Italien, Imperia
...Aubergine i Extra Virgin Olivolja – En klassisk italiensk sidorätt. Auberginer blancherade i vatten och vinäger, sedan inlagda i burkar, med tillsats av aromatiska örter och täckta med god Extra Virgin Olivolja. Fast och mycket smakrik. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Mångsidig produkt, att använda för att garnera...
Portfölj (44)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst från typ 0 mjukt vetemjölspulver, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, tomat, mozzarella, aubergine, extra jungfruolivolja.
Portfölj (129)
Italien, Paterno'
...Våra auberginer, som är typiskt sicilianska, bearbetas hantverksmässigt, skärs i skivor, kryddas med doftande lokal oregano, vitlök, en nypa chili och bevaras uteslutande i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Frankrike, Marseille
...Grillade auberginer 2,9 kg antipasti av grillade grönsaker region PACA Marseille Frankrike De grillade auberginerna är perfekta som förrätt eller som tillbehör till en rätt. De kommer att ge din dukning en solig känsla. Ingredienser Grillade auberginer (55%), solrosolja (37%), vinäger, salt, socker, paprikor, extra jungfruolivolja, persilja, vitlök, chili, basilika. Antioxidant askorbinsyra...
Portfölj (145)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser: Stekta auberginer i solrosolja 53%, tomater 46% (tomater, tomatjuice), lökar 6,2%, tomatkoncentrat, extra jungfruolivolja 1,2%, salt, vitlök, socker, timjan 0,1%, peppar.
Portfölj (188)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av nyplockade sicilianska tomater berikad med smaken av färska auberginer som stekts separat i ett typiskt sicilianskt recept skapat för att fira den berömda operan av Vincenzo Bellini, La Norma. Idealisk för att krydda en tallrik spaghetti som kan avslutas med ett strö av riven saltad ricotta ovanpå. INGREDIENSER: Tomatkött i bitar, extra jungfruolja, färska auberginer stekta separat, färsk basilika, färsk vitlök, salt och socker. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfölj (8)
Italien, Acicastello
...Utvalda produkter av högsta kvalitet, odlade på traditionellt sätt utan kemikalier, smaksatta med siciliansk extra jungfruolja. Vi kan erbjuda inläggningar i olja som: körsbärstomater från Pachino, kronärtskockor, auberginer, svarta oliver, kronärtskocks-paté, svarta oliver-paté, paprikor,...
Portfölj (10)
...Marinerad olja tomat med havssalt Lägg till detta speciella medelhavselement till dina BBQ-specialiteter! Utmärkt på kött, fisk och skaldjur, men även en höjdpunkt på auberginer och zucchini eller färska baguetter. För en frestande färg och den extra smaken av fruktiga, solmogna tomater. Inga tillsatta allergener*. Hela. Vi är din kompetenta partner för smak och moderna funktionella system för...
Portfölj (91)
Frankrike, Ham
... pestosåsen, erbjuder basilika i flingor från Florixir® en autentisk medelhavsmatupplevelse. Receptidé: Caprese-sallad med Basilika i Flingor Ingredienser: 2 väl mogna tomater 1 boll mozzarella Några blad färsk basilika 2 matskedar extra jungfruolivolja Salt och peppar, efter smak Referens: AR803817 Ean13: 3760306803817...
Portfölj (127)
Italien, Sassello
...krispiga fyllda chilifrukter (med tonfiskkräm) i extra jungfruolja, krispiga chilifrukter i olivolja med ansjovis, kapris och oliver, arrangerade soltorkade tomater i olivolja, bittersöta lökar, grillade små lökar i olivolja, små lökar med Modena balsamvinäger I.G.P., krispiga sardinska kronärtskockor i olivolja, grillade auberginer i olivolja, paprikor med tryffel, blandade aptitretare i olivolja, ostkräm smält med tryffel, olivpaté med tryffel, tryffelkräm,...
Portfölj (9)
Italien, Moio Della Civitella
...idealiska för hälsosamma och smakfulla frukostar. • Inlagda produkter: Vi förbereder auberginer, soltorkade tomater och kronärtskockor inlagda i olja enligt gamla recept från Cilento. Våra produkter är konserverade i extra jungfruolja, vilket garanterar en intensiv och autentisk smak. Varför välja Minnelea? • Färska och naturliga ingredienser samt traditionella bearbetningsmetoder • Hållbara...
Portfölj (16)
...Artiskocken från Puglia är vår flaggskeppsprodukt, men vi hanterar livsmedel som tomater, auberginer, zucchini och paprikor. Och nu även ekologisk extra jungfruolja och ekologisk tomatsås. För det som ligger oss närmast om hjärtat är att sprida godheten, smaken och smakerna från vår jord, principerna för Medelhavsdieten, ett immateriellt kulturarv för mänskligheten, överallt där vi har möjlighet!
Italien, Due Carrare
...Produkter finns även som frysta och inlagda i lag. År 2017 ville vi starkt ge vårt företag en extra skjuts genom att erhålla EKOLIGISK CERTIFIERING med "Valoritalia srl". Personal. Cinzia Piccolo och Sara Zanato...
Italien, Campobello Di Mzara
Familjeägt företag med rika antika arv som går från generation till generation, vi är den tredje. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska oliver av sorten nocellara del belice. Aromatiserade oljor, patéer av gröna och svarta oliver, med skal av citroner, apelsiner, mandariner, auberginer, pistagenötter och oliver cunzatu. Allt görs med kärlek med gamla metoder, precis som man brukade göra förr.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play