Italien, Orbassano
...Varje land kan ha sitt eget traditionella recept för gnocchi, med olika storlekar, former och ingredienser. Men i Italien, där "gnocchi" först skapades, är det en enkel och läcker pasta gjord på potatis, perfekt för röda såser och ostfondue. En rik och mättande förrätt, en tradition för alla årstider. Våra gnocchi har en mjukhet och en konsistens som gör dem lämpliga för alla smaklökar, även de mest känsliga. Idealiska för veganska rätter.
Portfölj (63)
Italien, Marmirolo
... är den perfekta ingrediensen för att skapa alla typer av traditionell färsk pasta i olika format, såsom plattor, genom press, gnocchi, trofie, fyllda pastarätter som ravioli, tortellini, agnoli... Finns i papperssäck med ventil på 25KG.
Portfölj (56)
Italien, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane är ett smakfullt alternativ till klassiska Gnocchi, en typisk rätt från den italienska traditionen. De har sitt ursprung i ett recept som kombinerar utvalda potatisar och vetemjöl. Våra Chicche Napoletane är gjorda endast med färska potatisar och kvalitetsråvaror som uttrycker en stark territoriell karaktär. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Frankrike, Cournon D'auvergne
... Périgord Användningstips Den perfekta kryddan för att komplettera pasta, gnocchi, den kan fyllas i lax i folie eller spridas på grönsaksbröd. Den kan bredas på pizzor, salta pajer, bruschetta, eller användas för att smaksätta salta kakor. Denna pesto kan varieras i det oändliga! Efter öppning, förvara i kylskåp och konsumera inom 5 dagar. Energi: 171 kJ (41 kcal) Fett: 3,2g Varav mättat fett: 0,4g Kolhydrater: 2,2g Varav sockerarter: 2g Protein: 0,7g Salt: 0,6g...
Portfölj (37)
...Hantverksmässiga färdigrätter. Certifierad hög kvalitet. Första och andra rätter i portionsförpackningar om 300 g och plåtar om 2,5 kg. Olika referenser, färsk fryst pasta av högsta kvalitet, både klassisk och fylld med kött och fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv. Vi skapar skräddarsydda förpackningar för flygbolag, hotell, kryssningsfartyg, osv.
Italien, Caraglio
... enbart naturliga och äkta råvaror för att bevara smakerna från förr. I vår detaljhandelsbutik i Caraglio, några kilometer från Cuneo, finns alla de typiska pastasorterna från det italienska köket tillgängliga: agnolotti, cappelletti, gnocchi, äggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin och valgranotti med Castelmagno. De är tillverkade enbart med naturliga ingredienser som...
Italien, Carasco
...Studio och konstruktion av maskiner och anläggningar för produktion av färsk, torr, fylld pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv. Maskiner för pasta, extruderare, valsar, degskivare, ravioliskärare, gnocchiskärare och andra typer av maskiner för produktion av livsmedelspasta från 5 till 200 kg/h. Automatiska pastakokare och kokstationer för snabbmat baserad på pasta. Maskiner, anläggningar och utrustning för lokala eller etniska produkter såsom sebadas, empanadas, pierogi eller liknande... Pastöriserings-, förkoknings- och torkningsanläggningar utformade enligt kundens behov.
Tyskland, Berlin
Tillverkning av färsk pasta och djupfrysta färska pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyllda Gnocchi, handgjorda fyllda nudlar, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Färsk pasta av särskild kvalitet. Vi producerar exklusiv pasta med de bästa ingredienserna och speciella tillverkningsmetoder.
Frankrike, Liergues
Grundat 1997, Cinque Terre Concetti är specialiserat på utrustning, komplett inredning, utbildning och rådgivning inom italiensk restaurangverksamhet. Vårt företag erbjuder ett brett utbud av maskiner för färsk pasta (pressar, raviolmaskiner, gnocchi-maskiner och kombinerade maskiner), all nödvändig utrustning för att laga pasta, pizza samt kvalitetslivsmedel tillverkade i Italien (pastasåser, risotto...). Cinque Terre Concetti har också ett godkänt utbildningscenter för italiensk matlagning.
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, ägd av Cav. Aldo Cozzi, har under flera år varit i framkant på den nationella och internationella marknaden för tillverkning och försäljning av maskiner för kort och lång pasta, färsk, torr, pastöriserad, fryst och relaterade produkter såsom Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, etc., samt speciella och typiska produkter, även med användning av...
Italien, Pieve Emanuele
Sedan 1970 har vi varit verksamma på den europeiska marknaden som producenter av gnocchi och färsk pasta, förpackade i skyddad atmosfär med en hållbarhet på 90 dagar, eller frysta med en hållbarhet på 1 år. Våra produkter har förpackningar som uppfyller alla krav, både för detaljhandeln och för storkök (förpackningar från 250 till 3000 g). Produktionen sker med användning av råvaror från ekologiskt jordbruk. Vårt certifieringsorgan är CCPB i Bologna. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och kommer snart att vara BRC och IFS-certifierade.
Nederländerna, Nuenen
...DekeukenvanElise är specialiserat på färsk italiensk catering. Vi fokuserar på 4 kategorier. Snacks, Lunch, varm pasta och drycker. Snacksen är läckra, nygjorda "Happas" för varje tillfälle som; bröllop, födelsedag, jubileum, företagsmingel, möte, återträff, babyshower eller en kaffebord. Dessa snacks kommer vi att sammanställa efter dina önskemål. Som Lunch erbjuder vi italienska; smörgåsar, wraps och sallader. De varma italienska pastarätterna vi erbjuder är; risotto, penne och gnocchi. För att göra det komplett kan vi även ordna drycker och eventuella andra tillbehör.
Italien, Cesano Boscone
Zini har sedan 1956 producerat färsk pasta och frysta såser med avancerad IQF-teknologi. Utbudet av färsk pasta inkluderar recept på fylld pasta, äggpasta, ugnspasta, polenta och gnocchi, som är företagets stolthet, med en årlig produktion som överstiger 6 miljoner kilo. Zini har också en serie frysta såser i bitar som finns tillgängliga i de mest populära recepten från den italienska traditionen.
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
PRODUKTION?POTATISGNOCCHI FYLLDA GNOCCHI - FÄRSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridiskt Huvudkontor och Anläggning Fax E-post Sekundärt Kontor...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play