Italien, Guardiagrele
...Blandning för bröd och bakverk med bovete och sesamfrön. En mångsidig blandning rik på vitaminer, fibrer och mineraler. Format: 15 kg Dosering: 100%...
Portfölj (91)
Italien, Forlì
... bovete är idealiskt för att laga soppor och grytor med grönsaker, men kan också användas i tillagningen av speciella pastarätter som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rått bovete är det också möjligt att göra utmärkt bröd. De skalade bovetefröna behöver inte blötläggas, det räcker att skölja dem under rinnande vatten och koka dem i en kastrull med saltat vatten (förhållande: 1 del bovete och 2 delar vatten) i 20-30 minuter tills vattnet har absorberats helt.
Portfölj (50)
...Vårblandning för bin. EGENSKAPER: Sammansättning av 15 sorter: 5 Klöver, 2 Melilotus, 1 Ginst, 1 Lupin, 1 Senap, 1 Facelia, 1 Bovete, 1 Sulla, 1 Alfalfa, 1 Lin. Lång blomningstid. Stark attraktion och rikligt föda för bina. Agronomisk anpassningsförmåga till olika miljöer. ANVÄNDNING: Blandning för pollinatörer. FRÖRÅD: Mars - maj. Såtäthet 25-30 kg/ha. Förpackning 10 kg. Produktkod:1007...
Portfölj (200)
...Enkla och lätta glutenfria kakor gjorda med grädde, smör, ägg och bovete, som görs ännu mer balanserade tack vare tillsatsen av fibrer. Strikt hantverksmässiga. Resultatet? Utmärkta kakor för alla tillfällen, till frukost, som mellanmål, med te eller som tillbehör till kaffepausen. Finns i praktiska engångsförpackningar om 38g och i förpackningar om 150g.
Portfölj (10)
Italien, Milano
...Casarecce kommer från den äldsta busiata-pastan, en form av arabisk ursprung, som rullas om och om igen på sig själv eftersom den produceras tack vare "bus", det mycket tunna röret från en växt runt vilket degen var insvept. Versionen med bovete är supernäringsrik, rik på mineraler (särskilt magnesium) och fiber, innehåller de 8 essentiella aminosyrorna i optimala proportioner och antioxidanter som minskar förekomsten av cancer, diabetes och hjärtsjukdomar.
Portfölj (4)
Italien, Prata Camportaccio
... föra en annorlunda pasta baserad på bovete till era bord, rik på smak och näringsvärden. Pastafabriken vill idag representera en excellens: etisk kod, hållbarhet, ekologi, uppmärksamhet på råvaror och innovationer som för unika, traditionella men också innovativa smaker och recept till era bord.
Italien, Savona
...med vetemjöl, med speltmjöl, med mjöl från gamla sädesslag, med sesam, med tomat, med örter. Proteinbaser från hasselnöt, mandel, valnöt och från ärtor, kikärtor, bondbönor, pumpafrön, solrosfrön, linfrön. Rispulverprotein. Mandel- och hasselnötsmjölkpulver. Buljongextrakt i pulverform, palmfria buljongtärningar. Palmfria, laktosfria pålägg med hasselnöt och kakao, mandel. Pålägg med buffelmjölk och kamelmjölk. Sötkrämer för fyllning. Extruderade kex fyllda med hasselnöts- eller mandelkräm, glutenfria. Extruderade produkter av ris, sorgo, bovete, hirs, glutenfria. Energidrycker och sportdrycker.
Portfölj (5)
Italien, Medicina
Producenter av ekologisk och konventionell couscous, tillverkad uteslutande av raffinerade eller fullkornsmjöl från spannmål (durumvete, majs, ris, bovete, kamut, spelt, korn, hirs) och baljväxtmjöl (kikärtor och linser), samt quinoa, i recept med enstaka eller blandade ingredienser. Certifierade ekologiska producenter av CCPB, vi har även BRC- och IFS-certifiering utfärdad av TÜV. Förpackningar: Big Bag på 1 ton, papperspåsar på 20 och 5 kg, eller cellofanpåsar på 250 g, 500 g, 1 kg - på begäran, även med etikett som tillhandahålls av kunden.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play