Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
... (benfri och skinnfri) Skinka 3D (benfri och skinnfri) Fläskaxel 4D (benfri och skinnfri) Fläskaxel 3D (benfri och skinnfri) Bacon (benfri) Bacon (benfri och skinnfri) Fläsktrimning 80/20 Fläskknoge (benfri) Fläskknoge med ben Fläskrevben Fläskrevben med kött...
Portfölj (5)
Frankrike, Solesmes, Pays De La Loire, France
Sedan 1990 har FREMONT AFFUTAGE specialiserat sig på slipning och tillverkning av blad och skärverktyg för livsmedelsindustrin i hela Frankrike. Vårt yrke: slipare för livsmedelsindustrin. Slipning av blad och skärverktyg under vattning. Slipning, balansering och kontroll av tillståndet på knivar för skärare. Slipning av kotlettskärare, skivor för skinka, cirkulära knivar, galler och knivar för krossare. Slipning av blad för ...
Portfölj (18)
Frankrike, Port Brillet
... medicinska stickningar för användning inom ortopedi, i operationskit, elastiska snören för tillverkning av kirurgiska masker. För livsmedelssektorn är våra stickningar certifierade enligt livsmedelsstandarder och används för förpackning av köttkroppar eller under tillagningsprocesserna av charkuterier (skinka). Det kan hända att den stickning ni söker ännu inte finns, men vi kan skapa den åt er!
Portfölj (3)
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Frankrike, Paris
...fläskkött, valnötter och jordnötter, bland andra. Dessutom startar vi vår produktionsgren i Europa som fokuserar på fransk ost och spansk skinka. Vi söker alltid nya affärsmöjligheter. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi har många produkter att erbjuda.
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Frankrike, Villeneuve Tolosane
... höljen för skinka, Aluminiumark för skinka, Livsmedelssnöre, Tubulärt bomulls- och polyesternät, Elastiskt nät av bomull eller polyester, Horticulture elastiskt nät, Elastiskt nät på rör, Extruderat plastnät, Stickat polyetylennät, Nät för tillagning av svål, Stickat nät för förpackning av granar, Livsmedelsnät, Palettfilm, Livsmedelssträckfilm och avdragare, Palettiseringsfilm, Hölje för skinka och strumpor för skinka, Ränna för granar och växter, Överdrag, etc.
Frankrike, Nogent Sur Oise
... chorizo Made in France en specialitet baserad på fläskkött som kombineras med kryddor enligt ett unikt recept som har gjort vår chorizo känd. Våra produkter: Torkad skinka, Chorizo hals, Chorizostickor, Chorizo PP D32 stick, Skivad chorizo, Chorizo kuber, Chorizo bitar, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Skivad chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Skivad chorizo D55, Coppa...
Frankrike, Cesson-Sévigné Cedex
...Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, etc. Genomförda projekt: Slakterier, Förpackningsverkstäder för räkor, Förpackning av mini Baby Bel, Äggkullar, Mejerier, Mjölnar, Lager, Logistikplattformar, Transstockare för mjölklagring, Enheter för sammansättning av livsmedelstillsatser, Förpackningsfabriker för oliver, Tillverkning av kokt skinka, Barnprodukter, Surimi, Tillverkning av vinterträdgårdar, Lagring av Corn Flakes, Tillverkning av frysta panerade fiskar, Tillverkning av färdiga sallader, etc.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
Frankrike, Ramillies
Leverantörer av kryddor för kyckling, mexikanska kryddor, kryddor för merguez, kryddor för korvkött med eller utan färgämnen, kryddor för grillkorv, kryddor för pâtéer, kryddor för torra korvar, kryddor för vitlökssalami, tillsatser för skinka. Leverantörer av aluminiumförpackningar för catering, plastbehållare, bestick, livsmedelsrengöringsmedel. Livsmedelsbaktericider.
Frankrike, Le Rouget
Företaget MAS, beläget i Rouget i Cantal, är specialiserat på charkuterier, salami och traditionella konserver från Massif Central. Företaget erbjuder produkter med enkla och autentiska recept. De erbjuder till exempel en lufttorkad skinka som mognar i upp till 24 månader i deras torkrum i Rouget och en handgjord ren fläskpaté. Maison MAS är känt för kvaliteten och äktheten i sina produkter.
Frankrike, MAURON
... som korv. Certifiering ISO 9001-2000. Marknadsledare inom linjer för tillagning/kylning av kokt skinka. Armor Inox har över 100 Thermix-system i världen. Vi identifierar ständigt nya industriella trender och svarar snabbt med innovation och automatisering på marknadsutvecklingen globalt.
Frankrike, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Företag som handlar med kött baserat i Rungis, specialiserat på import/export av griskött. Vi kan köpa eller erbjuda alla typer av styckning: carcass, axel, rygg, nacke, bröst, skinka, trimning, fett, inälvor. Med samma servicenivå som för griskött, vår specialitet, hanterar vi även nötkött, lamm och fjäderfä.
Frankrike, Lacaune
... traditionen genom att tillverka autentiska produkter. Den goda smaken från förr respekteras samtidigt som en modern touch tillförs. Kunskaper som ärvts från en lång familjetradition av charkuterister i Lacaune Lacaune är en kurort belägen i hjärtat av den regionala naturparken Haut Languedoc. Beläget på 800 meters höjd är renheten och fräschören i dess klimat avgörande för tillverkningen och mognaden av kvalitetscharkuterier och salami som lufttorkad skinka, lufttorkad korv och torkad korv. Här, i takt med de marina och bergiga vindarna, sker mognaden av våra produkter långsamt.
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som huvudaktivitet att bearbeta och lagra Bayonne-skinka och exceptionell svart svinskinka. Genom att skaffa förstklassiga råvaror och inspireras av traditionella baskiska och bigourdanska metoder, garanterar Les Salaisons de L’Adour hög kvalitet och prestige för sina produkter. I samarbete med lokala uppfödare och en godkänd skärverksamhet har Les Salaisons de l'Adour fördelen av att erbjuda ekologisk Bayonne-skinka, som är en naturlig produkt vars tillverkning respekterar vår miljö.
Frankrike, Vibraye
Charkuteriet FASSIER tillverkar produkter som är framtagna med respekt för den bästa charkuteritraditionen. Ledande produkter: överlägsen skinka kokt i Jasnières-vin, vitlökssalami rökt med bokträ, överlägsen skinklägg kokt och handgjord, blodpudding med stekt lök.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play