Frankrike, Choisy Le Roi
..."TWIN CHEF LCD" föds för att tillfredsställa kraven från bagare och glassmakare som vill skapa sina egna kreationer snabbt och i små mängder för att alltid ha en färsk produkt. Extremt flexibel, möjliggör den att få fram glass, sorbet, såväl som ett brett utbud av produkter: krämer, ganache, chokladdeg, sylt, fruktgeléer, etc., vilket ger operatören friheten att uttrycka sin egen fantasi och skapa läckra delikatesser. Kapacitet / Produktion: Cykel 2,5 till 8 kg Spänning: Tri 400 T+N Effekt: 11 kW Kondensor: vatten Höjd: 138 cm Bredd: 60 cm Djup: 77+33 cm Nettovikt: 375 kg...
Portfölj (30)
Frankrike, Champier
...Vår dadelsylt är tillverkad enbart av färska ekologiska dadlar från södra Tunisien. Tack vare en unik tillverkningsprocess innehåller denna sylt inga tillsatta sockerarter, inga konserveringsmedel eller färgämnen eller artificiella aromer.
Portfölj (13)
Frankrike, Auros
... - 100% ren ekologisk fårmjölk sylt björnbär och blåbär Naturliga smaker: - 100% ren fårmjölk sylt svart körsbär - 100% ren fårmjölk sylt vanilj, kastanj - 100% ren fårmjölk sylt blåbär, citron - 100% ren fårmjölk sylt fikon, honung Burkarna återanvänds som bordsglas.
Portfölj (31)
Frankrike, Geispolsheim Gare
...Weck Modell 'COROLLA' i 220 ml. Idealisk för glas av desserter, sylt, chutneys, såser, coulis, yoghurt...
Portfölj (7)
Frankrike, Levallois Perret
... * Ingefära i söta rätter: Ingefära passar bra med frukter, på pajer, sylt, fruktsallader, ugnsbakade frukter, kompott, te... Fördelarna med ingefära: Stark antioxidantkraft, Anti-inflammatoriska egenskaper, Lindrar matsmältningsproblem, Främjar hjärt-kärlhälsa, Mycket låg kaloriinnehåll.
Portfölj (28)
Frankrike, Ham
...Hela frön av dill skördas från växten Anethum graveolens L. Dill är en mycket uppskattad krydda i matlagning för sin distinkta anis smak. Dillsfrön är särskilt läckra som tillbehör till grillad eller rökt fisk, färskost, sallader, grönsaker, kött, paket, såser, kakor, kompott och sylt. Deras anis smak ger en unik dimension till dessa rätter och ger en uppfriskande touch. Receptidé: Grillad Lax med Dill Ingredienser: 4 laxfiléer 2 matskedar dillsfrön Saften från en citron Salt och peppar efter smak 2 matskedar olivolja Referens: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfölj (127)
Frankrike, Plaisir
...Apelsinen tillhör gruppen citrusfrukter, familj Rutaceae, denna frukt är saftig, söt och innehåller vitamin C. Den konsumeras rå utan skal eller i fruktsallad, kokt i sylt, eller för att konsumera dess juice, se torkad. Egenskaper hos Apelsinen: Den erbjuder också ett bra kalciuminnehåll som är viktigt för benmineralisering. Dess lösliga fibrer gör den till en mycket intressant allierad för att...
Matchande produkter
Apelsinen
Apelsinen
Andra produkter
Okra
Okra
Portfölj (34)
Frankrike, Plaisir
...0.023 l/rev – 0.246 l/rev www.realaxpumps.com Toppapplikationer Slam, kalkmjölk, murbruk, utgång från filterpress, slam, karbonater, kaolin etc... Färg, lim, bläck, latex, pigment, hartser, oljor, rengöringsmedel, syror, peroxider etc. Tillsatser, aromer, viner, såser, sylt, ägg, vätskor, majonnäs, fruktjuice etc. Datablad Leverantör: realax...
Portfölj (15)
Frankrike, Noyers Sur Jabron
Produktion av saffran i pistiller i Haute Provence, 10 km från Sisteron, i Jabron-dalen. Ekologisk jordbruksomgivning, fälten används av en ekologisk lammuppfödare från Sisteron. Hembakade sylt av röda frukter och saffran. Gratis besök och provsmakning på gården från mars till november. Möjlighet till parkering för husbil.
Matchande produkter
saffran och röda fruktsylt
saffran och röda fruktsylt
Andra produkter
1 gram saffran
1 gram saffran
Portfölj (2)
Frankrike, Landeleau
...{"côté sucré":"Söta sidan:\n\nDe mjuka crepesarna liknar hemmagjorda crepes. Dessa produkter kan avnjutas naturella eller användas som bas för utmärkta desserter.\n\nStekta i panna och fyllda med choklad, sylt eller andra pålägg, flamberade med en likör av ditt val, kommer de att utgöra en utmärkt dessert.\n\ncôté salé:\n\nStekta i panna med en klick saltat smör är boveteplättarna en riktig...
