Spanien, Monroyo (teruel)
...Vid tillverkningen av denna hemgjorda chorizo används de finaste delarna av grisar med "Ursprungsbeteckning Teruel" Duroc, såsom axeln och sidfläsket, utvalda kryddor från ursprunget och naturliga tarmar, vilket ger en intensiv och karakteristisk smak, förutom att det är en mycket hälsosam produkt.
Portfölj (43)
Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produkt framställd med en noggrant utvald blandning av malet / tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och andra kryddor, är vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En riktig delikatess för smaklökarna som utan tvekan kommer att imponera på den som provar den. De iberiska grisarna Brisa De iberiska grisarna Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i...
Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter tillverkade i Spanien, därför vill vi dela dem med resten av världen. Asturierna är stolta över sin getost, valencianerna över sin paella, riojanerna över sitt vin, men hela Spanien gläds när våra produkter och recept går längre än våra gränser. Som spanjorer är vi stolta över vår gastronomi och den variation av produkter som tillverkas i vårt land. Gourmet Corpo...
Portfölj (178)
Spanien, Peligros
...Blandning av tillsatser, kryddor och kryddor för charkuteribruk, för tillverkning av den obehandlade köttprodukten som kallas "Fuet" eller "Longaniza imperial" eller "Salchichón" eller "Chorizo blanco" upp till "Extra" kvalitet. Format: 5 kg påse...
Portugal, Barcelos
... fyllningslösning för optimala resultat på din produktionslinje. HF-250 hamburgertillverkaren är toppmodern utrustning för att producera ett brett utbud av hamburgerformer och storlekar. Moldfyllningssystemet är automatiskt, vilket garanterar enhetlighet och kvalitet på den slutliga produkten. Hastighet och tryck konfigurerade på pekskärm Större effektivitet Extra inkomst Pekskärmsystem Kontrollpanel med mikroprocessor Kvalitet på slutprodukten garanterad 100% Vikt: 370 kg Total elektrisk effekt: 4,5 kW Vakuumflöde: 21m3/h Fyllningstryck: 30 bar max...
Portfölj (28)
Frankrike, Auros
... Bayonne-skinka, chorizo i naturligt hölje med sin blomma, perchkorv, rullad ventrèche (fransk pancetta) och platt. Vi tillverkar också kokt charkuterier: hemgjord vitlökssalami, baskisk pâté med Espelette-peppar, vår berömda mormors pâté (med cognac, gräddfil och små svampar), kokt skinka, boudin med béarnaisk kött, galabar-boudin och boudin brasse med kött, samt terrin av svinsvans. Dessutom producerar vi marinerat kött för grillning som vår berömda grillskinka i Lomo-stil och färska korvar.
Portfölj (31)
Frankrike, La Jaille Yvon
... integreras i dina recept eller att omvandlas efter eget tycke. Ingredienser: Ekologisk fransk soja Vatten Naturliga aromer Våra fördelar MCÖ: Inga tillsatta sockerarter Inga tillsatta salter Utan fytoöstrogener Inga kulturella eller religiösa begränsningar (Halal, Kosher, etc.) Storlek: 0,5 kg Förpackning: Färsk Smak: Nötkött Extra fin: 3 till 5 mm Fin: 5 till 8 mm Mellan: 8 till 12 mm Grov: 12 till 20 mm Mycket grov: 20 till 40 mm...
Portfölj (5)
Portugal, Santarém
...kallpressad för överlägsen smak och näringsvärde, samt en mängd olika torkade och saltade köttprodukter som chorizo, svart chorizo och bacon, älskade basvaror i portugisisk gastronomi. Monte Safira riktar sig till internationella marknader med fokus på "saudade market", som betjänar expatriater och älskare av portugisisk matlagning i Frankrike, Belgien, Spanien och Storbritannien. Genom att...
Portfölj (14)
Spanien, La Muela
...Vi distribuerar också extra jungfruolivolja, som kommer från hundraåriga olivträd av sorten arbequina. Med åren växer vi, utökar våra lokaler, moderniserar och innovar våra produktionsprocesser och maskiner, med målet att ge bästa möjliga service till våra kunder och förbättra kvaliteten på våra produkter. Vi är specialiserade på lufttorkade skinkor och vit svinlager, på skinkor från moderlig...
Spanien, Aracena
... hantverksmässigt sätt med luften från Naturparken Sierra de Aracena och Picos de Aroche under en period av minst 24-36 månader. Den omsorg och noggrannhet vi lägger på vår Jamón de JABUGO gör att vi kan erbjuda dem med den perfekta mognadsgraden. Vi har också iberisk skinka av cebo, iberisk bellota-skinka, iberisk ländskinka, extra ländskinka, iberisk chorizo, iberisk salchichón och skivade iberiska charkuterier. Kontakta oss via denna väg så hjälper vi dig utan dröjsmål.
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... handen hos chacinero. Garantin, smaken och anpassningen till de modernaste systemen i våra anläggningar säkerställer den mycket höga kvaliteten på Ferjus charkuterier och inläggningar. Alla våra produkter är tillverkade utan gluten, utan konserveringsmedel eller färgämnen. Några av våra produkter är: Cecina de León IGP, Chorizo extra hemgjord (sarta, cular och vela), Salchichón extra hemgjord (sarta och cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (rökt och inlagd), Lengua curada (från gris och ko), Costilla adobada, Lacón rökt.
Spanien, León
... farföräldrar använde i bergen, där cecina de León är den största kvalitetsrepresentanten för Hompanera, där naturligtvis chorizo León extra inte står tillbaka utan förflyttar dig med sin smak till de gamla hemmagjorda slakterna. I vår fabrik tillverkar vi charkuterier dagligen, därför är vissa av våra produkter säsongsbetonade för att låta klimatet göra sitt jobb. Vi använder kylrum och fuktighetskontroller...
... - Kryddade oliver - Kött-, fisk- och grönsakspaté - Konserverad ländkött, chorizo och viltkött i olja - Hantverksostar - Choklad och marmelad med olika smaker - Ren honung - Bivaxpollen - Ekologiska örter och kryddor. Tveka inte att njuta av våra hantverksprodukter med den bästa smaken och kosmetika som hjälper till att ta hand om din hud.
Spanien, Madrid
... från fabriken inom 24 till 72 timmar. Huvudsakliga referenser i katalogen: - Viner med ursprungsbeteckning från Rioja, Ribera del Duero, Bierzo, Galicien, Rueda, Toro. - Charkuterier från León, chorizo, cecina, lomo, blodkorv. - Spritdrycker, brännvin, orujo-krämer, gin, vodka, vermouths. - Konserver från Galicien, musslor, zamburiñas, sjöborre, bonito, ansjovis från Santoña. - Extra jungfruoljor och ekologiska oljor från Málaga, Jaén, Castilla.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play