Frankrike, Avançon
...La Moutarde au Miel är en klassisk krydda som förenar sötman från honung med stinget från senap. Denna blandning är perfekt för dem som söker en balanserad och smakrik smak. Med en nettovikt på 250g är denna senap idealisk för att komplettera dina kött, fisk eller grönsaker. Den kan också användas i dina recept för dressingar eller marinader för att ge en söt-salt touch. Dess släta konsistens och delikata smak gör den till ett perfekt val för vardagsmåltider eller speciella tillfällen.
Portfölj (62)
Frankrike, Marseille
...surhetsreglerande medel E330, konserveringsmedel E202, E270. Ingredienserna kan orsaka reaktioner hos allergiska och/eller intoleranta personer. Följande allergener hanteras i produktionsanläggningen: skaldjur, fisk och kräftdjur. Energi: 372 kJ/89 kcal Fetter: 5 g Proteiner: 11 g Salt: 1,7 g FÖRPACKNING: Burk på 2,9 kg...
Portfölj (145)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - 99 % Vint vinäger från ekologiskt jordbruk - 1 % Truffel-arom Användningstips: Kryddning av sallader, vita kött, foie gras och fisk. Denna produkt finns även i bag-in-box på 3-5-10 liter, i fat på 220 liter, i container på 1000 liter på begäran. Finns också i 25 cl.
Portfölj (132)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... druva, karamell och tränoter där den mognar. Allt detta gör denna vinäger till en verklig krydda som lyfter de rätter den följer med. Används tillsammans med San Carlos extra jungfruolivolja eller Pago Baldios San Carlos, kommer denna blandning att förvandla dina rätter till stor glädje för dina smaklökar. Rekommenderas för inläggningar, vilt, fågel, nötkött, fisk och skaldjur... Flaska glas 250ml...
Portfölj (198)
Frankrike, Mietesheim
... Ingredienser: Pepparrot, vatten, solrosolja, vetestärkelse, vinäger, salt, modifierad stärkelse, syra: natriumacetat, citronsyra, förtjockningsmedel: xantangummi, naturliga aromer, konserveringsmedel: kaliumsorbat, natriumbisulfit, färgämne: titandioxid. Finns också i glasburk 35g, i burk 200g och i hink 1kg.
Portfölj (80)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Estragon, vars latinska namn (dracunculus) betyder "liten drake", är en juvel i det franska köket! Den är särskilt känd för sin intensiva anisaktiga smak och lätt kamferaktiga ton. Estragon är en del av de fina örterna, och dess aromer passar utmärkt med ägg, kött, fisk och förhöjer de flesta såser: béarnaise, tartar, majonnäs, vinaigrette, tomatsås eller aromatiserat smör. Det går att aromatisera vinäger genom att helt enkelt lägga en gren i flaskan. I infusion är den känd för sina lugnande egenskaper.
Matchande produkter
Dragon
Dragon
Andra produkter
Cébette
Cébette
Portfölj (30)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play