Portfölj (3)
Frankrike, Challes-Les-Eaux
... högviskösa produkter (upp till 200 000 cPs). Designat och tillverkat i Frankrike, är detta självrengörande filter enkelt, robust och effektivt. Detta industriella självrengörande filter kräver inga förbrukningsvaror, såsom filterpåsar eller filterpatroner, och är helt automatiserat. Det är särskilt lämpligt för industriell filtrering av vattenbaserade eller lösningsmedelsbaserade färger och processer för livsmedelsindustrin, såsom deg eller bakverk, sylt, choklad eller andra viskösa produkter.
Portfölj (8)
Frankrike, Marseille
Equateur Fruits, grundat 2004, är ett ledande företag inom leverans av bearbetad frukt för livsmedelsindustrin. Vi är specialiserade på att leverera citrusfrukter och exotiska frukter. Vi garanterar våra produkter genom att hålla oss till internationella standarder samt era specifikationer. Alla våra produkter är kända för sin spårbarhet och för sin kvalitet, 100% naturlig. Våra kunder är smakprof...
Portfölj (8)
Frankrike, Paris
...Produktion av sylt är 100 000 burkar per månad. Produktion av grönsaksburkar är 500 000 burkar per månad. Produkten tillverkas av lokala råvaror. Företagets livsmedelssäkerhetssystem är implementerat och fungerar i enlighet med ISO 22000:2018-standarderna. Det är möjligt att göra olika typer av konserver i olika behållare enligt kundens beställning.
Portfölj (1)
Frankrike, Val De Cognac
... bara är 100% ekologiska utan också genomsyrade av en verklig terroir-anda. Företaget utmärker sig genom sitt absoluta engagemang för hantverket: inga maskiner, ingen underleverantör, bara Xaviers skickliga händer som, från mottagandet av ingredienserna till buteljeringen, ser till att varje flaska är perfekt. Detta engagemang återspeglas också i hållbar utveckling, med råvaror från ekologiskt jordbruk och rättvis handel. Ti’Bio Les Arrangés utforskar gastronomiska horisonter med den exklusiva skapelsen av sylt och andra arrangerade produkter, alltid med respekt för familjetraditionerna.
Portfölj (29)
Frankrike, Paris
... tillverkningsmetoder. Tack vare de olika extraktionerna används alla egenskaper hos dessa frukter i biprodukter. Vi pressar frukten för att få en puré för kulinariska tillämpningar. Puréen, med syrliga och örtiga smaker, blandar sig perfekt i hantverksrecept (sylt, sorbet, cocktails, fruktjuicer). Rik på magnesium, fibrer och vitamin C, har den antioxidanta egenskaper och påverkar matsmältningen...
Portfölj (11)
Frankrike, Coursan En Othe
...LE COMPTOIR des CONFITURES har i 21 år producerat sylt där specifikationen är att behålla hela frukten i slutet av tillagningen. Detta hantverksföretag leds av Catherine MANOEL som är Maitre Artisan, har en kristallplakett från GAULT&MILLAU, samt Trophée de l'Artisanat au Féminin...etc...
Frankrike, Collioure
Anchois Roque erbjuder dig fiskkonserver, skaldjur och regionala specialiteter från Pyrénées-Orientales. Ansjovis, oliver, honung, sylt och tapenade.
Frankrike, Geispolsheim
Vårt företag EDELWEISS GROUP verkar inom livsmedelsindustrin och erbjuder er produkter av ryskt och armeniskt ursprung. Vi erbjuder också ett stort utbud av andra produkter, konserver (auberginecaviar, vitlökspaprika, rostade grönsaker, ...), sylt och konfiterade frukter (valnötter, jordgubbar, fikon, vit körsbär, ...), fruktkonserver (körsbär, kornieller, persika, ...), nötter, chips och andra...
Portfölj (138)
Frankrike, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK är ett företag som bearbetar frukter från ekologiskt jordbruk. Vi prioriterar lokal leverans av våra frukter och kokar våra sylt i kittel. Vi har varit ekologiska sedan 1973 och arbetar med våra produkter på ett hantverksmässigt sätt för att uppnå bästa möjliga kvalitet vid tillverkning av: Ekologiska sylt, kompott, puréer, geléer, plommon- och kastanjkrämer. Eller torkade frukter och frukter i sirap.
Frankrike, SILLANS LA CASCADE
Jag är fransk producent av saffran. Min odling har varit under ekologisk omställning sedan 2011, och jag arbetar med certifieringstjänsten Bureau Veritas. Jag erbjuder saffran av kategori 1, samt många olika produkter som är baserade på saffran. Sirap, havssalt, sylt, parpaillon, allt är baserat på saffran. Min skörd testas i laboratorium och motsvarar kategori 1 enligt standarden ISO 3632-1. Jag säljer även stora mängder av crocus sativus-lökar från juni till augusti.
