Polen, Brzozów
... gelatin. Det löser sig vid 85-95 grader Celsius, medan det tjocknar vid 32-35 grader. Du behöver alltså inte ställa det i kylskåp. För att uppnå den genomsnittliga geléfastheten används en andel: 1 skopa (platt tesked) agar per 1 kopp vätska. Lös agar i en liten mängd kallt vatten och tillsätt till kokande vatten, koka i några minuter. Agar kan också användas för att göra sylt. Tillsätt 1-1,5 teskedar agar för 1,5 kg frukt och 500 g socker.
Portfölj (781)
Polen, Warszawa, Poland
... Citronsyra används som konserveringsmedel i inläggningar och burkar samt som förtjockningsmedel i såser, krämer och sylt. Den förbättrar jäsningen i bakverk och är en nyckelingrediens i produktionen av ost och öl. Citronsyra används också inom andra industrier. Den fungerar som ett kelateringsmedel och vattenavhärdare i tvättmedel och tvålar, som gödningsmedel inom jordbruket och som ett tillsatsmedel för djurfoder. Den finns också i kosttillskott och läkemedel inom den farmaceutiska industrin.
Portfölj (278)
Polen, Paczewo
...Ekologisk äppelfiberberedning är ett löst, homogent pulver med en lätt sönderdelande konsistens (små klumpar är tillåtna). Färgen är gul till ljusbrun. Smak och doft är karaktäristiska för äpplen, utan främmande lukter och dofter. Användning: Ekologisk äppelfiberberedning kan användas som förtjockningsmedel vid produktion av sylt, marmelad och såser. Vi kan också packa det i detaljhandelsförpackningar (150 g rör).
Portfölj (59)
Polen, Wrocław
...Plommon i choklad 125 g Jordnötter i karamell 125 g Smakulki - chips i choklad 140 g Snöflinga Pepparkaka Mörk choklad med nötter 65 g Vaniljmjölk 200 g Chokladtryfflar 125 g Chokladgodisar med nötfyllning 125 g Körsbär i choklad 125 g Sylt: blåbär, jordgubb, körsbär 3 x 40 g Presentsetets storlek: Stor...
Portfölj (179)
Polen, Zalesiaki
...De grundläggande produkterna från Frukt- och Grönsaksbearbetningsanläggningen "WaldiBen" är: pepparrot, majonnäs, inlagda gurkor, tomatkoncentrat, inlagd paprika, blandade grönsaksalléer, kompott, sylt och sirap. Stekt kål, stekta rödbetor, inlagda tomater, gula körsbär, röda och blandade. I vårt sortiment har vi också inlagd ärtor och inlagd majs.
Polen, Kraków
Vårt företag har funnits sedan 1993. Alla våra produkter tillhör premiumgruppen utan konserveringsmedel, bland de viktigaste kan vi nämna grönsaker, frukter, sirap och sylt. Alla av högsta kvalitet, smakfullt förpackade i fina burkar och i lantlig förpackning som hänvisar till deras smak och kvalitet. Vi är ett företag som ständigt utvecklas och fortfarande erövrar nya regioner i världen. Vi uppmuntrar till samarbete.
Frukt- och grönsaksbearbetningen i Radzice Duże grundades i december 1962. Sedan starten har anläggningen specialiserat sig på frukt- och grönsaksbearbetning. Radzice-fabriken producerar bland annat sylt och marmelad med ett brett utbud av smaker (körsbär, jordgubbe, blåbär, aprikos, ros osv.) samt stekta äpplen och plommonmarmelad. Dessutom erbjuder vi olika typer av grönsaksprodukter och...
Makarony Polskie S.A. är en av de största och mest dynamiskt växande pastaproducenterna i Polen. Makarony Polskie S.A. erbjuder ett brett utbud av äggpasta och utan ägg (även rullad och pressad) som produceras i många olika former: snäckor, bögar, trådar, musslor, spaghetti, fjädrar och andra. Vårt utbud inkluderar också: färdigrätter, ister och patéer, sylt, grönsaksprodukter, sirap, köttprodukter. Vi exporterar till: USA, Singapore, Kina, Storbritannien, Irland, Österrike, Frankrike, Tyskland, Ryssland, Ukraina, Vitryssland, Litauen, Lettland, Estland, Rumänien, Slovakien, Bulgarien.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play