huvuduppgifter. Det deltar också inom området för underleverantörstjänster genom att bidra med sin expertis, sina lagringsmöjligheter och sin personal med stor erfarenhet inom...
Portfölj (61)
Frankrike, Castelnaudary
...Franska linser, confit av anka, lår ursprung Frankrike, fläskkorv ursprung Frankrike, confit av fläsk ursprung Frankrike, svål, tillagad sås, vitlök, tomat, salt, peppar, kryddor. KOCKENS RÅD: Jag har bestämt mig för att laga linserna som en Cassoulet. Enkelt att värma upp dem i en lergryta i ugnen där jag tillsätter ett halvt glas vatten. Jag njuter av dem med en Minervois och en lätt vitlöksdoftande grönsallad. Enligt legenden ger linserna oss pengar hela året om de äts den 1 januari. Äts de i början av varje månad ger de oss järn.
Portfölj (37)
Frankrike, Valence
F2S grundades 2013 av sin chef Mr Serpegini Fabrizio. Med över 25 års erfarenhet inom livsmedelsindustrin har han lyckats bygga ett nätverk både uppströms och nedströms i kedjan. Detta har gett honom en nästan total kontroll över urvalet av sina leverantörer och sina varor. F2S:s styrka ligger i att företaget är direkt kopplat till produktionsanläggningarna, vilket gör att de kan vara nära källan ...
Portfölj (68)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...En utmärkt confit av Cul Noir från Limousin! Smakråd: Njut av denna confit varm, med potatis eller färsk pasta. Om du föredrar den kall, passa den med nötter eller hasselnötter och en skvätt vinäger. Idealisk att kombinera med ett röd- eller rosévin. Utan färgämnen eller konserveringsmedel.
Portfölj (71)
Frankrike, Puyricard
...konfityr av ekologiska korsikanska clementiner med rörsocker. Confit de Provence erbjuder en ekologisk konfityr av korsikanska clementiner. Kokta i kittel, de extra konfityrerna från Confit de Provence är framställda av noggrant utvalda frukter och så ofta som möjligt med frukter med ursprungsbeteckning: korsikanska clementiner. Tillverkad med ekologiskt rörsocker, är konfityr av korsikanska...
Portfölj (48)
Frankrike, Saint-Fraimbault
Belägna i hjärtat av Sydvästra Frankrike, i Albigeois-regionen, ägnar vi hela vår verksamhet åt tillverkning av högkvalitativa produkter som foie gras, confit och cassoulet, bland mycket annat. I fyra generationer har vi erbjudit färska produkter året runt, utöver våra sortiment av konserver och delikatesspaket. Upptäck utan dröjsmål våra magret och våra confit av gås eller anka från Sydvästra Fra...
Portfölj (4)
Frankrike, Brue Auriac
... fruits exotiques. En bouche, l’attaque vive et fraîche laisse rapidement place à une sensation pleine et charnue évoquant les fruits blancs et le citron confit. La longue finale est soutenue par des notes fruitées intenses. Accords mets-vinPoissons, coquillages, crustacés, viande blanche Service8-10°C ConservationA boire dans les 3 ans ParticularitéLe nom de la cuvée Héritage de Saint Victor fait référence aux moines de l’Abbaye de Saint Victor de Marseille.
Portfölj (7)
Frankrike, Gourdon
La Maison GODARD är specialiserat på tillverkning av gåslever och lokala produkter från sydvästra Frankrike. Företaget erbjuder ett brett utbud av exceptionell gåslever, gåslever i duk, med fikon samt färdigrätter som anka confit eller cassoulet.
Frankrike, Essey-Les-Nancy
... smör, lovar ren njutning för alla smaklökar, inklusive de som följer specifika kosthållningar. Vårt erbjudande börjar med "Nougat Cacahuète dit 'Nouga Péyi'", en ikonisk konfekt från Karibien, där krispigheten av rostade jordnötter möter sötman av nougat för en oförglömlig smakupplevelse. "Gingembre Confit Chocolat Noir" förenar modet hos ingefära med djupet av mörk choklad, en harmoni av smaker...
Portfölj (3)
Frankrike, Pomarez
I tre generationer har familjen DUMECQ, belägen i hjärtat av Chalosse, producerat foie gras. Förutom foie gras producerar företaget DUMECQ konserver och färska produkter från gården. De erbjuder därmed ett brett utbud av produkter: färska produkter (ankfiléer, hel anka, anka foie gras, anka magret), konserverad foie gras av anka i burk eller glas, magret, gizzards, confit, anklår och vingar i burk, lokala produkter i burk (ankchichons, ankorridor med foie gras...) och presentlådor.
