Frankrike, Saint-Bonnet De Rochefort
...Kosttillskott som bidrar till att upprätthålla en normal tanduppsättning. Lactobacillus plantarum, vitaminerna C och D. Förpackning med 2 blister med 15 sugtabletter med äppelsmak. PiLeJe Industrie garanterar säkra och stabila mikrobiotiska formler över tid genom en rigorös utvärderingsprocess av tillgängliga stammar av mjölksyrabakterier och bifidobakterier, från det initiala urvalet till den färdiga produkten som säljs. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning för att säkerställa normal funktion av tänder och tandkött. Vitamin D bidrar till att upprätthålla en normal tanduppsättning.
Portfölj (13)
Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
...Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och lagringsbakterier, Förstärkare: kalciumklorid. Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003/EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO upp till 0,9 % i...
Frankrike, Moncoutant Sur Sèvre
...Mjölksyrabakterier 1 - Tillskott av mjölksyrabakterier 2 - Underhåll av slemhinnor 3 - Stöd för energimetabolismen 4 - Underhåll av naturliga försvar 5 - Hjälp med funktionen av matsmältningsenzymer Bakterier lever i symbios i tarmen, denna samling kallas tarmmikrobiota. Balansen i denna mikrobiota säkerställer: en bekväm matsmältning och immunitet, utan uppblåsthet. Myriaflor® Sticks innehåller...
Portfölj (42)
Frankrike, Marseille
... provinserna inom "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); • Utvalda mjölksyrabakterier (1,5%); • Utvalda mögelsorter av släktet Penicillium (0,01%); • Torkat havssalt (0,21%); • Animaliskt löpe (0,02%)...
Portfölj (9)
Frankrike, Soreze
... har utvecklats efter flera års forskning för att hitta en produkt som är lätt att använda och lagra, effektiv och välbalanserad. Den kombinerar både löpe och mjölksyrabakterier som behövs för tillverkning av färskost i en lättanvänd pulverform. Denna ferment och detta löpe möjliggör även tillverkning av kvarg. Skillnaden ligger i tillverkningsprocessen där kvarg är mer avrunnen än färskost. Faktum är att färskost, till skillnad från kvarg REF:FROPFRAI Sammansättning: Löpe, mjölksyrabakterier, kalciumklorid, hjälpämne maltodextrin Tillverkad i: Frankrike...
Portfölj (195)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Morötter*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pastöriserad komjölk) (14%), salt, mjölksyrabakterier och lagringskulturer), solrosolja*, lök*, salt, rismjöl*, äppelcidervinäger*, svartpeppar* *Ingredienser från ekologiskt jordbruk - Allergener Användningstips Perfekt för att bre på skivor av färskt bröd, för att komplettera grönsaksstavar eller grissini. Du kan också förgylla dina mackor med andra...
Portfölj (37)
Frankrike, Le Thor
...Vår pollen skördas i Frankrike i regionen Isère. Pollenet skördas av bin när de samlar nektar från blommor. Det består av proteiner, aminosyror, kolhydrater, fibrer men också av mjölksyrabakterier, vitaminer, d...
Portfölj (44)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: 55,4% cashewnötter, vatten, muscovadosocker, 7,2% roquefort (råmjölk från får, salt, löpe, mjölksyrabakterier, penicillium roqueforti), majsstärkelse, salt, 0,28% timjan. Nutritional values per 100g: Energi 1628Kj, 391 Kcal, fett 27g, varav mättade fettsyror 6,4g, kolhydrater 25g, varav socker 12g, protein 12g, salt 1,1g.
Portfölj (109)
Frankrike, Orléans
... (60 mg), mjölksyrabakterier (Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum) (4,5 miljarder mikroorganismer) Fransk tillverkning Noggrant urval av råvaror: kvalitet, egenskaper, koncentration av aktiva ämnen, växter behandlade enligt naturliga tekniker för att alltid vara närmare naturen och i harmoni med den. ANVÄNDNINGSTIPS: Ta 2 kapslar med ett glas vatten på morgonen och vid lunchtid före måltider. Vikt: 30 g Mängd / Innehåll: Burk med 40 vegetabiliska kapslar...
Portfölj (46)
Frankrike, Prades-Le-Lez
CHR HANSEN FRANCE SAS är den franska dotterbolaget till den danska koncernen CHR HANSEN, specialist på tillsatser och tekniska hjälpmedel för livsmedelsindustrin (mjölksyrabakterier, koagulerande enzymer, färgämnen, antibiotikatester, aromer). Våra produkter är avsedda för livsmedels- och hälsovårdsindustrin. Vi utvecklar lösningar med naturliga ingredienser såsom mjölksyrakulturer, enzymer och...
Frankrike, Brive La Gaillarde
... trötthet, stärker försvaret, främjar god tarmtransit, deltar i underhållet av huden, håret och synen i synnerhet. Det har också en intressant aromatisk komplexitet för matlagning. Vårt färska pollen sorteras samma dag som det skördas och läggs omedelbart i frysen för att bevara alla dess egenskaper, särskilt mjölksyrabakterier som är användbara för tarmfloran och enzymer. Våra honungar Våra...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play