...Tillverkningsprocessen för äggpulver börjar med färskaägg som passerar genom flera avancerade maskiner. Efter att skalet har tagits bort filtreras blandningen och lagras i lagringstankar vid cirka 4 grader, därefter pastöriseras äggen och torkas genom spraytorkning i ett tunt lager. Den slutliga produkten kommer i torr och pulverform. Produkten kallas också ofta "äggpulver", "torkat ägg" eller "dehydratiserat äggpulver".
Den innehåller cirka 30-37% proteinhalt. Färgen varierar från ljusgul till mörkgul. Produkten som erbjuds av Foodcom är fri från GMO.
...Produktions- och handelsföretaget Kayik Sp.z o.o. grundades år 2009. Vi sysslar huvudsakligen med försäljning av följande produkter:
• Färskaägg
• Färsk frukt
• Färska grönsaker
• Odlad svamp (vita/bruna champinjoner, ostronsvamp)
• Säsongsbetonad och färsk skogssvamp, sparris
• Engångsartiklar (plastkoppar, behållare, pappersfat osv.)
I första hand säljer vi i Tyskland och Polen. Med vår egen...
Vi är producent och distributör av färskaägg som uppfyller EU-standarder. Vi levererar högkvalitativa produkter till de största detaljhandelskedjorna. Vi äger vårt eget varumärke, Kotlina Natury.
... fullkornsrye och havrebröd, • mineralvatten, kolsyrade och stilla drycker, • mejeriprodukter, inklusive naturliga yoghurter, keso, ägg, mjölk och klarat smör, • gryn, pasta, mjöl, socker och jäst. Företaget garanterar färska produkter och effektiv orderhantering. Varorna levereras med en bil utrustad med en specialiserad kyl. I samma butik kan man även köpa kosmetika och rengöringsmedel. Online shopping...