...Bruna och vita färska gårdägg i bordskvalitet.
Vi har i flera år levererat kommersiella vita och bruna konsumtionsägg av typen ISA, med följande specifikationer:
S Små ägg upp till 53 g.
M Medelstora ägg 53-63 g.
L Stora ägg 63-73 g.
XL Mycket stora ägg – mer än 73 g.
Förpackningar av 4, 6, 8, 12, 30 ägg...
...• Torr pasta gjord av semolina, oliv, fetaost, tomater, grön paprika.
• Premiumkvalitet och den finaste smaken.
• 100% naturlig - utan smakförstärkare, utan aromer, utan fyllnadsmedel, utan konserveringsmedel osv.
• Rik på kolhydrater.
Vi använder durumvetesemolina odlad i Peloponnesos i Grekland, färskaägg från lokalt kontrollerade gårdar, och de övriga ingredienserna från lokala bönder, knådad och torkad i vår verkstad.
Alla medelhavssmaker i en tugga pasta.
...MODERN ENHET FÖR GREKISK BIOLOGISK UPPFÖDNING AV FÅGELVILT "Ortygia" FÖRSÄLJNING AV VILTRYMD OCH ÄGG AV VILTRYMD. FÅGLAR FÄRSKA - FRYSTA. ÄGGFÄRSKA ELLER FÖR KLÄCKNING. ÄGG INLAGDA I ÄTTIKA. ITALIENSKA FÅGLAR FÖR TRÄNING AV JAKTHUNDAR. FASANER, RÖDA FASANER OCH KOLCHISKA FASANER.
... traditionella pontiska produkter som perec, siron och evreston, bakade i en traditionell sats som är speciellt konstruerad för vårt laboratorium. Våra värderingar är djupt kopplade till kvalitet, integritet och ansvarskänsla. I vår pasta hittar du inga konserveringsmedel, kemiska färgämnen eller dehydratiserade råvaror (ägg, grönsaker eller mjölkpulver). Istället skaffar vi färskaägg från Neo Prodomo i Imathia och mjölk från en boskapsuppfödare i Triopotamos i Veria. Mjölet kommer från de certifierade kvarnarna Koutsiares.