...Gorgonzola är en ost med rå mjölk av ljusgul färg, vars gröna ådror beror på mögelprocessen, det vill säga bildandet av mögel. I den söta versionen är den krämig och mjuk, med en speciell och karaktäristisk smak, något kryddig. I den kryddiga versionen har den en mer uttalad och stark smak, vars pasta är mer mögelbildad, fast och smulig. Producerad med pastöriserad mjölk från gårdar belägna i ursprungsområdet med tillsats av mjölksyrabakterier och utvalda mögelsorter, naturligt fri från laktos. Den finns tillgänglig i de klassiska formaten.
Italien, Martina Franca
Pioggia Store är ett italienskt företag som är ledande inom produktion och distribution av typiska livsmedelsprodukter från Puglia, med fokus på export till internationella marknader och grossistverksamhet. Tack vare en noggrant utvald råvaror, som enbart kommer från lokala odlingar och uppfödningar, garanterar vi autentiska och högkvalitativa produkter. Vårt sortiment inkluderar färska ostar som ...
Portfölj (29)
Italien, Cadorago
... - Cryofast är frysta mjölksyrabakterier i pellets. - Lyoto är ett komplett sortiment av frystorkade mjölksyrabakterier som används för framställning av industriella inokuleringar. - Cryostart är sortimentet av frysta mjölksyrabakterier för framställning av industriella inokuleringar. Upptäck hela sortimentet av mjölksyrabakterier från Sacco för mejerisektorn på webbplatsen!
Portfölj (4)
Italien, Dorgali
...Rigato del Pastore är en ost som fångar den rustika och autentiska essensen av Sardinien. Tillverkad av fårmjölk, lamm- och killinglöpe, salt och mjölksyrabakterier, utmärker sig denna ost för sin intensiva doft och blommiga, vegetabiliska arom. Med en kompakt, ljusgul pasta och sparsamma ögon, erbjuder den en behagligt kryddig smak och en smulig konsistens, som avslöjar en stark och beslutsam...
Portfölj (10)
Italien, Noci
...Caciotta fior di bontà är en färsk ost med tillsatta mjölksyrabakterier, som genomgår en kort torkningsperiod. Trots att det är en halvfast ost, är den krämig inuti med en söt/ något syrlig smak och extremt välsmakande. Vi producerar den även i varianter med chili och oliver. Det är en utmärkt produkt att njuta av ensam eller tillsammans med bröd eller crostini, eller i kombination med sallader eller förrätter.
Portfölj (10)
Italien, Pratola Peligna
...BIFISELLE INTEGRATORE BROMATECH 30 KAPSLAR Kosttillskott med mjölksyrabakterier. Främjar balansen i tarmfloran. Nutritional information för 2 kapslar: Inositol 30 mg; Blandning av mjölksyrabakterier: Bifidobacterium breve BB 03 - mindre än 1 miljard; Bifidobacterium bifidum BB 06 - mindre än 1 miljard; Bifidobacterium longum BL 05 - mindre än 1 miljard; Bifidobacterium lactis BL 04 motsvarande 1 miljard. Ladda ner PDF Användning: Rekommenderas 2 kapslar per dag, efter måltider, med ett glas vatten.
Portfölj (10)
...Mozzarella Julienne/kubad för pizza, gjord på pastöriserad mjölk och levande mjölksyrabakterier INGREDIENSER: Pastöriserad komjölk, salt, löpe.
Portfölj (10)
... använder endast det bästa av teknologin och råvarorna och säkerställer med noggranna kontroller det maximala resultatet. MJÖLKEN kommer uteslutande från KONTROLLERADE GÅRDAR, som omedelbart analyseras och kontrolleras av vårt interna laboratorium. När kontrollerna är godkända pastöriseras mjölken och får mogna med mjölksyrabakterier: utvalda specifika mjölksyrabakterier, som är nödvändiga för att bearbetningen ska lyckas, förbereds i förväg för varje produkt.
Italien, San Fermo Della Battaglia
... - frysning förlänger livslängden på produkter som - som mozzarella - snabbt försämras på grund av mjölksyrabakterier, kylkedjan säkerställer att produkternas integritet och perfekta bevarande kan garanteras även i upp till tolv månader. Välbefinnande, hälsa och respekt för naturen - företaget är certifierat för produktion av ekologisk mozzarella.
Italien, Cornegliano Laudense
Företaget, som grundades på 80-talet, har alltid gjort framsteg tack vare det ständiga engagemanget från personalen som strävar efter att ständigt hitta lösningar i linje med specifika teknologier för att kontinuerligt förbättra mejeriprodukterna med respekt för tradition och typicitet. BIOTEC FERMENTI S.R.L erbjuder ett brett utbud av mjölksyrabakterier som kan tillfredsställa alla produktionsbehov för mjuka ostar, lagrade ostar, smältost och fermenterad mjölk; dessutom främjar och tillhandahåller de odlingsmedier, naturligt löpe, polymerer och livsmedelstillsatser.
Italien, Gioia Del Colle
...Laboratorieanalys: centrifug, analysator för fetter och proteiner, provrör, snabba tester, antibiotikatester, termometrar, kryoskop, butyrometrar, pH-mätare; basisk kemi: hypoklorit, flytande natron, i pärlor och flingor, salpetersyra; tillsatser: citronsyra, trisodium, mjölksyra, rökarom; djurmjölk, växtmjölk, chimosin 100%, mjölksyrabakterier för mozzarella, för ostar, för första salting olika...
Italien, Novara
Probiotical tillhör Mofin Alce-gruppen, som i många år har varit ledande inom produktion av mjölksyrabakterier. De kunskaper som förvärvats under mer än ett halvt sekel av verksamhet har utgjort den kulturella och professionella bakgrunden som krävs för att framgångsrikt möta nya tillämpningsområden. Probiotical grundades för att helt ägna sig åt världen av probiotiska mikroorganismer. Pro Bios...
Italien, Ibi
Produktion av Fior di Latte mozzarella skuren Napoli, tärnad, riven, endast gjord av mjölk, löpe, salt och mjölksyrabakterier, inga konserveringsmedel, inga förtjockningsmedel...
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play