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I över trettio år har vi varit hantverkare och tillverkare av gås- och anklägg samt kastanjer i Dordogne. Våra konserver tillverkas på plats, enligt de traditionella recepten från Périgord. Konserveriet är av mänsklig storlek. Fågellever och färdigrätter (cassoulet, confit, civet...) förbereds med omsorg och får största uppmärksamhet genom hela tillverkningskedjan. Vårt laboratorium är godkänt enligt europeiska normer och HACCP. De värderingar vi står för är gästfrihet, gastronomi, tradition och kvalitet.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette-peppar, lantpaté, rillettes, hure, baskisk blodkorv, confiterade korvar och confit av Ibaïona-fläsk) och vilt (terriner av hare, terriner av vildsvin och salmis av palombe). Slutligen producerar charkuteriet Mayté oumbärliga baskiska recept som axoa, piperade och baskiska trippar samt recept som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES är ett företag från Landes som specialiserar sig på produktion och försäljning av ankkött. Den moderna produktionsanläggningen har sitt europeiska godkännande och certifiering för anka med foie gras från Sydvästra Frankrike. Därför producerar LE GRENIER DES GASTRONOMES rå foie gras av anka, anka magret, torkad och rökt magret, confit av anka, ankfett, halvkokt foie gras av anka och konserverad foie gras. LE GRENIER DES GASTRONOMES åtar sig att erbjuda produkter av hög kvalitet.
Frankrike, Vigan (Le)
Företaget THOCAVEN är specialiserat på uppfödning av ankor. Vi utfodrar ankorna med korn för att säkerställa hälsosamma och naturliga produkter. Vi erbjuder ett komplett sortiment av ankkött såsom foie gras, bröstfiléer, confit, tournedos, rillettes, korvar, lår...
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, även kallad Foie Gras Kuster, producerar anka- och gåslever. Domaine erbjuder lever utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Domen säljer också specialiteter med foie gras, patéer, rillettes, grattons, confit, gizzards, konfiterade specialiteter, torkad magret samt färdigrätter som cassoulet Périgourdin. Som förädlare av nötter och torkad frukt säljer domen även ekologiska gårds- och hantverksprodukter (valnötskräm, valnöts senap, fikon- och valnötsmarmelad, etc). Domaine de la Barbe garanterar hälsosamma, kvalitativa och smakrika produkter.
Frankrike, Lanzac
... ankrilletter och patéer baserade på foie gras, samt specialiteter som confit av anka med apelsin och cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har också ett brett utbud av regionala produktpaket. Produkter säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Ett anslutet konferensrum samt en matsal är under konstruktion för år 2016.
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE är ett företag som specialiserar sig på hantverksmässig tillverkning av regionala livsmedelsspecialiteter. DROSERA GOURMANDE producerar därmed många livsmedel baserade på anka, såsom foie gras, block av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confit, anklår, etc. Företaget erbjuder även tripoux, korvar, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner för aperitif och terriner av vilt.
Portfölj (2)
Frankrike, Cambiac
...Alla våra ankor föds upp på mer än 20000 m2 park. Familjejordbruk som praktiserar självförsörjande uppfödning, utfodring med vitt majs, godkänd konservering. Vår politik baseras på uppfödningskvalitet och livsmedelsspårbarhet för djuret. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Vi erbjuder ett sortiment av konserverade produkter som strikt kommer från vår uppfödning: foie gras, paté, galantine, confit.
Portfölj (1)
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grundad 1982, samlar kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE idag 80 producenter. I syfte att bevara sitt hantverk, lokala traditioner och värdera kvaliteten på sina produkter, har uppfödarna engagerat sig i Label Rouge-initiativet sedan 1999. Alla djur föds upp utomhus och utfodras med majs i gemensamma hagar. De är minst 104 dagar gamla när de kommer in i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerar gåslever, gizzards, confit, bröstfiléer, manchons, rillettes, terriner och gåspaté.
Frankrike, Figeac
Huset Jean LARNAUDIE är specialiserat på tillverkning av regionala specialiteter baserade på anka. Företaget producerar därmed foie gras, confit, terriner och färdigrätter. Hos Jean Larnaudie tillagas hela foie gras fortfarande på ett manuellt och traditionellt sätt. Förankrad i mer än 60 år i Lot i Quercy, handlar Jean Larnaudie framför allt om män och kvinnor som är hängivna det regionala...
Frankrike, Ascain
Frankrike, Beuste
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play