Frankrike, Hélette
... konserveringsmedel, och med naturliga skorpor: fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 12 månaders mognad på träplatta, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med 5 till 6 månaders mognad, fårost AOP Ossau-Iraty med 4 månaders mognad, Petit Agour-tommet av råmjölk med chili, baskisk komjölksost, komjölk-fårmjölksost, tegel av fårmjölk, fårmjölk med Espelette-chili, get-fårmjölksost, fårost AOP Ossau-Iraty av råmjölk med Espelette-chili, getost. Maison Agour erbjuder hela ostar, halva ostar, i portioner, skivade.
Frankrike, Montmorot
...Morbier med skyddad ursprungsbeteckning AOC. Morbier med skyddad ursprungsbeteckning AOC. Franska hårdostar Comté AOP eller AOC. Våra ostar av komjölk är franska ostar av halvfast och hård typ. Vi marknadsför och exporterar våra pressade ostar, riven ost...
Portfölj (18)
Fransk tillverkare av kvarg, ekologisk keso, ekologisk yoghurt. Tillverkare av kvarg av komjölk, getmjölk, fårmjölk. Tillverkare av 0% keso med bärsås. Tillverkare av yoghurt av getmjölk. Tillverkare av keso av getmjölk. Tillverkare av kvarg av getmjölk. Tillverkare av kvarg av fårmjölk, keso av fårmjölk. Tillverkare av ost av komjölk. Tillverkare av ost av getmjölk: mini getost från regionen, getost... Tillverkare av ost av fårmjölk: formad fårost... Tillverkare av Chavignol-getostar... Fransk tillverkare av dessertkrämer. Tillverkare av mjölkchoklad med salt från Guérande;...
Frankrike, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Osttillverkare. Det familjeägda företaget Chavegrand samlar in sin mjölk från 135 lokala mjölkproducenter av komjölk och 20 producenter av getmjölk. Det är specialiserat på tillverkning av mjuka ostar som camembert, coulommiers och brie. Vi arbetar främst för detaljhandelsmärken och producerar mer än 8000 ton ost per år. Vi anpassar vår produktion efter era behov när det gäller smak...
Frankrike, Lezat Sur Leze
Biochamps är ett oberoende hantverksföretag som inte tillhör någon industriell grupp, beläget i Lézat i Ariège mellan Toulouse och Pyrenéerna. Företaget erbjuder ett komplett sortiment av färska produkter baserade på komjölk, fårmjölk och soja. Sedan 1987 har Biochamps varit en bearbetare av livsmedel som uteslutande kommer från ekologiskt jordbruk: det finns ingen samexistens av ekologiska och icke-ekologiska råvaror i deras produktionsprocess.
Frankrike, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES och Coopérative Laitière du Pays Basque samlar ett hundratal får- och nötköttsproducenter, alla från Baskien. Vi erbjuder därför ett brett och unikt sortiment av ostar som består av får-, get- och komjölk. Våra fårproducenter är engagerade i en AOP Ossau-Iraty-process och våra nötköttsproducenter i en Bleu-Blanc-Coeur-process.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play