Italien, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Professionell blandning av mjuka vetemjöl, idealisk för pizza med mycket hög och luftig kant. DOPPIAESSE erhålls genom malning av delvis förgrodda korn. Närvaron av naturliga fördelaktiga enzymer förbättrar kvaliteten på degen: resultatet är en extraordinärt lätt och lättsmält pizza. DOPPIAESSE gör att du kan uppnå otroliga resultat med satser som är 10% lättare än genomsnittet. 25KG -10KG...
Portfölj (56)
Italien, Rome
... förbereda traditionella italienska rätter, hemlagad pasta eller pizza, med hjälp av vår kock. Du kommer att njuta av att blanda ingredienser och smaker för att skapa din favoritpizza eller pasta, prova olika recept och lära dig "hemligheter" från det italienska köket. När allt är klart kommer du äntligen att få smaka på det du har tillagat för att upptäcka dina färdigheter som italiensk "pizza"- eller "pasta"-makare. Allt ackompanjerat av ett urval av de bästa vinerna från Lazio-regionen. En verkligen unik upplevelse med passion för det italienska köket.
...Pizzeria i Málaga - Pizzeria Trattoria L'Italiano är en autentisk italiensk pizzeria belägen i hjärtat av Málaga. Beställ din pizza med ingredienser från svamp till pizza.
Turkiet, Ankara
... perfektionen av vedeldad pizza till området. Våra pizzor är skickligt tillagade med en estetisk som är typisk för medelhavsköket, på en tunn deg. Oavsett om du väljer Margherita eller den specialdesignade Craft-pizzan, kommer Pizza Craft inte att göra dig besviken. Våra ingredienser väljs noggrant och används färska. Vår meny är inte bara begränsad till pizza, utan inkluderar även färsklagad pasta...