Frankrike, Fleurance
... utvecklings- och självförsörjningsprojekt. Vi erbjuder kakao, kaffe, frukter, choklad, te, kex, sylt, snacks, ris, kryddor... alla från ekologiskt jordbruk. Vi arbetar med både privatpersoner och professionella genom kollektiv catering, caféer/restauranger och kommunala myndigheter.
LE BONHEUR EST DANS LE POT är ett företag som specialiserar sig på tillagning av ekologiska färdigrätter. Företaget utvecklar ett sortiment av konserverade färdigrätter baserade på spannmål, grönsaker och baljväxter. LE BONHEUR EST DANS LE POT erbjuder därmed soppor, spannmål, puréer, lokala recept, reseinspirerade recept, naturliga grönsaker, italienska specialiteter, sylt och rätter i förpackningar.
Frankrike, Blénod-les-Toul
... Bullignys territorium, så ligger källarna och kontoren i Blénod-les-Toul. Domaine Claude Vosgien erbjuder guidade turer av källarna och provsmakningar samt fikastunder på gården. Ett tillfälle att upptäcka côtes-de-toul, marc, spritdrycker och likörer samt lokala produkter som mirabell-soufflé, lorraine-pajer, foie gras eller sylt.
Frankrike, LE MANS
Vi är hantverkare - tillverkare av sylt, sorbet, våfflor och ekologiska crêpes sedan 1986. Vi är även importörer av ekologiska exotiska frukter från Togo, Kamerun och Burkina Faso, som sedan distribueras till grossister. Vi säljer våra bearbetade produkter till butiker samt direkt till konsumenter. Vi kan skicka våra produkter till Frankrike och Europa. Tveka inte att kontakta oss för prover och priser.
Frankrike, Marmande Cedex
... konstruktionskontor kan tillverka skräddarsydda maskiner som är specifikt anpassade efter kundernas behov, vilket gör dem unika jämfört med sina konkurrenter. AURIOL exporterar varje år mellan 10 och 20 % av sin produktion utanför Frankrike och är intresserade av nya potentiella marknader, som Kanada, där företaget också har ett sortiment av utrustning, särskilt mycket stora kokkärl, som möter behov inom snabbt växande sektorer, som hantverksmässig eller industriell sylt.
Frankrike, Courville Sur Eure
... är kapabla att dosera produkter med mycket varierande egenskaper. Yoghurt, kvarg och färsk grädde, smältost och ostspecialiteter, desserter, andra bredbara produkter, karamell, honung, fruktsåser, sylt, kompott. NOVA producerar också en serie semi-automatiska och automatiska maskiner för växtskyddsprodukter, kemikalier, kosmetika och produkter som: mejeriprodukter, produkter baserade på frukt och grönsaker, såser, drycker.
Frankrike, Saint Didier
Traditionell nougat från Provence, vi karamelliserar honungen från våra egna bikupor genom en mycket intensiv kokning i små koppargrytor, sedan flamberad med cognac och parfymerad med apelsin. De rostade mandlarna från våra planteringar på Ventoux-terasserna tillsätts hela, allt är täckt med oblatblad. Tillverkning av nougat, produktion av honung och sylt.
Frankrike, Marseille
... väljer ut välrenommerade märken för deras smak och kvalitet i sitt ursprungsland. Vi erbjuder: - konserverad fisk i burk eller glas: tonfisk, sardiner, ansjovis, spratt ... - specialiteter i burk eller i förpackning: mechouia-sallad, hummus, chakchouka, mloukia, antipasti - såser, kryddor, harissa - olivolja - oliver - bottarga från Grekland - mandelmjölk (flera varianter) - sylt, honung och pålägg - halva...
Frankrike, Saint Georges Sur Loire
Kom och upptäck Anjous specialiteter, både söta och salta. Sätt ihop dina egna gourmetkorgar med te, godis, viner, terriner, rätter, sylt, choklad, peppar, kryddor, kaffe....
Andra produkter
Costa Rica Kaffe
Costa Rica Kaffe
Portfölj (1)
Frankrike, Virazeil
Känd och erkänd för den höga kvaliteten på sina kokta syltar, fortsätter Lucien GEORGELIN traditionen av sylt från din barndom. Beredda av säsongens frukter, plockade vid rätt tidpunkt och kokta över öppen eld i en koppargryta, har våra fruktberedningar den så karaktäristiska smaken av sylt som endast våra mormödrar hade receptet på. Det är det anrika varumärket för sylter från Lucien Georgelin. Hans credo: specialiteter från bygden, hälsosamma och baserade på regionalt hantverk, med smaken av förr i tiden och en touch av kreativitet.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play