Italien, MILANO
... sin benbas och skuren så att den får en "päronform". Salting sker uteslutande torrt, inslagning sker i naturlig blåsa och bindningen görs för hand med snöre. Ingredienser: Griskött, salt, kryddor. Konserveringsmedel: kaliumnitrat. KG 2,676 NETTOVIKT PRIS PER KG EURO 29,00 FÖRPACKNING 2 ST MINIMI BESTÄLLNING 50 FÖRPACKNINGAR AV 2 ST UTGÅNGSDATUM 26/04/2025...
Portfölj (229)
Företaget Caseartecnica Bartoli i Parma har sedan 1960 tillverkat maskiner i rostfritt stål för produktion och skärning av ost samt för livsmedelsindustrin i allmänhet. De erbjuder ett brett utbud av verktyg för hantering och kokning av mjölk, automatiska, semi-automatiska och semi-manuella verktyg för att skära ost i små, medelstora och stora mängder, lösningar som fungerar både individuellt och ...
Portfölj (47)
Italien, Annone Di Brianza
...Maskiner idealiska för laboratorier eller små produktioner. Maskiner idealiska för laboratorier eller små produktioner. Studerad både för massage och för salting av kött såsom: kokprosciutto, vitt kött, osv. Dessutom kan den användas tack vare de medföljande tillbehören för blandning av kryddor och/eller droger. Elektrisk styrutrustning med elektronisk hastighetsreglering och inställning av arbetscykler via PLC. Serie ME-V med möjlighet till vakuum.
Portfölj (23)
...De främre delarna av grisen har en fin muskulatur och en lycklig balans mellan magert och fett. Särskilt nackmusklerna, som grisen utvecklar när den äter och gräver. Detta är skärningen av coppa som, efter salting, peppar, kryddor, vila, är inslagen i naturligt tarm, torkad i kulleluft, och lagrad i minst fyra månader. Skivan kommer att vara som ett kompakt mosaik, intensivt röd-rosafärgad, med en doft av fräschör, söt, delikat smak, av stor finess.
Portfölj (10)
Italien, Cremona
...men alla är ovärderliga, precis som i de gamla recepten. Den långa mognaden dag för dag på "rätt avstånd" för att ge en oemotståndlig doft och smak med salting och handbindning. De dagliga kvalitetskontrollerna, den maniska uppmärksamheten på att vårda excellens, det exklusiva valet av ädla kött av högkvalitativ italiensk sort. Värdefulla ingredienser som vi lägger i våra charkuterier varje dag...
Italien, Castel Goffredo
Skapande av elastiska, ventilerade tuber för att skydda skinkor, axlar, capocolli, koppar, filze, pancetta m.m. från alla typer av insekter under mognadsprocessen. Används genom att trä skinkan, capocollo, m.m. i tuben, direkt efter salting. Storskalig produktion av skyddande tuber för livsmedelsindustrin. Vårt företag, beläget i provinsen Mantova, tillverkar tuber för charkprodukter i syntetiska och naturliga material. Tack vare specialiserade maskiner och fibrer garanterar vi antibakteriska och hållbara produkter. Vi kan dessutom skapa skräddarsydda produkter baserat på kundens behov.
Italien, Gioia Del Colle
...Laboratorieanalys: centrifug, analysator för fetter och proteiner, provrör, snabba tester, antibiotikatester, termometrar, kryoskop, butyrometrar, pH-mätare; basisk kemi: hypoklorit, flytande natron, i pärlor och flingor, salpetersyra; tillsatser: citronsyra, trisodium, mjölksyra, rökarom; djurmjölk, växtmjölk, chimosin 100%, mjölksyrabakterier för mozzarella, för ostar, för första salting olika...
... av populationen. Företaget säljer färsk eller kallrökt siberisk stör, men framför allt kaviar från siberiska och ryska arter (osetra). Det som gör kaviaren speciell är dess färskhet och avsaknad av konserveringsmedel. Kaviaren bearbetas hantverksmässigt enligt traditionella metoder, där man noggrant väljer ut djuren när kvalitetskarakteristika är perfekta när det gäller smak, äggstorlek och konsistens. För salting används en specifik blandning av salt och inga typer av konserveringsmedel tillsätts. Hållbarheten för kaviaren är 90 dagar om den hålls vid en temperatur på 0-3°C.
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play