Frankrike, Melle
Melle et une Pâte är en pastatillverkare baserad i Melle nära Marais Poitevin (79). Vi producerar utmärkta torra och färska pastar med lokala råvaror. Våra pastasorter är unika och vi erbjuder originella smaker: björnlök, alger, nässla, saffran, ängsblomma, kantarell, spirulina, hampafrö, pepparmynta och Espelette-peppar. Vi är stolta över att garantera en verklig kvalitet på våra produkter. En de...
Portfölj (31)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
...Sammansättning: 100% Mjukt Vetemjöl och Vatten Tillagning: max 4 till 6 minuter Förvaring: på en torr och tempererad plats. 4 Former: Penne, Snurror, Snäckor och Curvi Rigati Allergen: Gluten Pasta: 500g...
Portfölj (10)
Frankrike, Ostwald
... hantverksmässig! Du kommer att älska vår pasta i gemilli-form! Och för en mjukt krispig textur, välj al dente tillagning. Användartips: koka upp vattnet, snabb tillagning 3/4 minuter för att bevara näringskvaliteten, servera kall eller varm. Förvaring: i en sluten behållare, torrt, skyddat från ljus. Ingredienser: gammalt vetemjöl, vårt hampamjöl, vatten Innehåll 250g till 2,5kg Förpackning i...
Portfölj (12)
...För att prata om pasta skulle vi behöva timmar. Det var min gammelfarfar som initierade vår familj i den ädla konsten att tillverka hantverksmässig pasta vid kvarnen i Palena, med vattnet från floden Aventino. Sedan kom kriget... Det var sedan min farfar, under Italiens återuppbyggnad, som ägnade sig åt detta guld, gjort av durumvete, vatten och tålamod. Inget annat. Och jag skulle vilja föra...
Portfölj (9)
Frankrike, Fontanes
Sedan 1985 har Maison Wurfel blivit specialist på svamp i alla dess former: torkad, i olja, som kulinariska hjälpmedel, färdigrätter eller terriner. Vi erbjuder även hantverksmässig pasta, pålägg, sötsaker med en del av vårt urval i ekologisk kvalitet. I vår strävan efter äkthet och kvalitet erbjuder Maison Wurfel också ett urval av unika produkter från olika terroirer. Maison Wurfel är idag...
Frankrike, Nimes
... från Modena, hantverksmässig pasta av gamla eller glutenfria spannmål, pestos och andra färdiga såser). Vi erbjuder också utbildningar i provsmakning och kombination av olivoljor med olika kök, samt naturutflykter i olivlundar i Italien. Vår offentliga webbplats är för närvarande inte heltäckande när det gäller våra erbjudanden.
Frankrike, BEDARRIDES
...Vår regionala verksamhet är helt hantverksmässig vilket gör att vi kan uppnå en högre kvalitet på våra produkter: gnocchi, specialitet med bläckfiskbläck, tagliatelle, tagliatelle med basilika, spenatgirelle, ricotta, köttfyllda cannelloni, tillagad tomatsås, tomatsås med basilika, tomatsås med oliver.
...Hantverksmässig pasta gjord på källvatten, grönsakspasta och tagliatelle med AOC Piment d'Espelette av Patrick CADIX, Mästare Pastakock i Gascogne!
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play