...De mest intensiva aromerna och smakerna från södern kombineras i ett läckert recept som risgrytan med korv och svamp. Tillagad med högkvalitativa ingredienser och serverad med speciella såser, kommer den att föra en traditionell, smakrik och färsk smak som om den just hade lagats till era bord.
...INGREDIENSER: Fläskkött, Naturligt tarm, Salt, Peppar. Och det är allt
14.40€/Kg
produkt med minst 500g netto
DLC 6 dagar, förvaras mellan 0 och 4 grader
KOCKENS TIPS:
Färskkorv som är perfekt för att grilla på barbecue eller helt enkelt i stekpannan
FRAKT:
För att kunna erbjuda er maximal färskhet tillverkar vi vår korv på tisdag för att skicka den (via Chronofresh) på onsdag morgon.
Så vi kommer att skicka alla beställningar som görs före tisdag klockan 15.00 på onsdag morgon, tack för er förståelse.
Smaklig måltid
Anthony Visentin och hans team
VIKT: 21 kg...
...Från fårens inälvor är det främst tunntarmen som bearbetas.
Fårskinn är idealiska för dessa typer av korv:
- Frankfurter
- Små svarta blodpuddingar och vita puddingar (som aptitretare)
- Bratwurst (färsk stekkorv)
- Grillkorv
- Chipolata
- Merguez
Kvalitet A (stabil vid tillagning) är perfekt för Frankfurters, Wieners (Wienkorv) och Bockwurst.
Kvalitet AB-, B- och BC- (sprinkler- eller porösa...
... tilltalar dina kunder.
Med endast ett system kan du förpacka en stor variation av färska produkter som kött, fisk, korv/kallskuret, ost, frukt och grönsaker. Även när det gäller produktdimensioner är du flexibel: Den integrerade paketdetekteringen känner av storleken och säkerställer därmed säker och omfattande inpackning med stretchfilm.
Prestandadata: Upp till 23 ppm (Hastighet beroende av paketstorlek, vikt och driftsläge)
Paketvikt: Max. 5,8 kg
Filmbredd: 280 mm...
...Ståpåse erbjuder ett modernt sätt att förpacka och presentera färsk mat.
Doypacks / Ståpåse för färsk mat
Ståpåse erbjuder ett modernt sätt att förpacka och presentera färsk mat. Inget annat förpackningssystem är så uppmärksamhetsskapande och samtidigt kapabelt att på ett ögonblick visa centrala kundfördelar.
Typiska användningsområden
- Korv
- Soppor & såser
- Färdigrätter
- Halvfabrikat...
...För att läckra korv- och ostsorter ska förbli färska även några dagar efter inköpet, bör de förvaras i en friskpack som ingår i grundutrustningen för slaktare och ostförsäljare.
Detta förpackningsmaterial tillverkas av ett duplexpapper som består av ett papper- och ett folielager. Eftersom folien är punktlimmad kan den enkelt separeras från pappret för avfallshantering och kan därför kasseras på...
...De erbjuds i: Nystan eller rör (Styvt eller flexibelt).
Kvalitet: AAB, AB ELLER A.
Längd: 80m och 90m.
Det är idealiskt för färsk och lagrad korv av små diametrar:
Frankfurter, korv, chistorra.
De finns i två typer av längd i alla kalibrar (45 och 80 meter)
KALIBRAR
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
... kundens önskemål. Tillämpning:
färskt kött
korv
fisk
blandade inläggningar
skalade grönsaker
Vakuumförpackningspåsar med goda egenskaper för matlagning
Dessa påsar är avsedda för tillagning av rätter enligt sous-vide-metoden. Utvald grupp av påsar som uppfyller alla säkerhetsstandarder och är lämpliga för matlagning.
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L.
Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) bland annat...
Vi erbjuder också färskt fläskkött som: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
... gyllenbrun färg.
Du kan sedan lägga till dem i en sås eller i vilket annat recept som helst.
Våra fördelar med MCÖ:
Inga tillsatta sockerarter
Inga tillsatta salter
Utan fytoöstrogener
Inga kulturella eller religiösa begränsningar (Halal, Kosher, etc.)
Storlek: 3 bitar (200g)
Förpackning: Färsk
Smak: Med örter...
...alla produkter från det napolitanska konditoriet. Leverans inom några timmar efter produktion, alltid färsk, vi hanterar inte frysta produkter. Vi samarbetar med produktionen av ett välrenommerat konditori beläget i Neapel, med alla garantier och certifierad hygien. Bland produkterna: pastiera, baba', caprese, dessert, småkakor, sfogliatelle ricce och frolle, tiramisu', pizzor med korv och friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba'-tårtor, montrar-tårtor och tårtor av alla slag. Kort sagt, allt du kan hitta i en stor monter av ett konditori i Neapels gränder...
...Rostfritt stålrör 30 mm för Tre Spade tryckare. För kokkorv, färskkorv, Toulouse-korv,...
Diameter på 52 mm på kroppssidan.
REF:POM0007VE30
GARANTI:24 MÅNADER
Längd:26 cm
Nettovikt:130 g...
... fuktabsorberande servett. Våra tråg har hermetisk (blind) förslutning, så att vätska inte kan läcka ut. En fuktabsorberande servett i ett tråg gör att en förpackad produkt - köttet självt eller köttfärs förblir färskt och torrt.
Vi tillverkar också nedre termoformande band med ett brett spektrum av driftstemperaturer - de används för fiskförpackning (färsk, saltad, rökt), för rökta köttprodukter och halvfabrikat (korv, delikatesser, frysta råvaror för biffar, fyllda kål, pannkakor och andra rätter).
