...Iberisk gris över 10 månader. Topp av den nedre delen av magen (Barriguera). Stycke på cirka 250 g. Apropå. "El Secreto/Barriguera" av iberisk gris är ett utsökt köttstycke som tas från den nedre delen av magen på den iberiska grisen, även känd som "barriguera". Detta snitt, som kommer från iberiska grisar över 10 månader, är känt för sin intensiva smak och saftiga textur, med en perfekt balans...
Portfölj (15)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Het skärning, kylning, v-formad skärning, salting, naturlig torkning och lagring. Ingredienser: Ibérisk Bellota-skinka, salt Vikt: 1,400 kg Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga begränsningar. Om den är vakuumförpackad vid Tª under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Process för tillverkning: Het skärning, kylning, v-formad skärning, salting, naturlig torkning och lagring. Vikt: 1,400 kg Ingredienser: Ibérisk Bellota-skinka, salt...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Mindre i storlek och vikt än skinkan, vår Paleta de Bellota Ibérica har en mer avlång och mindre cirkulär form än denna. Dess enhetliga och glänsande färg med vita pärlemorartade fettådror är den visuella förspelet till en smak som är starkt präglad av ekollon, en söt, distinkt och intensiv arom som, tillsammans med en märkbar eftersmak, väcker minnen av landskapet i våra dehesas.
Portfölj (55)
Spanien, Monroyo (teruel)
...Vid tillverkningen av denna hemgjorda chorizo används de finaste delarna av grisar med "Ursprungsbeteckning Teruel" Duroc, såsom axeln och sidfläsket, utvalda kryddor från ursprunget och naturliga tarmar, vilket ger en intensiv och karakteristisk smak, förutom att det är en mycket hälsosam produkt.
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo
...Alta Gastronomía Ekollonmatad 75% Iberisk Skinka Sötma, intensiv smak, lockande arom, frisk och långvarig, dessa är alla nyanser och toner som Alta Gastronomía Ekollonmatad Skinka erbjuder gommen. Dess fettinfiltrationer gör att varje skiva smälter i munnen, vilket gör att minnet av den består och för oss tillbaka till de mer än fyrtio månader av naturlig lagring i källare som den har genomgått...
Portfölj (10)
Spanien, Alcobendas
... från rosa till purpur. Utseende: Externt: Typisk, konsekvent. Vid skärning: Konsekvent, marmorering och karakteristisk. Smak: Kött med delikat smak. Det inre fettet är mycket aromatiskt och flytande, smälter i munnen och översvämmar gommen med en oöverträffad smak full av nyanser, intensiv och långvarig. Doft: Fragrant och delikat. Textur: Fin och homogen. Lite fibrig, utan klibbighet eller mjukhet.
Portfölj (10)
Spanien, Pedrajas De San Esteban, Valladolid
...Ekologiskt certifierad skalad iberisk pinjon. Ursprung Spanien. Från den medelhavska pinjeträdet Pinus pinea. Biologiska pinjoner av kategori 1:a extra av utmärkt kvalitet. Avlånga och ovala pinjoner i elfenbensfärg, intensiv och krämig smak med en touch av harts. Mycket rika på essentiella näringsämnen, hög proteinhalt, fettsyror, arginin, vitaminer och mineraler. Kungen av nötter.
Portfölj (2)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play