Frankrike, Trebedan
... tvättning) Så snart frukten syns: Minska till hälften Efter skörd och på hösten Förpackning: 5 kg – 10 kg – 25 kg Användbar inom ekologiskt jordbruk Användning som beläggning på träd: I slutet av vintern utanför frostperioden Att måla fruktträd med kaolin hjälper dem att skydda sig mot canker och svampsjukdomar (monilios, äppelskorv…). Att kombinera med komjölk ger bättre vidhäftning på stammarna. VIKT:ND MÅTT:ND VIKT:1 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg...
Portfölj (41)
...Le Metton, skummad mjölkost, används huvudsakligen för att tillverka cancoillotte, en ost baserad på komjölk. Med sin erfarenhet inom livsmedelsindustrin har TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES utvecklat en helt automatisk Metton-kvarn, som integrerar alla faser av design, tillverkning, utveckling och industrialisering. Denna senaste generationens Metton-kvarn, som styrs via en helt...
Portfölj (104)
Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
...Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och lagringsbakterier, Förstärkare: kalciumklorid. Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003/EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO upp till 0,9 % i...
Frankrike, Belley
...Våra presspåsar för Filtre Berge har utvecklats i samarbete med många mejerier. Våra presspåsar för Filtre Berge möjliggör separation av ostmassa och vassle. De möjliggör en jämn avrinning av ostmassan, oavsett om det är getmjölk, komjölk eller fårmjölk. Mycket enkla att använda, stor kapacitet, anpassade till säsongsvariationer, stor kontroll över den torra substansen. Egenskaper: Kedjetrådar...
Portfölj (30)
Frankrike, Marseille
...Produktbeskrivning: ost av råmjölk med skyddad ursprungsbeteckning (D.O.P.). Egenskaper: • Utseende: grov skorpa i mer eller mindre intensiv rosa färg; osten har en halmgul färg med typiska gröna ådror; skorpan är icke ätbar. • Vid beröring: konsistensen på osten är ganska mjuk. • Doft: angenäm och aptitretande. • Smak: speciell och intensiv. Ingredienser: • Hela komjölk från gårdar belägna i...
Portfölj (9)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Morötter*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pastöriserad komjölk) (14%), salt, mjölksyrabakterier och lagringskulturer), solrosolja*, lök*, salt, rismjöl*, äppelcidervinäger*, svartpeppar* *Ingredienser från ekologiskt jordbruk - Allergener Användningstips Perfekt för att bre på skivor av färskt bröd, för att komplettera grönsaksstavar eller grissini. Du kan också förgylla dina mackor med andra...
Portfölj (37)
Frankrike, Saint-Etienne
...Mjukost med blåmögel gjord på pastöriserad komjölk, dess pasta är vit, slät med öppningar och mögel. Dess textur är fin och smältande, fast, icke klibbig. Dess skarpa smak, typisk för blåmögelost, kommer att lyfta smaken på dina rätter; pizza, sallader, såser eller som ingrediens.
Portfölj (187)
Frankrike, Hélette
... konserveringsmedel, och med naturliga skorpor: fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad på träplatta, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med 5 till 6 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 4 månaders mognad, Petit Agour-tommet av råmjölk med chili, baskisk komjölksost, komjölk-fårmjölksost, tegel av fårmjölk, fårmjölk med Espelette-chili, get-fårmjölksost, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med Espelette-chili, getost. Maison Agour erbjuder hela ostar, halva ostar, i portioner, skivade.
Frankrike, Montmorot
...Morbier med skyddad ursprungsbeteckning AOC. Morbier med skyddad ursprungsbeteckning AOC. Franska hårdostar Comté AOP eller AOC. Våra ostar av komjölk är franska ostar av halvfast och hård typ. Vi marknadsför och exporterar våra pressade ostar, riven ost...
Portfölj (18)
Fransk tillverkare av kvarg, ekologisk keso, ekologisk yoghurt. Tillverkare av kvarg av komjölk, getmjölk, fårmjölk. Tillverkare av 0% keso med bärsås. Tillverkare av yoghurt av getmjölk. Tillverkare av keso av getmjölk. Tillverkare av kvarg av getmjölk. Tillverkare av kvarg av fårmjölk, keso av fårmjölk. Tillverkare av ost av komjölk. Tillverkare av ost av getmjölk: mini getost från regionen, getost... Tillverkare av ost av fårmjölk: formad fårost... Tillverkare av Chavignol-getostar... Fransk tillverkare av dessertkrämer. Tillverkare av mjölkchoklad med salt från Guérande;...
Frankrike, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Osttillverkare. Det familjeägda företaget Chavegrand samlar in sin mjölk från 135 lokala mjölkproducenter av komjölk och 20 producenter av getmjölk. Det är specialiserat på tillverkning av mjuka ostar som camembert, coulommiers och brie. Vi arbetar främst för detaljhandelsmärken och producerar mer än 8000 ton ost per år. Vi anpassar vår produktion efter era behov när det gäller smak...
Frankrike, Lezat Sur Leze
Biochamps är ett oberoende hantverksföretag som inte tillhör någon industriell grupp, beläget i Lézat i Ariège mellan Toulouse och Pyrenéerna. Företaget erbjuder ett komplett sortiment av färska produkter baserade på komjölk, fårmjölk och soja. Sedan 1987 har Biochamps varit en bearbetare av livsmedel som uteslutande kommer från ekologiskt jordbruk: det finns ingen samexistens av ekologiska och icke-ekologiska råvaror i deras produktionsprocess.
Frankrike, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES och Coopérative Laitière du Pays Basque samlar ett hundratal får- och nötköttsproducenter, alla från Baskien. Vi erbjuder därför ett brett och unikt sortiment av ostar som består av får-, get- och komjölk. Våra fårproducenter är engagerade i en AOP Ossau-Iraty-process och våra nötköttsproducenter i en Bleu-Blanc-Coeur-process.
Frankrike, Cambrai
Beläget i hjärtat av staden Cambrai, precis bredvid den ikoniska täckta marknaden, ligger Au Fil du Fromage, Ost- och Mejeributik som erbjuder ett brett utbud av ostar och gårdsprodukter inom räckhåll... Vi har nöjet att välkomna er och ge råd om vårt stora utbud av ostar. I din ostbutik kommer du utan tvekan att hitta den ost som passar dig, oavsett om det är: Getmjölk, Komjölk, Fårmjölk eller...
Frankrike, Lyon
Beläget i Lyon Perrache, har företaget Piollat varit verksamt i hjärtat av staden i fyra generationer och är specialiserat på grossistförsäljning av olika mejeriprodukter. Bland de senaste familjeföretagen som erbjuder ett sortiment av högkvalitativa mejeriprodukter, erbjuder vi ett utbud av AOC-ostar (kontrollerad ursprungsbeteckning) från alla ursprung, inklusive komjölk, getmjölk och fårmjölk.
Frankrike, Gouzon
Tillverkare av Creusois-ostar. Tillverkare av traditionella komjölksostar. Producent av thermiserad mjölkost från Limousin. Tillverkare av råmjölksostar från Limousin. Creusois-ostar av thermiserad komjölk. Tillverkare av ostar från Limousin: Limouson med traditionell lagring, Limouson i ren tradition. Tillverkare av Limousin-ostar formade med skopa. Tillverkare av smält ost för pommes frites med camembert.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play