Med oss har du de bästa förpackningslösningarna för dina produkter!
...Fyllningsutrustning för delikatesser som kombinerar hastighet och effektivitet
Fyllaren EVC-2000 är den utrustning du vill ha som en allierad för fyllning i delikatesser. Chorizo, färskkorv, korv, salami, etc. Den kombinerar ett 10-blads motormatningssystem, vilket minskar förluster och förhindrar fläckar och bubbelbildning, samtidigt som den kontrollerar den exakta storleken på portionerna.
En...
... linjer av naturliga produkter som tillverkas hantverksmässigt. Charkuteriet producerar skinkor, extra färskkorv, lufttorkad korv, Luganega, salame zia ferrarese, grillkorv, bondgårdskorv och grov nostransk, Milano-korv, ungersk korv, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, lagrad guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino och zampone, bondiola, prästens hatt och andra specialiteter för detaljhandel, GDO och restaurangverksamhet.
Leframa är ett familjeföretag som gradvis har vuxit tack vare två tydliga principer: hårt arbete och högsta kvalitet för att erbjuda våra kunder den bästa produkten. Vi gillar vårt arbete och försöker förmedla detta i alla våra produkter. Våra produkter: FÄRSKKORV, CHISTORRA, TORKAD OCH FÄRSK CHORIZO, LONGANIZA, KURAD BACON, FLÄSKFETT, MARINERAD LOM, VIT CHORIZO, CULARES. Alla våra produkter är gjorda med naturligt tarm. Vi har stämpeln av Artesanos de Navarra och Reino Gourmet och nu har vi också en serie ekologiska produkter.
...-godkända leverantörer och uppfylla EU/UK:s välfärdsstandarder. Vi levererar benfritt fläskkött som är lämpligt för: bearbetade köttprodukter som korv, korvrullar, skotska ägg, fläskpajer, kokt skinka, torkad korv och kontinentala köttprodukter; fryst A-kvalitetskyckling och fryst A-kvalitetsanka; nötkött i alla styckningsdelar inklusive med ben och utan ben som kan levereras färskpackad eller fryst. Vi arbetar med leverantörer i Storbritannien, över hela fastlands-Europa, Fjärran Östern samt Nord- och Sydamerika. Vi driver också vår egen högkvalitativa bearbetningsverksamhet i Holland.
Kooperativa företaget Porcs Qualité Ardenne (PQA) är beläget i Malmedy i de belgiska Ardennerna. Vi producerar tre typer av gris under strikta specifikationer, kontrollerade av oberoende och erkända certifieringsorgan. PQA behärskar hela sin process: uppfödning, utfodring, transport, slakt, styckning, köttberedningar och charkprodukter. Från halva grisen till färskkorv och från Ardennes-skinka...
Vi är ett företag som främst exporterar sardiska livsmedel utomlands. Vi har ett brett utbud av produkter för grossister, delikatessbutiker, restauranger och pizzerior osv. Våra produkter inkluderar: torr pasta som gnocchetti, spaghetti och färsk pasta som ravioli och culurgiones, seadas, saffran, olivolja och olivpaté, ostar och ostkrämer, viner, öl i olika storlekar även på fat, sötsaker, spritdrycker, bottarga, tryffelkrämer och tryffelostar, charkuterier inklusive både torr och färskkorv.
... och delikat smak, producerad för konsumenter med en DELIKAT smak.
- Vårt företag har också beslutat att introducera en ny produkt på livsmedelsmarknaden: TURU’. Denna produkt syftar till att låta folk upptäcka den verkliga smaken av färsk, kryddig korv, som är insvept i ett syntetiskt hölje med en diameter på cirka 15 cm och ångkokt. Den kan skivas för att fylla smörgåsar och mycket mer, för en bred grupp av konsumenter; den är verkligen utsökt!
... tillverkar även inlagda ländstycken samt inlagd och mognad ländstycke, och andra typer av charkprodukter som secallona, salchichón pages, mognad longaniza, fuet, mognad chorizo av typ sarta, och flera typer av färska charkprodukter (färsk longaniza, korv, färsk chorizo). Vi erbjuder skivor i 100 grams förpackningar av skinka, skinka, inlagd ländstycke, inlagd och mognad ländstycke, chorizo och salchichón. Allt detta kan ni se på vår hemsida www.pjmayoral.com...
Internationell agentur för mäklare inom jordbruks- och livsmedelssektorn. Korv, ost, färsk och fryst fisk. INTERNATIONELL MATMEGLARE INOM LIVSMEDELSSEKTORN, FÄRSKA OCH FRYSTA PRODUKTER. SKINKOR, OST, FÄRSK OCH FRYST FISK.
Salumificio Lombardi har specialiserat sig sedan 1923 på produktion av typiska toskanska charkuterier, specifikt färskkorv, toskansk salami, toskansk finocchiona, kryddig salami och toskansk pancetta; företaget visar sin förmåga att anpassa sig till nya marknader genom att marknadsföra charkuterier av olika slag och i olika format för att tillfredsställa alla nuvarande och framtida krav från...
... food och kulinariska köttprodukter. Produktionen sker i tre anläggningar: Produktionsanläggning Chybie - där produktionen av korv, block, sylta och andra produkter äger rum. Produktionskapaciteten når 50 ton per dag. Produktionsanläggning Czerwionka-Leszczyny - där produktionen av korv och convenience-produkter som nuggets och cordon bleu äger rum. Produktionskapaciteten når 120 ton per dag...