...Upptäck vårt urval av färskaägg, från höns som hålls utomhus under optimala förhållanden. Våra ägg samlas noggrant in för att garantera en exceptionell färskhet och hög kvalitet. Rika på viktiga näringsämnen är de perfekta för alla dina recept, oavsett om det handlar om bakverk, lagade rätter eller läckra frukostar. Beställ nu för att njuta av den autentiska smaken och kvaliteten på våra färskaägg.
...Franskt företag specialiserat på uppfödning av vaktlar i Vosges. I över 50 år har detta familjeföretag fokuserat på djurens välbefinnande och kvalitet. Vaktlarna föds, uppföds, slaktas och bearbetas i våra egna anläggningar. Vi använder lokala växtbaserade foder. Vår kunskap ligger dels i expertisen i urvalet av djuren och dels i de utmärkta uppfödningsförhållandena. Vi marknadsför alla våra färska/frostade produkter i Frankrike, Europa och för export.
...De insatser som gjorts av produktionen har resulterat i specifikationer för omvandling till kokta och färska charkuterier: korv, lantpaté och skinka.
Flera företag kända för sin expertis ingår i Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) och Herta i Illkirch (67).
...En svartlökskaka, läcker och originell, att dela med familj eller vänner. Ett handgjort recept, framtaget i samarbete med det hantverksmässiga bageriet Carrément Bon.
INGREDIENSER
Vete* , färsk smör från Isigny*, fullkornsmjöl av mandel*, färskaägg*, svartlök* (6%), psyllium*, salt från Noirmoutier.
FÖRVARING
Förvaras i rumstemperatur och skyddat från ljus.
Hållbarhet: 3 månader.
FÖRPACKNING
Våra kakor är förpackade i en påse av helt biobaserad cellulosa på 70g. Påsen är komposterbar.
...Det skalade hårdkokta ägget är en kvalitetsprodukt som sparar tid och energi. Denna produkt används vid tillagning av förrätter, blandade sallader...
Extra färskaägg
Höns uppfödda på friland
Ekologisk märkning
Förpackning: 45, 50, 75, 90, 140, 150, 180 ägg...
...Automatisk flerproduksmaskin för färska och rumstempererade produkter 24/24. Produktkoder: ROBOMAT24BTBRI8139908 (med kontaktlös läsare Ingenico UC180) ROBOMAT24BTBRY8139908 (med kontaktlös läsare YONEO) ROBOMAT24BTBRN8139908 (med kontaktlös läsare NAYAX) ROBOMAT24BTBRV8149908 (med läsare med och utan kontakt VALINA) Den automatiska butiken 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan, precis som du...
...Du kommer att älska dina cocktails gjorda på passionsfrukt!
Passionsfrukten, även kallad grenadill, är en liten tropisk bär som är stor som ett ägg. Dess aromatiska fruktkött innehåller många små svarta frön som utgör en mycket bra källa till kostfiber. Njut av den i en sallad med papaya, mango och ananas. Den passar också bra med maräng i en välkänd dessert, pavlova. I en salt version passar den utmärkt till grillad fisk.
...Den sällsyntaste, den största och den dyraste.
Stora pärlgrå korn, mycket delikat textur, en stor balans. Smaker av smör, nötter och färskaägg, mycket lång i munnen. Mytisk.
** Klicka för att lära dig mer **...
...Pepparkaka med nötter 250g,
Honung från regionen Centre 50%, vetemjöl och rågmjöl från Sologne, vatten, nötter 5%, färskaägg, färsk smör, bakpulver natriumbikarbonat, havssalt från Guérande, kryddor stjärnanis, kardemumma, kanel, nejlika.
Innehåller gluten, kan innehålla spår av ägg och nötter.
Förvaras torrt och svalt.
Energivärden per 100g produkt
Energi 1376 KJ / 329 Kcal
fett 4.5 g
varav...
...Ekologisk durumvete, färska ekologiska ägg, ekologiskt spenatpulver, allt tillverkat i Frankrike.
Genomsnittligt näringsvärde per 100g:
ENERGI: 1515kj / 362kcal
PROTEINER: 14g
KOLHYDRATER: 69,9g varav sockerarter 1,9g
FETT: 2,4g varav mättade fettsyror 0,5g
FIBER: 4,1g
SALT: 0,02g
Allergener: Innehåller GLUTEN, ägg och eventuella spår av soja.
HUR MAN TILLAGAR DEM:
4 till 6 minuters koktid ungefär, i kokande vatten.
Ean13:3701511707781
Referens:TagliatelleBioEpinardFrance1...
...
Ingredienser:
1 pajdeg
200 g färsk getost
4 ägg
200 ml grädde
1 matsked skurna cibouletteblad
Salt och peppar, efter smak
Förberedelse:
Förvärm ugnen till 180°C.
Lägg pajdegen i en pajform och nagga den med en gaffel.
Smula den färska getosten över pajbotten.
Referens:AR805132
Ean13:3760306805132...
...Vill du ha en sås som passar till dina vita kött, skaldjur eller ägg? Denna Jalapeno-sås är mild men kryddig, syrlig och lätt söt, behagligt förhöjd av en skvätt rom som ger den den karaktär som behövs.
En blandning av färska Jalapeno-chili och färska paprikor så att du kan njuta av smakerna av dessa. Citrusen är där för att ge den citrusaktiga tonen som passar med Jalapeno, vitlök och lök som...
...Dessa pasta är 100% hantverksmässiga! Faktum är att alla ingredienser är färska. Äggen kommer från frigående höns, och mjölet kommer direkt från kvarnen i klostret.
För att tillverka dessa hantverksmässiga pasta bryter munkarna i det alsaciska klostret mellan 800 och 1000 ägg per dag, för hand!
Efter mer än ett halvt sekel i tjänst för ost och ostproducenter bekräftar Odéon år efter år sin ställning som den största specialisten på ostar och mejeriprodukter på Rungis-marknaden.
Produkter: Odéons passion!
Smör, Ägg, Ost… allt utom Bof! En unik ostbricka, en palett av gräddprodukter fulla av nyanser, en oöverträffad smörsortiment och självklart färskaägg!
Odéons sortiment består av mer...
...smör, socker, färskaägg, vanilj, kakao, kryddor...), och dekoreras sedan tålmodigt och varsamt för hand utifrån originalmodeller (skapade med 3D-skrivare). EN FÖRSTA GOURMETKOLLEKTION FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG Läckra boxar i vackra förpackningar att spara för alla fester och livets stunder (födelsedag, bröllop, födelse...), trendiga temakollektioner och kakor att ge bort som affärsgåvor för att sätta smaklökar och sinnen i minnet.
... VALFLEURI:s Alsace-pasta består enbart av durumvetemjöl och färskaägg, vilket gör dem unika och ger dem egna egenskaper. Kvaliteten och deras rika sammansättning av färskaägg gör VALFLEURI:s Alsace-pasta till en högkvalitativ produkt som uppskattas av gourmeter.
Crêperiet Keltia Nevez grundades 1982 i Huelgoat (centrala Finistère), en turiststad känd för sin legendariska skog och sina kaos. Våra crêpes tillverkas hantverksmässigt med gårdsmjölk, färskaägg och färsk smör, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Vi erbjuder även ett ekologiskt sortiment med vetemjöl eller spelt. Hantverksmässig tillverkning och lokala ingredienser. Vi lägger stor vikt...