Frankrike, Lyon
MVO Distribution, handlare av alla typer av kött sedan 2002, erbjuder er kött av SVIN / NÖTKÖTT / FÅGEL / KALV / VILT / LAMM / FÅR / ANKA / GÄSS / VILDSVIN / ÄLG / ÅSNESTEK ... till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi förhandlar direkt med våra partner-slakterier och styckare som finns i Frankrike och EU, för att erbjuda särskilt konkurrenskraftiga priser så att ni får maximal ekonomisk lönsamhe...
Portfölj (51)
Frankrike, Creissels
...Saltströare på blockformar eller galler Jämn fördelning genom en saltgardin Koordineringen av salt doseringsrullen och framdrivningen av blockformarna på transportbandet säkerställer en jämn salting.
Portfölj (45)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
...Ett ungt kaviar med en överraskande fräschör som avslöjar den naturliga smaken av lätt saltade ägg. Med en kort mognad på 2 veckor till 2 månader. Tack vare en ren salting har den redan utvecklat aromer av jod och fisk samtidigt som den behåller smaker av nötter och hasselnötter i eftersmaken. För att garantera denna produkt utan konserveringsmedel, sätter vi en sista förbrukningsdag på 2 månader...
Portfölj (18)
Frankrike, Durtal
... miljö. Suverän i tvätt och tilltalande i sin design, den värderar bilden av din stad. Tvätt av alla typer av beläggningar. Avskrapning med kallt vatten upp till 200 bar med CC1200-kåpan. Arbete med manuell kupol CC600 för svåråtkomliga platser. Utrustning för snöborttagning (saltare 1m3, frontblad, omvandlingsskär, snöborste, turbofräs…). Salting genom tvätttank. Kompakt bärande med...
Portfölj (26)
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Frankrike, Goussainville
... bearbetas i enlighet med reglerna för hygien och livsmedelssäkerhet: rostning, salting, beläggning med olika smaker och förpackning. Låt dig frestas av våra pistagenötter, mandlar, cashewnötter, jordnötter, russin, hasselnötter, valnötter, kokosnötter, pekannötter, macadamianötter, sesamfrön, pinjenötter, pumpafrön och solrosfrön, kikärtor... Orienco är garantin för att arbeta med en kvalitetsgrossist.
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... till alla sektorer inom livsmedelsindustrin: bageri-konfektyr, mejeriprodukter, färdigrätter, fiskprodukter, charkuterier, salting, fjäderfä, frukt och grönsaker, handel, köttbranschen. VIF erbjuder anpassade lösningar för varje företagsstorlek, från små företag med ett tiotal anställda, till medelstora och stora koncerner. VIF:s erbjudanden täcker nu alla funktioner: produktion, hantering av fysiska flöden, kommersiell förvaltning, logistik, orderberedning, inköp...
... delning för industriell bakning och Glassmaskiner), SALTING (Injektorer, Steakers, Churners och Salting-linjer), PUSHING (Vakuumpressar, Pushing-linjer och bearbetade produkter, Korvskärare och avklippare, Snörebindare), THERMAL TREATMENT (Tillagningsceller, ångning, torkning, rökning, rostning, intensiv kylning, Tillagnings- och rostningstunnlar, Ångkokare, Torkkammare, Mognadskammare...
Frankrike, Carentan
...Företaget William & James ligger i Carentan i Normandie. Det är specialiserat på rökning av högkvalitativ lax och öring. Från hela fisken till förpackningen av din rökta lax går det flera dagar där en noggrann urval görs, följt av salting med torrt salt, därefter rökning vid låg temperatur och slutligen skärning av tunna skivor med kniv. Dessa olika steg säkerställer kvaliteten på William & James produkter, som bygger på ett hantverkskunnande (Label Maître Artisan), färskhet och kvalitet på råvarorna.
Frankrike, Sablé Sur Sarthe
SCERIA, ett företag som grundades 1991, utvecklar och tillverkar teknisk utrustning för slakt, skärning, slipning, salting, färdigrätter, konservering och hygien. Vi tillhandahåller utrustning för utformning av processer inom livsmedelsindustrin, såsom: transportband, robotisering, skärsalar, kompletta slaktningslinjer, lufttransport, filélinjer, bearbetning, färdigrätter, hygienutrustning...
Frankrike, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING är specialiserat på tillverkning av saltningsmaskiner i alla dess former (injektion-nedsänkning-massage-vakuumosmos...) och termisk behandling (torkning-bakning torr och våt-rökning varm eller kall...). Vi är specialister på utrustning för charkuterier och salting som möjliggör bearbetning av livsmedelsprodukter som till exempel: nuggets, köttbullar, hamburgare eller vårrullar...
Frankrike, Hoerdt
...blandkrossar, vakuumblandare, tryckare, tillagningsceller, rökning, rostning, kylning, atmosfäriska blandare, vakuumblandare, injektorer, skivare, salting, rökning, dosering, blandning för kött, fisk, ugnar, ångugnar, rökugnar, kokare, emulgerare för soppor, såser, majonnäs, senap, upphängningssystem och skalare, portions- och korvskärningssystem, formare och panerare, tillagningsutrustning och fritöser, snabbfrysare, material för transporthantering, tvättmaskiner, tvättunnlar.
Frankrike, MAURON
...Armor Inox: familjeföretag grundat 1972. Vi är specialiserade på konstruktion av lösningar för tillagning och kylning samt hantering av skinkor och färdigrätter. Churning, salting, avfrostningssystem, formning, tillagning/kylning av skinkor och färdigrätter, kryogenisk beläggning av IQF-produkter, pastörisering, överföring och matning av skivmaskiner, kontinuerlig tillagning/kylning av produkter...
...SA SALAISONS PYRENEENNES är ett företag som specialiserar sig på salting av exceptionella skinkor. Salaisons Pyrénéennes tillämpar ett autentiskt hantverk för produktion av skinkor och exceptionella salter. Precis som med stora viner, produceras dessa salter från uppfödning av en kvalitets "druva": Den certifierade vita grisen från Sydvästra Frankrike. Produkter som kommer från "druvan" vit gris presenteras under varumärket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Frankrike, Capdenac Gare
Företaget AVEYRON BOYAUX är en korvfabrik. De tarmar som kommer från 98 % av lammkött samlas in från slakterier i södra Frankrike. De rengörs genom skrapning och salting, och kalibreras, tubas, mäts och saltes igen. De packas sedan och säljs till stora charkuteri-enheter i södra Frankrike.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play